Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasně - milion sem milion tam proč nepřispět , když na vozíček pro hendikepované dítě budou děti ve školách sbírat víčka od PET lahví...
    A klokánky - no ty zrušíme a ušetříme...

    To je logika a myšlení našich "zákonodárců"...
  • V česku se vybírá na děti od lidí a stát rozhazuje k nadacím co na tom vydělávají!!!
  • Tato chuďoučká nezisková organizace byla založena jedním z nejbohatších lidí světa - Rockfellerem - jistě tím sledoval svůj další zisk, protože nic není zadarmo, má tak obrovský majetek, že pomoci této organizaci by bylo pro jeho konta jako když plivne do oceánu, ale nemůže, tak se chudáci na tuto organizaci skládají a pak mu zaplatí chudáčkovi Rockefellerovi jeho gigapodíl ve farmaceutických firmách, co se na tomto humbuku podílí a vydojí na tom miliardy jako na ptačí chřipce a co jistě nějakým způsobem tento dobráček i jeho organizace zase připravila. Jeho laboratoře na nemoci i na léky jedou na plný plyn.

    Já bych mu řekl - NAS-AT Rockfellere, zaplať si to, je to tvoje organizace a i tvoje práce, okrádáš lidi na celém světě po staletí, tak nyní přispěj a ne abych mu dal vydělat tímto způsobem miliardy. HNUS: a blbé ovce ve vedení států, co jim to žerou i s navijákem.,
  • Premiér Sobotka může přispět nakradenými miliony .

    Stále si totiž nechává neoprávněně vyplácet "poslanecky náhrady" . Obohatil se už o víve než šest milionů korun . Není sám , poslaneckých a vládních gaunerů , kteří neoprávněně pobírají poslanecky náhrady je víc než dost !
    • Pepin;pokud se nemylis,tak si zvysil LUXUS ,pak to vsichni vedi a on musi jednak
      jak pozadi piska.Je take ovladatelny.Ale neni prvni.
    • Sobotka je žebrák proti Rockfellerovi, co mu tato organizace patří a vydělá na tom miliardy přes farmaceutické firmy, co také vlastní i přes laboratoře na nemoce, co také vlastní.

      Ukázka WORLD lidské blbosti a Rockfellerovi - Bilderberg vychcanosti a zlotřilosti, zlodějiny.
  • aha a na klokánky ne?
    • ne, češi můžou - ba musí - vychcípat, aby uvolnili místo arabsko-negerské světovládě! Allah akbar!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit