Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od doby kdy se nesmí hulit v hospodách)) málo se pije,malo se chcije
  • Skvělé,opět je vše skvěle vyřešeno. Budeme do díry razit klín a myslet si,jak se díra ucpe. Nebude se řešit příčina,ale bude se jen snažit hasit následek. Kde jsou miliardy dotací na ekoprogramy ??!!! Ukradený v golfových hřištích pro vyvolené a betonových stezkách lesem apod. !!! Kde jsou původní listnaté a smíšené lesy ! ? Komanči to začali hnojit výsadbou smrčiny a dnešní ekoteroristi to pos,dělali docela !!! Miliony se budou rvát miliardářům na hnízda,ale za 29let od 89 není vysazen ani jeden hektar listnatého bo smíšeného lesa,není obnoven tok původních potoků,potůčků,mokřadů apod. !! Nechrání se prameny,potoků,rajtuje se po nich traktory těžkýma jak tanky....zmizeli větrolamy,prý pro bezpečnost a ze stejného důvodu zmizeli a mizí stromy podél cest,z vesnic atd.!!! Z polí se stala prérie,kde kilometry není mez,remízek,strom,keř....15-20km když jedu do města je řepka,řepka,řepka a ejhle,dokonce i kukuřice....a po polích se řítí traktory 65km/h ....V kriminálech se povalují za daně i poškozených tisíce kriminálníků,jsou zde statisíce dajtě dafky,ale nikdo-vláda,poslanci neřeknou kdo je vlastníkem pozemků-jedno o jaké výměře a chce ho zalesnit,nahlásí se na obec a z dotací na ekologii dojedou ti dříči budem i s dozorem a vysadí listnaté stromky,vykopou a upraví ručně původní koryta potoků--néé bagry,ale ručně,vysadí se vrby,topoly.....Hold,není vůle,tak se dají dotace aby se uhasil prozatímní problém.....vykopem bagry díru a dáme pvc hadice a je voda v obci .....
  • Já navrhuji veškerou naší vodu rozprodat Veolii,abychom si jí zase draze kupovali.Logika kapitalismu 19.stol.Teď vážně věnovat peníze a odkup naší vody a minerálek do našich rukou.Co tak hloupě prodala strategickou surovinu tato pochybná demokracie a svoboda.
  • Je to tak! Nevím, ale snad ve všech městech bývá klika "milovníků" přírody, kteří za každou cenu musí nechat porazit starší stromy a v lepším případě je nahradit "sazeničkami". Taky se zde podepisuje mohutná invaze, v tomto případě brouka-lýkožrouta smrkového. A to ještě jsem narazil na případ, kdy si "někdo" vyhlédne stromy, které vypadají, že nikomu nepatří, přijede se svým stříbrným vanem Mitsubishi, nikým nerušen stromy kácí a má topení za facku, kterých by zasloužil nepočítaně! Nyní změnil taktiku a stromy pravděpodobně "očkuje" nějakou látkou-->strom usychá a má opět na zimu! Doufám, že si odsedí alespoň 5 let natvrdo! Zřejmě odchován garniturou vyznavačů kleptokracie instalovanou V. Klausem starším.

    Také pokud se podíváte na letecké snímky měst a vesnic, bývá vedle domků neskutečné množství bazénků a bazénů. Přestože mají většinou filtraci je to v podstatě také plývání.
    • Jaké plýtvání. Vode se nespotřebovává, voda koluje. Když zadržím nějakou dobu vodu v bazénu a pak ji zase vypustím, tak jsem nic "nespotřeboval". Patrně jste nedával na ZŠ pozor.
      A co se týká úpraven vody, tak tam rozhodně nění nouze o kapacitu. Mám dojem, že jsme ve spotřebě vody na tom na polvině, ve srovnání s dobou předrevoluční.
      A zjistěte si, jak se liší ceny, když tedy méně spotřebováváme. *1*
  • stačí tolik nekácet
  • Jestli by nebylo rozumnější a účelnější cpát peníze do této základní a nezbytné záležitost, než do nějakých fondů EU, z kterých nám sice přiteče o něco víc, ale jen za podmínky, že se ty peníze použijí na to, co uzná EU, tzn. třeba na rozhledny nebo cyklostezky. A už je blízko doba, kdy budeme za ty peníze vydržovat Itálii, Řecko a Španělsko.
    To opravdu chceme?
  • Nesmysl. V Tesku jsou plné regály..... *6*
  • že se do EU hrnou mohamedáni světa. Ale zásoba vody je pořád stejná. Banda přichází po tisícovkách a bude chtít i chlastat vodu. Ale jakou? Přeci se s touto bezcennou chátrou nebudeme dělit o to nejcennější.Navíc proč jako?Tady žijeme především "my" obyvatelé Evropy. Ti musí přežít, ti se tady narodili a jsou doma.Takto pěkně logicky kvalifikovaně je třeba vetřelcům vysvětli,že jich se týká pouze voda dešťová, říční a z kaluží.Jejich žízeň není a nikdy nebude našim problémem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit