Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • že v ČR je málo politickejch prasat musejí se dovážet ze Slovenska ANO má nato agenturu "Makáme"
  • Pulcikan Thoma za Slovenska ma na svedomi nastehovani cikanu na puvodne pekne sidliste Maj mezi bile obcany, kde pak vznikly nepokoje mezi bilymi a cikany.
    Stoji tez za tim, ze tam byla poslana policie ktera zmasakrovala protestujici bile obcany.

    Rovnez nepodporil v Ceskych Budejovicich hokej , kdyz cely extraligovy mancaft byl prodan do Hradce Kraloveho. Takovy podraz nema v historii ceskeho hokeje obdoby.

    Nedavno dostal ve tri hodiny rano nafackovano kdyz byl nalitej u hospody u " Potrefene husy "
    ktera se naleza za radnici az z toho marodil. Zrejme dostal malo . protoze za svoji cinnost potrebuje dostat nafackovano az mu huba natece. Nejlepe by bylo vyfackovat ho zpet na Slovac mezi sve cikanske etnikum.

    Mluvit o tom , ze tento exot je v C.B popularni je nehorazna absurdita, nema na radnici v tomto meste co pohledavat !
    • Lépe bych to nenapsal.
      M.j. víte že např.ten váš "slavný" thomalín je tr. stíhán v několikamilionovém podvodu ke škodě města? Že je podepsaný pod řadou naprosto nesmyslných opatření dál zhoršujících již tak pekelnou situaci dopravy ve městě? Že spolu s tou nestoudnou vypatlanou "náměstkyní" popelovou jsou příčinou mnoha dalších problémů a potíží s kterými se běžný obyvatel města musí denně zabývat, .....
      Jako ateista říkám - pámbů s námi jestli ten přivandrovalý pastičkář s popelovou budou mít dále jakýkoliv byť sebemenší na běh života města.
  • Zase budou mit v ČB lumpy u koryt.
    • Zase bych to neviděl tak tragicky - jenom je třeba toho thomalína vypráskat z města i s jeho "májskou" tolik jím chráněnou minoritou. Když si pak přibalí sebou i popelovou je lépe. Myslím, že by mu mohli občané Č.B. uspořádat sbírku na jízdenku (pouze jednosměrnou) směr Horní Uhry, nebo pro sichr ještě dále.
  • *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit