Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čím více budete podporovat cizáky, tím více budete chudnout, uvědomujete si tuto skutečnost.Jeden případ za vše. Větnamec jako otec, fetka češka matka, dítě v kojeneckém ústavu. Náklady na dítě 28 000,-Kč. Rodiče přispívají dohromady 1200,- Kč. Kdo platí těch 26 800,-Kč? Stát, nikoliv jsou to daň poplatníci, kteří touto cestou jsou odkázáni k záhubě. Matka dítěte k fetu a soc. dávkám. Otec Vietnamec k vysněnému životu v zemi zaslíbené osvojením dítěte. Kolik takových je a bude, ano asi mnoho. Přeji pěkný den, tedy večer.
  • Ukazuje se stále zřetelněji,že pro tuto zemi a hlavně obyčejné lidi by bylo nejlepší,kdyby jsme si byli s nějakým budováním kapitalistického svinčíku vůbec nezačínali.Když takto budou vlastizrádní lumpové ještě chvíli pokračovat,tak při další revoluci to dopadne jako v Rusku s carskou rodinou.Rozzuřené davy začnou vybíjet celé lumpácké rody i s malými dětmi.Tak to dopadne,když darebáci trpělivost obyčejných lidí přecení.
  • To už snad není pravda. Z Číny se dováží kde co a my do Číny minimum. Kde na to chcete brát peníze?? Dále se zadlužovat? Vždyť od nás krom lesů už není co vyvážet. Tady už čechum nepatří vůbec nic. Nemyslím, že naše lidi jsou tak hloupí, že by neuměli postavit dálnici, ale jen někdo musí hlídat finance. Ovšem to jsou zadavatele těch prací co to většinou udělají tak drahé. Musí se přestat krást a je to v pohodě. Státní zaměstnanec má plat a nemůže čekat provize a pokud je vezme, tak zavřít až zčerná. Jak prosté, že jo?
  • Další darebáci,co chtějí tuto zemi zbídačit.Čína zde bude stavět dálnice a další Češi budou na podpoře.Už je na čase všechny naše vlastizrádce začít popravovat.
  • Rozhodně za pokus to stojí .Když už nic jiného tak alespoň naše desetkrát předražené firmy budou mít o čem přemýšlet
  • odpovídám se mnoho průzkumu na netu,nikde jsem však nenarazil na otázky k názoru na čínské stavitele dálnic,ale byl bych proti!tak mě zajímá názor ostatních čechů
  • Časem zjistíte, že se jedná o další tunel po fotovoltaice. Pojede v tomto tunelu pár číňanů a VEJCE SMRADLAVÉ tedy /Věci veřejné/, možná, že celá vládní trojsebranka. Dálnice zaplatíte vy, a následné poplatky někomu, již v příspěvku uvedenému, dobře utajenému. Přeji pěkný den všem slušným lidem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit