Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nemám rád pavouky,štítím se jich ,ale nic mi není odporné tak jako Babiš,je to chrchel na osmi nohách ,zamotal nás do svých sítí a pomalu vysává.Až pojde a peklo ho nasaje ,je třeba trestat ty co mu to umožnili.Už teď je můžeme evidovat aby se pak nerozlezli.  

  •  Dovolím si vzkázat kritikům pana ing. A. Babiše - občany tohoto státu právoplatně zvoleného premiera mé vlasti:

    Česká republika je sedmou nejbezpečnější zemí na světě.

    Česká republika má nejnižší nezaměstnanost ze všech zemí EU

    Česká republika má ekonomický růst vysoko nad průměrem EU! 

    Česká republika má - nota bene - čtvrtý nejnižší dluh ve vztahu k HDP!

    Česká republika se může pochlubit špičkovou kondicí veřejných financí - ty mohou sloužit ostatním zemím EU jako vzor!

    Česká republika má jasnou strategii do roku 2030 - národohospodářský a investiční plán!

    Česká republika vede velmi úspěšný boj proti korupci na všech úrovních hospodaření státu!   

    • a to všechno máme i přesto,že tu vládne zloděj Babiš.

    • Toto je pravda nic než pravda, nezapomněl jsi na něco? Babiš zapomněl říci, že Česká mzda je hluboko pod průměrem EU. Tak tady něco nesedí, gravitace se nedá oblbnout, ale lidská důvěřivost a Babišova nabubřelost, chvástání o prosperitě dovede přece do médií říci každý bezdomovec s pětikorunou v kapse. Babiš si připravuje pozici na to aby se stal po Zemanovi prezidentem proto i za cenu lží a nepravd se uchýlí úplně ke všemu. Vždyť komunisté a STB Babiš mají tento tip jednání zažitý a dobře naučený. Kdo navštěvoval školu před 30 lety tak to může posoudit. Zeman jako kamarád Babiše bude podporovat Slováka na hrad, nebo už jste zapomněli, že Husák byl taky Slovák? Jenže je tady spousta lidí co lžím Babiše nevěří a proto manifestují po městech Č.R. Babiš říká nikdy neodstoupím. Komunisté taky říkali se Sovětským svazem na věčné časy. Babiš odstoupí až si ho pozve ten na hoře a tam moc Babiše nesahá a zaplať pán Bůh. 

  • Nepochopím jak může člověk který má majetky za miliardy žádat o drobných 50 mil. na dotacích. Napřed - hnízdo napíše na postiženého syna nebo na dceru, potom si to zase přepíše na sebe. Pokud budu mít 50 - 70 miliard tak snad to nechám již napsané na děti. Pokud je jeho syn psychicky nemocný, jak sám Babiš říká tak nemocný i je sám Babiš. Genetická informace Babiše se přenesla na syna a pro tuto zemi je to katastrofa. Normální člověk co bude mít miliardy tak je nikdy neužije. Snad každý normální člověk se podělí s jinými lidmi co mají nedostatek a pomůže jim. Babiš má nějakou nadaci znám osobu co má 13 dětí žádala Babiše o pomoc a stalo se to, že nadace ji odpověděla, že ji nic nedají. Nenažrance co nadělají miliardy na úkor jiných lidí a nepustí ani chlup pro chudé nemam slov. Psychicky nemocný patří do ústavu. 

    • Má pak radost,že jiní nemají a on má přebytek.Jen ať prosí,jen ať se ponižují,to mu  dává sílu při lhaní ! 

    • Vy tedy tvrdíte, že u oné nemoci jde o přenos z otce na syna. Byl tedy nemocen i Štefan Babiš a je nemocen Alexander Babiš? Musíte mít dobrý zdroj informací, nepodařilo se mi k problému nic dohledat.

      Pokud má nemajetná osoba třináct dětí a spoléhá na to, že je bude někdo živit, možná patří také do nějakého ústavu. Počet otců oněch dětí je vám rovněž znám?


      • Ten člověk co má 13 dětí od nikoho nic nechce, znám ho osobně velice dobře. Nadace Babiše mu sama nabídla pomoc!!! Sice shora jsem uvedl, že žádal Babiše o pomoc, ale nežádal žádala nějaká organizace co zastropuje nadaci. Uplynulo několik měsíců a dostal dopis, že nedostane peněžní dar co měl přislíben, ale přitom o něj nežádal. Prostě obyčejná komedie. 

        • Takže žádal Babiše o pomoc, ale nežádal.

          Uvedený způsob presentace faktů ovšem znemožňuje diskusi. Otázkou je, proč ho v rámci diskuse používat.

    • ten Babiš jak ho vidíme je možná jen nafouklá bublina z dluhů,takový plynný obr,který existuje jen díky dotacím.Babiš sám je ve skutečnosti  jako ta dobrá hospodyňka co pro pírko přes plot skočí ,tedy přes zákon a do cizího- aby měl.Že to pírko pak někde chybí to on už vidět nechce a nedá a nedá.Prostě malost lačného Slováka (pokud je to vůbec Slovák).

  • To neměli ten zatracený čapák vracet ! To už je notně obehraná písnička. Už je neposlouchatelná.
    • ta písnička se zatím hrála po česku a teď ji zahrají podle EU a to bude mít jiný grády!

      • Poněkud vám uniká, že Policie a státní zastupitellství budou i nadále vést trestní řízení podle tuzemské legislativy. 


        • Filie,je vidět,že Vy opravdu věříte zákonům,ba dokonce,že věříte v zákon a celou tu mašinerii.Jenže legislativa tu hraje jen podřadnou roli,rozhodují soudci a to jsou lidé-škodolibí,hamyždní,ješitní,zlí,předpojatí,závistiví,nepřející.A když jim dáte peníze,tak budou najednou rozhodovat spravedlivě,mírně,najednou si všimnou řady polehčujících okolností a leccos přehodnotí než "soud nabude přesvědčení".A tento jev náhlého osvícení se u nich projeví ještě silněji,když jim pohrozí,že přijdou o koryto a to teď uvidíte,jak se v těch paznehtech bude svářit strach o dobré bydlo a chamtivost po Babišových penězích.

  •  Agrofert požádal o dotaci a asi 12 úrovní úředníků mu ji přikleplo. Tečka. Pokud ani jedna z těchto úrovní nezachytila nějakou nesrovnalost, tak tam žádná nebyla. Po bitvě každý generálem. Zeman Babiše poslal před soud jen proto, že si představil, jak by jej kavárna a Minářova pořvávací letenská lůza a jim podobní podlidé uštvali. Prostě to hodil na chudáka soudce, který jej ovšem bude nucen zprostit, protože odsouzení by si před vyššími instancemi neobhájil.

    • O předmětnou dotaci nepožádal žádný Agrofert, v to se mýlíte.

    • Wolfcastle

      12 úrovní úředníků jež řídí premiér 😉 (ale chápu jseš kobliha místo mozku marmeláda tak ti to hned nedocvaklo...)

      • Máme alespoň matnou představu, odkdy je Andrej Babiš premiérem?

        (Ale chápu, vy nejste kobliha a nemáte místo mozku marmeládu, nýbrž vzduchoprázdno, protože nedokážete ani porovnat dvě data.)

        • A? Od tý doby co vešel do politiky měli bejt dotace pro všechny jeho firmy 0. Jako to snad i ta největší marmeláda vidí, že přeci nemůžu rozhodovat o tom (řídit úředníky které to rozhodují) jak rozdělit dotace když si je rozděluji sám sobě....

          • Andrej Babiš řídil krajské úředníky a ministerstvo zemědělství? Děkuji vám, dobrý muži, to jsem nevěděl.

      • Nejsem já ho nevolil ale.z prd... teď budu.

    • Panu Zemanovi spadlo srdce do kalhot před Letnou. 
      A já osobně mu to za zlé nemám. Chtělo to nějakou osobní odvahu - a tou prostě tenhle pán nedisponuje. 
      Dobře ví, že by so něho pustilo okamžitě konsorcium Bakaly v čele s ČT1. No to by byla histerie v médiích. 
      • ...a také je....

  • Karel

    Pan vrchní státní zástupce Zeman se dal na politiku, protože pokud mají pochybnosti jeho dva podřízení a on taky, podle zákona musí rozhodnout ve prospěch obviněného, není soudce který rozhoduje jak se zrovna vyspí.

    Inu Paní Horáková bude justici strašit ještě hodně dlouho.

     Ale docela ho chápu, kdo by si nechtěl podržet koryto ještě další čtyři roky "vyšetřování" a který ministr by se odvážil ho v termínu kdy už hodně let přesluhuje odvolat.

     Pan Babiš by měl hlídat spolu obviněnou, a její rodinu aby je někdo neunesl podobně jako tři  poslance, kteří najednou změnili politickou orientaci z opozice k ODS.Aby se z ní nestala také "spolupracující obviněná".

  • Bezva, Babiš znovu obviněn. 

    Myslím, že největší strach měl pan Minář a jeho milionoví chvilkaři. No když ho odsoudí a půjde za katr - proti čemu a komu budou Minaříci skandovat? Za co jim potečou příspěvky na jejich transparentní konto?

    Pan Minář bude muset zpátky do školy?! Ale těch pá melounků mu na nějakou dobu vystačí. Nebo si najdou někoho jiného.

    Organizování demonstrací je docela fajn džob. 

  • Babiše bych klidně volil,pokud by neudělal to EET.Tím si získal mou nehynoucí nenávist.Přeju mu to nejhorší a když náhodou dostanu jeho obrázek,píchám mu do očí špendlíky.Jak vidět,jakousi účinnost to má.

    • josef.chmela

      EET vadí pouze zlodějům a podvodníkům. Mě nevadí. Opozice je směšná a v koncích. Neví jak porazit Babiše ve volbách, protože na něho nemají a tak stále vymýšlí a otvírají kdejaké pseudokauzy. Babiše  jsem nikdy nevolil ale volit jej budu aby i nadále štval takové Kalousky, Fialy a všechnu tu opoziční chátru.

    • Karel

      Pane thraxx závidím Vám Vaši logiku kdy díky Panu Babišovi máte mnohem větší tržby(nejen zvýšil platy a přidal důchodcům a snížil ve službách DPH) zaměstnanci mají mnohem menší možnosti díky FETU Vás "tunelovat", je mnohem víc "napravo" než opozice, přesto k němu chováte nehynoucí nenávist. Díky za přiznání kvůli Vám bude Pana Babiše volit čím dál víc "obyčejných i neobyčejných" lidí.

      • "kdy díky Panu Babišovi máte mnohem větší tržby".....pane,jste úplně mimo,proto Vám lze Vaši babišovskou orientaci prominout.Na Seznamu je o tom článek,ale i když si ho přečtete,tak zůstanete zakopán ve své pozici,protože  tu vzniká nestabilní silná polarizace společnosti,kdy já jsem na jednom pólu a Vy na druhém.Dorozumění není možné a další trvání stavu také ne kvůli EU.Takže bude zle.

    • Jak se chováte ve svém soukromí je čistě Vaše věc pane thraxxi. Ale jen malý zdvořilý dotaz - necítíte se někdy, obzvláště takhle k večeru psychicky unavený? Píchat špendlíky do očí člověka na obrázku je skutečně podivná záliba. Ale proti gustu....

      Inu pan Babiš šlápl na kuří oko "poctivým podnikatelům."

      Ale neplačte, jistě najdete cestu, jak to obejít. Většina "poctivců" v řemeslech poctivě vyplňuje účtenky, faktury, když melouchaří. Vždyť v tom žijeme. Kampak nějaké EET na nás...😛 

    • Přej a bude ti přáno

  • No super :)

  • Kdyby to bylo tak jasné, tak už pan Babiš nosí slušivé the Pláky. Pokud to jasné není, tak je nevinný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit