Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smutný příběh ke stému výročí republiky.Jeden Bureš,Miloš Husák,Falmer, Okamura ,který straší migranty a sám je jedním z nich a další zlo v podobě TV Barrandov a další servilní sdělovací média.Prostě lůza!To. je důsledek sametu!
  • <div>Je vidět že drzost toho lidského odpadu🤮 - čobololáckého megazlodějského komoušského práskače nezná mezí.
    </div><div>Typický "představitel" lůzy, která svoji drzostí, zpupností, populistickými žvásty, ... dokáže zpracovat celé zástupy lidí - svých voličů.</div>
  • dzixy
    Je zajímavé, jak někteří Babišovy nepřejníci přesně ví, že Babiš byl vědomě veden jako STBák. A to je vede k tomu, že jej odsuzuji málem k smrti. Nejistý rozsudek slovenských soudů lze zpochybňovat již jenom proto, že  svědci - bývalí agenti STB, kteří vypovídali o Babišově nevině, nebyli zbaveni mlčenlivosti a tak jejich výpověď je "nedůvěryhodná" Otázkou zůstává, proč jejich výpovědi nebyli uznání za pravdivé a proč nebyli po tolika letech zbaveni mlčenlivosti. Zřejmě někdo vysoko ví, proč tomu tak je. Proto rozsudek o Babišově aktivním členství v STB je "na vodě" a zřejmě jeho žaloba bude uznána jako porušení jeho lidských práv. To se potom bratia Slováci zřejmě nedoplatí.
    • Proč se nestará o svojí rodnou zemi?Ještě chce aby mu snad doplatila?Nebo chcete říct že je tak pracovitý a stal se miliardářem a nikdy nepodváděl?Zeman a Babiš tady z toho chce udělat Slovensko aby lidi odcházeli pryč a oni si mohli dělat co chtěj a červený trenky spálené na uhlíky oslavovali jen papaláši v Kremlu a Rossatomu.Jenom země hloupá může svěřit palivo na letišti v hlavním městě lidem co fandí agresorovi z 68 a hloupá země která svěří agresorovy  z 68 nejvýznamější energetickou investici.Tady se vysmíváte Polákům, ale ty když nemusej tak nesvěří nic Rusům ani Němcům neb si pamatujou historii.Jen pro zajímavost Armada krajowa měla 1 milion členů.
  • Chtělo by to ho pověsit, když se na to tenkrát vykašlali. Co může být horší odpad národa než udavač vlastních lidí, komouškému a cizí mocnosti sloužícímu režimu. Morální zrůda, která je schopná všeho.
  • Co vlastně chce ten zas...ý čobol. V seznamech je od jejich vzniku, a to se nebránil. Dnes ho ještě bude bránit agent zEman. Proč Slováci nezbaví mlčenlivost bývalé jeho řídící orgány? 
    • Jojo, kdybys byl v obraze, věděl bys, že jeho bývalý řídící orgánové prohlásili, že si to zapsání do registrů vycucali z prstu, holt odměny jsou odměny za každého režimu, kapíto?
      • Jo to určitě , vycucali si podle vás  jako z prstu zaevidování ve 12ti různých svazcích kde záznamy podepsalo nezávisle na sobě asi 50 různých estébů kteří se přitom ani navzájem neznali ???. To myslíte jako vážně že by to někdo zvládl vycucat ???
      • TO jako když budu dělat nějakou lumpárnu tak mi potvrdí ten kdo dělá taky lumpárnu že jsem nevinej?Děte už s čobolem do erdele at táhne nebo tady budodou lidi utíkat jak ze Slovenska,podle toho co potkávam tady u nás tak už se sem stěhujou i žebráci od Košic.
      • To je zvláštní. V seznamech byl čobol od roku 1989, a nebránil se. Až teď mu to vadí. Ať táhne na Slovensko a neotrvuje Česko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit