Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak je celkem evidentní, že tenhle človíček to nemá v hlavě srovnané. Spíš než do vězení patří na psychiatrii.
  • Podle mne na radu svého advokáta záměrně lže. Takových účelových bláznů už tady bylo... Rozhodující je motiv - jestliže se rozhodl "humánně" bojovat v řadách muslimů, pak je, přinejmenším, muslimského světonázoru. Proto je potenciálně nebezpečný a nepochybně zcela při smyslech. Inu, darmo se neříká: Za peníze v Praze dům...
  • Buď je Čech,nebo Islámec.K tomu nestačí prohlášení.Čím byl přesvědčením,to tady chybí.Proto mu ubližujte.Takové zhovadilce tady nechceme.Na pivo chci bez revolveru.A ženu samotnou taky bez paralyzéru.Je mi líto,že i tací mohou být Češi.
    • Je to Čech. O Islámu neví zhola nic.
  • Pouze konstatuji že ti co se zaštiťují biblí nejsou o nic méně nebezpečnější než on.Mnohdy právě naopak.
  • Poněkuď nepochopitelné - buď je (psychicky) nemocný - pak se má jen a pouze léčit! Je-li psychicky zdráv, pak nechápu, proč vedle nepodmíněného trestu odnětí svobody má ještě absolvovat psychiatrickou léčbu (pochopitelně, že na náklady příslušné zdravotní pojišťovny, čili za peníze, které do systému vkládáme povinně všichni). Opravdu - rádoby "šalamounské rozhodnutí"!
  • Dávat toho kluka, co zřejmě nemá v hlavě všechno vyzrálé a zcela v pořádku., hned do vězení, je fakt blbost..Ten patří opravdu spíše na léčení a klidně mu dát i možnost, jako "léčebnou terapii" se dobrovolně i zúčastnit na cca 1 týden., což by bohatě stačilo..pořádně tvrdého výcviku v armádě, jako "adrenalínový zážitek" a byl by ze všeho vyléčený na to tata !.Je to jen další důkaz nutnosti, aby mladí začali opět chodit na vojnu, aby věděli co to vůbec znamená, být v armádě, natož jít někam se vážně nechat zabít, či zmrzačit, za cizácké ideály v úplně cizí zemi..Mladí si dnes mnozí myslí, že jít na vojnu, či dokonce nedej Bože !..snad i do války., je jako se bránit "těžce odjištěným mobilem" i chlebíčkem v ruce a dělat "vlastenecky" nějaké "fakáče" na učitele, policisty, rodiče atd..s vědomím, že se jim nemůže takřka nic vážného stát..
  • Foto - kulomet lafetovaný na korbě pick-up automobilu - skvělá zbraň na jednosměrnou palbu, tzn. pokud střílíte na nepřítele, kterému došla munice.

    Jinak si Velikého Bojovníka vychutná i snajper - začátečník...
  • I tak dostal moc. Aby to nedopadlo jako ten co spáchal sebevraždu skokem z balkonu,když měl jít sedět na dvanáct nebo kolik let.Měl spíše na léčení než do basy.
    • felix.julec
      Soud rozsoudil správně.Ten hoch je zralý na blázinec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit