Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidé v republice zapomínají (většinou ani nevědí) že mít se slušně v cizině znamená tvdě pracovat, že nikomu nelétají pečení holuby do huby. Bolševické myšlení lidí v republice tak lidi skazilo že si tam závidí snad všechno. Ne nadarmo si dávali Rakušáci na kšefty cedule aby Češi nekradli. *3*
  • Ne, že by se na západě "nehrabalo",ale je fakt, že pokud člověk něco chce dokázat, pak je lepší, když má možnost a ve štěstí i podmínky to dokázat raději ve světě. Já být dnes mladý, tak se snažím jít raději do světa na zkušenou a pak buď tam zůstat a nebo se vrátit zpátky... Tady je "chcíplý pracovní trh a morálka" a bylo to tak, je i bude ještě hodně dlouho...To chce zkusit a porovnat, že to je opravdu velký rozdíl, jak v myšlení, tak v jednání. Proč naši "tam.." mohou a fungují a tady to najednou "nejde a nefunguje",ač se všichni tváříme, že ano a že je to normálka..
  • Co to je zase´za pako ten pokorný? To bude kandidát na presidenta, nebo co za krypla? Stále doufám, že přestane plevel společnosti vylézat z děr a kvákat nesmysly.
    • Ále jenom kecá. To dneska je normální. On si kdekdo myslí, že je světová moudrost sama a přitom ani neumí pravopis, či malou násobilku...Kašlal bych na něj.
  • Jsem sice "Čech" ale bohužel se za to stydím.... Stydím se za tento staletími sk.rvený národ.který umí být národ,jen když vyhraje fotbal,nebo hokej...Jinak je to jen většinou banda závistivejch lemplů,vřitivlezů,křiváků a darmožroutů.... Jen když se podíváme na naši politickou "elitu" tak ta sama nám ukazuje obraz tohoto národa,to je to vyjádření a mozaika společnosti,to je ten obrázek našeho pidi státu, na kterej stejně všichni jen nadávaj a blijou.... Takže tak je to i s celým českým "národem" státem a vším dohromady..... *10*
    • Pravda, takhle vidím to naše "čecháčkovství" taky. Tak moc chtěl tento národ do Evropy, chtěl někam patřit......... ale jeho lid má velký problém přijmou nějaká pravidla a spolupracovat. Jeden baron Prášil vedle druhýho a přitom 3/4 národa buď sedí celý dny a večery v hospodách a "řeší" politiku nebo o víkendech pořádá nájezdy do nákupních center a plení kreditní karty, aby se zase o trochu přiblížil pocitu, že správný Evropan musí mít byt plný elektroniky, hadrů a drahýho nádobí...... Model nižší třídy, která si o sobě myslí, že je střední či dokonce elita. Fuj.
      • To není pravda. Češi se nikam nehrnuli a nehrnou. To jen pár samozvolených osob dělá zle
    • Ale kde se bere ta tzv politická elita? To by se mělo proprat. Mě připadá že se určují sami.
    • No, kdyby se nyní mohli probudit naši buditelé - Palacký, Jungmann a další, ti by se ale nestačili divit....Asi by je moc mrzelo to jejich vlastenectví, které je hodnotově dnes níže než blbost !!!
  • Je vidět, že pan Pokorný žije mimo republiku a vůbec neví co se tu dělo a děje. EU vůbec nic nezachránila spíš naopak a rozkrádání tady běží na plný pecky 22 let.
    • Právě,když tady nežije to vidí z nadhledu. Dokud ty zloděje nezačnem házet z oken
      sami, tak nám žádná EU nepomůže.
      Proč asi nechtějí podepsat smlouvu a přitom tvrdí, že naše fin. ústava bude ještě
      tvrdší? Protože hned první úředník EU by rozkrádání eráru odhalil.
      • ... Protože hned první úředník EU by rozkrádání eráru odhalil. ... oni v Bruselu a spol. nic moc krást nemusí, ale taky přikrádají (viz jejich páteční průběhy EU prdlamentem s taškami na kolečkách) ... kdybych se měl jako oni, tak budu taky plácat Mrkvolovou a Sarkofák po zádech ... ale zajím je nemohu ani nakopat do (_._) *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit