Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nic není starší než včerejší noviny, natož ty z minulého týdne...
  • Co čekat, když ji šoupli do nemocnice "U salámu" (viz obrázek).
    • *1* dobře, to mi uniklo...
  • Kde jsou ty neziskovky a vítáči uprchlíků a mírumilovných muslimů?
    Jak to že takovej zmetek Kalousek se vyjadřuje ke každému prdu ale na tohle nereaguje.
    • prosimtě neztrapňuj se pořád s tím Kalouskem, kdo to furt má číst, už jsi stejně pošahanej jak ten křišťálově čistej Hrabiš
      • solder :prosimtě neztrapňuj se pořád s tím Babišem,
      • Kalousek se zásadně ztrapňuje sám.
  • To bude zase pro čechy terno, last minut na 14 dnů včetně letenky, all inclusive, hotel 5 stars za 9000 tisíc
    Teroristi sem teroristi tam.
  • tragedie - skoda mlade zeny , matky ! ale neuprimne zlehcujici informace jen potvrzuji Balzaka:za velikymi penezy je velky zlocin ! Turisticke kancelare by ztratily dojne kravicky kdyby se napsalo po pravde jak nemecke ETI poslila lidi na dovolenou tak ze misto 7 dnu to jsou ve skutecnosti o dva mene letite v patek ve 23.50 tam a zpet opet v patek 00.20 h a maji patky zaplaceno dvojite , v letadle Steward by vam dal nejradeji facku kdyz chcete vodu 2x naleje pul dcl a dobre !! Prirazka za singl a vsechny vyhledy na more jsou netto netto cestovky!!
  • Je třeba trénovat, jak fyzicky, tak mentálně, použití improvizovaných zbraní.
    Střelné zbraně, teleskopické obušky, paralyzéry, pepřové zbraně, nože jsou v naprosté většině zemí zakázány, u nás je zákon zatím ještě docela liberální.
    ( V UK nesmíte mít u sebe ani šroubovák, pokud nejste řemeslník v akci)...
    Ale i když budete, tam kde to zákon umožňuje, po léta nosit pistoli, v momentě, kdy ji budete potřebovat, ji na potvoru nebudete mít u sebe.
    Tak to prostě chodí.
    Na pláži bych to neviděl tak beznadějně - židličky, lehátka ( židle uchopit za opěradlo, nohama výpady na rozkrok a krk útočníka, krytí jeho výpadů nožem, lehátko - udržovat jej mezi sebou a neznámou osobou, při úprku překážka pro útočníka). Slunečníky, jejich tyče, písek - hodit do očí. Akce musí být rychlá a rozhodná, to je velký problém pro slušné lidi mírné povahy, kteří snadno propasou cenný čas.Nejlépe bojovala Ruska, což není překvapivé...Všimli jste si, jak se nestává, že by byl napaden např. zemědělec vidlemi kydající hnůj, RV4 je obávaná improvizovaná zbraň, stejně jako lopata, hrablo na sníh či násada od krumpáče.Škoda, že Kvitová neměla po ruce tenisovou raketu. Jsme skoro všude obklopeni množstvím vhodných předmětů. Překvapuje četnost výskytu oblázků, malých i větších, v městské zástavbě. Napadené ženy udělaly chybu, úvodní klábosendo v němčině měly využít alespoň ke změně pozice za výhodnější.
    • Já mám doma na schodkách položené tesařské kladivo. To je mimořádně nebezpečná zbraň, protože je to tvarem na 99 %, středověké bojové kladivo, které složilo k rozbíjení a prorážení helem. Tím když dostane útočník do palice, rozletí se mu na kusy jak kokosovej vořech.
      A nikdo nemůže říct, že jsem se "nedovoleně vozbrojil", protože tesařské kladivo patří k baráku! *1* *1* *16*
      • souhlas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit