Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moderní syrský stát byl ustanoven jako Francouzské mandátní území, které roku 1946 dosáhlo nezávislosti jako parlamentní republika. Po vyhlášení nezávislosti následovalo několik vojenských převratů. V letech 1962 až 2011 platil v Sýrii výjimečný stav, který pozastavoval platnost občanských práv syrských občanů[1], tento systém byl označen jako nedemokratický. V letech 1971 až 2000 byl prezidentem Sýrie Háfiz al-Asad po jeho smrti se prezidentem stal jeho syn Bašár al-Asad, oba jsou představitelé strany Baas, která si od vojenského převratu v roce 1963 udržuje dominantní postavení v zemi. Od března 2011 je Sýrie zmítána občanskou válkou mezi vládou Bašára Asada, rebely a kurdskými milicemi.
  • Rozhodně jsem proti!!! Až bude mít stát obstarané svoje občany a bude mít nadbytek prostředků, tak nejsem proti. Jenže, Ti samí nás mohou v budoucnosti zabít bez mrknutí oka. Navíc mají, státy ve svém skoro sousedství, které jsou mnohem bohatší, než je česko. Šejkové mají dost peněz pro sebe, tak se mohou postarat také o lidi, kteří jsou blíže jejich vyznání´. Žádné další pánbíčkáře tady nechci!!! *12* *16* *12* *16* *16* Dost je tady muslimů, uk, bělorusů, rusů, italů či odkud jsou, apod. Ať se spíš postará stát o to , aby odsud všichni zmizely!!! Čechy Čechům!!!
  • Nejsou peníze na léčení cukrovky a my budeme přijímat uprchlíky. *12*
  • pouze výměnou za cikány !
    • To né!Je to jeden xindl..! *16*
  • tak letos nebude na vánoce kapr ale syřan.... *1*
  • Sýrie byla v pořadníku jako 4.země,která měla být zlikvidovaná jako Irák,Afghanistán a Lybie.Nepočítám v to Egypt,který je kapitola sama pro sebe.Přitom Sýrie byla nejvíce spořádanou zemí,kde se zdárně udržovaly náboženské tradice mnoha vyznání bez tradičních sporů.To bylo trnem v očích islamistů a konec konců i USA.Samozřejmě,že v tomto sporu se angažoval i Izrael,který po jedné z válek na stř.východě drží pod správou syrské golandské území.P.Gabal ze strany KDÚ-ČSL nedávno v televizi prohlásil,že je to kvůli ruské ,ponorkové základně,na které si podle všeho Američané vylámali zuby.To je samozřejmě Gabalův zlý úmysl poškodit Rusko.V každém případě,kdybychom byli nucení přijmout uprchlíky,přijal bych ty ze Sýrie.Jsou tam i početné skupiny katolických věřících.Chci tím říci,že v Sýrii byl etnický klid,dokud se do toho opět nevmísily USA.
  • Souhlasím !..za podmínek, že zas nejméně 70 politiků co budou hlasovat "ANO" budou s okamžitou platností deportováni i se svými rodinami zpět jako "náhrada" za ty přijaté, aby si mohli přímo v terénu i se svými rodinami prožít tu debilitu, které se dopustili zrádným hlasováním proti vůli a zájmům občanů a země, jejichž zájmy mají správně hájit, jako absolutní prioritu !
  • A oni konvertují na křesťanství ??? Zřeknou se islámu a jeho učení ?? Budou dodržovat zdejší zvyky v odívání,v kultuře,zákony ??
    Pokud ne,čelem vzdad,na cestu dostanete štryclu chleba z kauflu a vícekrát se v eu neukazjte-jinak trest a to je to,co tu zdejší pseudohimanisté nechtějí-tvrdý trest-klidně i 10 let galejí -nucených prací. V jejich zemích se s tresty pro nikoho nepářou a jednají i přímo na místě.Kamení je u dost a kudlu má každý křivák.....
    Islám je prostě s křesťanstvím a zdejší kulturou již z podstaty koránu neslučitelný--podle pasáží islám NEVYJEDNÁVÁ,ALE JEDNÁ A ŠÍŘÍ SE !!!! To jen multikulti pseudohumanisti mají v hlavách kravěnec a nechápou -asi snad neumí přečíst si korán.Koupím odznáček *12* na klopu kabátu, i více kusů !!!!! *1* *1*
  • Uprchlíky umístit pouze dočasně až pomine nebezpečí, k vůli kterému byli nuceni odejít. Navíc podporovat mírový proces v Sýrii a ostře se ohradit proti politice USA jako štváče, který za situaci z velké části zodpovídá. Samozřejmě požadovat po USA náhradu za prostředky vynaložené s dočasným azylem uprchlíků. To všechno řešit u mezinárodního soudu ať už konečně vznikne judikát odsuzující vměšování USA do věcí cizích států!!!!
    • A v prvé řadě vypráskat ze Syrie Rusáky z jejich vojenské základny. Ať si dělají pořádek doma, mají tam hnoje až až. *16*
  • Jednu sirku si zamlouvám *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit