Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už je načase ,aby obyčejný český blb pochopil,že Havlem a Klausem slibovaného kapitalistického ráje se nedočká.Ale zato,bídy si užije dost.
  • Zajímavý nepoměr je například to, že třeba Lýbie vyvážející ropu má "doma" cenu PHM velmi velmi nízkou a naše kocourkovská zlodějská respublika vyvážející elektřinu, nabízí svým ovčanům tuto velmi, ale velmi draze. Takže, soudruzi všech barev, tey, zloději a svině, "ke zdi s vámi". *12*
  • No vono nebude zdražování u konce nikdy. Na přílkadu el. proudu vidíme, že s třetinovými příjmy platí Čech více, než bohatý a remcající Němec.
    Z něčeho se ty tunely, podvody a zlodějny vládnoucích parchchantů zaplatit musí. Čím vyšší
    přidaná hodnota obchodníka, tím vyšší DPH. Jediná to daň, kterou ti naši mocipáni dokážou spolehlivě
    vybrat.
    Pohled národohospodáře typu Kalounek, nebo Drábek : No a nastojte. Ten národ zasřanej začal škudlit i na benzínu. Letos se ho prodalo míň, než vlóni. To bychom taky mohli vybrat míň ! Naštěstí je spousta takovejch, kteří prostě jezdit musí. Jejich počty nám pomohou zvýšit soudruzi ze státních drah rušením tratí a omezováním spojů, zvláště pak rychlíkových. Oni už si rozmyslí paznechti, jestli chtějí trávit
    4 hodiny denně cestováním do zaměstnání. Vytáhnou vraky a budou jezdit za 10 litrů na sto.
    Takže. Na levný pumpy kontroly jakosti. Kartelový dohody nechte plavat. Regulační úřad si vezme pár měsíců dovolenou. Novináři dostanou namnožené články, které napíše soudruh Kalousek v době osobního volna. Soudruh, který ty žvásty přetiskne pod svým jménem bude zapsán do bílé knihy.
    A je to doma. Abych nezapoměl. Překrýt cigánskou otázkou a šluknovskými excesy ! Čest práci.
  • To jsou skutečně grázli

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit