Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zprávy.tiscali.cz jsou toho nejlepším důkazem

    • Tichcali.cz a ČT jsou nejhorší manipulanti.


  • češi za koblihu prodaj vlastní děti a zvolej si usvědčeného podvodníka premiérem ... slováci se nám jen smějou a maj recht

    • To není pravda.Pokud by na hradě nebyl opilec tak už se Kim-Indrej-Bureš musel odsunout min. do pozadí kde léta byl.Máte pravdu že se nám Slováci smějí za toho imigranta ze Slovenska ,ale je poněkud hořké že se nám smějí a sami pracují a žijí v zemi kde nejsou doma.Dodávám nemám nic proti Slovákům,ale po roce1993 jste cizinci v této zemi a chtěli jste samostatnost tak si budujte vlastní stát.Totéž platí o Ukrajincích popř.o každém ekonomickém migrantovi.Budujte vlatní státy a rádi Vás podpoříme a tohle má být napsané v každé zemi na světě.

  • Konkrétně pan Jégl a jeho domovské Tiscali jsou vzorem dezinformačních a štvavých kampaní v naší zemi. Je velmi úsměvné, že právě toto médium zveřejňuje podobná zjištění.

    Na druhou stranu je smutné, že svoboda médií vedla až k totální ztrátě soudnosti nebo čestnosti jak to předvádějí pisálkové na zdejším mediálním trhu. Samotné stranické výbory přiznávají, že "vlastní" své nebo spolupracující novináře, tedy ty, kteří píší co je jim zadáno a zač jsou zaplacení. Srovnatelné s nejstarším řemeslem.

    • ferda.borek

      To víte, dnes je povolání mainstreamového novináře jedním z nejodpornějších způsobů obživy hned po vrcholové politice. Člověk na to musí mít velmi ohebnou páteř a obvzlášť silný žaludek. Pro normálního člověka by bylo těžké psát lži a manipulace na zakázku mocných a potom se v klidu dívat do očí svým příbuzným, přátelům a známým. Se ani nedivím, že na většině mainstreamových webů se novináři přestali pod svými články podepisovat celými jmény a radši se kryjí za nic neříkající zkratky nebo za slovo "redakce". 

      • No ono celkově s individuálním názorem jste na štíru a furt je to nic proti době v ČR 39 až 89.

  • pořád nám vnucují severské školství... ale nejlepší programátoři v sillicon valley a dalších centrech jsou z východní Evropy, Ruska a dalších zemí  kde je "prý špatné školství"

    a stejně tak je to v jiných oborech zdravotnictví či vědy.

    za to ty severské státy nějak pokulhávají

    • Jen klid! U nas uz tomu byl utnut tipec a nase inkludovane skolstvi uz bude vychovavat jen nemyslici bezmozky, kteri budou slepe duverovat zpravodajstvi CT a technicke obory je uz nebudou zajimat, protoze jen humanitni obory jsou sexy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit