Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych tu situaci s virem tak nehrotil. O co více se nás nakazí a zemře, tím líp o to více můžeme přijmout migrantů, kteří nás nahradí a kulturně a společensky nás obohatí. 😯  https://uprchlici-vitejte.cz/  Důležité je, v příštích volbách nenechat se zmást onou proslulou "koblihou" , ale zvolit imigrantsky uvědomělé strany například lupiče, teda pardon, přeřeknutí, piráty, modrou straku a STOP vlastně top 09.

  • Důsledek prymulizace koronavirového problému.

  • Lidi si to zaslouží. Je nás jak srčk a života si nevážíme. Doufám, že těch mrtvích bude o sto násobně víc. Snad si pak lidi budou víc vážit života. Přestaňte děcka krmit těma sračkama ať už fyzicky či duševně a možná pak přijdete na to že iu Hitler byl menší zlo než ti co dnes sedí v EU včetně pirátů a demobloku

    • Mix Pirátů a špiček EU je zhoubná kombinace pro naši evropskou civilizaci.

  • Vláda "změkla", když měla být důsledná. Ve snaze "vyhovět" začala rozvolňovat (asi) příliš brzy. Pan Babiš měl kaliko na hnědo, aby se na něho někdo náhodou nezlobil.

    Ale druhá vlna by asi přišla stejně. Snad z toho vede cesta ven přes opatrnost, důslednost a osobní izolaci (podle možností).

    Zdraví a život máme jen jeden. ostatní se dohoní nebo oželí. Teď to není o JÁ, ale o MY.

    • No jo, bylo před volbami a tak bylo třeba vyhovět věčným remcalům. aby "věděli" koho mají volit, že áno.

      • Tak to panu Babišovi moc nevyšlo. 

        Ale tahle volby byly jen overturou před "velkými." To bude zase o něčem jiném. Lidé to rozlišují.

        Zatím se podle různých výzkumů "šikuje" opozice s výhledem na možnost složit vládu bez pana Babiše. Tak jsem zvědav, jestli jim to vyjde. 

        Potom uvidíme, co dovedou. Docela bych na to byl zvědavý. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit