Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrah více než rodička, nemakačenko více než člověk pracovitý, imigrant více než důchodce. Naše společnost je vážně nemocná. A není to jen tak nějaké nachlazení, spíše smrtící vir. Zda ho nazveme idiocií nebo malomocností je úplně jedno. Gesta a strach z pravdy - to vše nás vede do pekel. Máme totiž zcela pomotané hodnoty. Všímám si toho už dlouho - tato společnost degeneruje tím, že podporuje lumpy a kašle na budoucí generace, podporuje neschopné a trestá pracovité, nechá živořit své občany, a bez mrknutí oka posílá stamiliony na jakoukoli chátru, co si usmyslela nelegálně překročit evropské hranice. Protože s těmi, co chátrou nejsou, nejsou ani problémy - zrovna včera jsem obědvala v restauraci, kterou vlastní Syřan. Přišel před pár lety legálně, pracuje tu, a je českými spoluobčany respektován a vážen. S těmi hordami, co se sem hrnou, nemá zhola nic společného. A taky nikdo neřeší, že je ze Sýrie.Ale vrátím se k tématu. Včera jsem poprve musela přepnout Máte slovo s Michaellou Jílkovou. A to je to říct, protože ono to na přepnutí bývá skoro vždy, nicméně je občas dobré slyšet hlas lidu i politiků, jakkoli by byly, omlouvám se, blbé. Ale včerejší debata, jak se musíme starat o vězně, mne přiváděla k šílenství. Uvědomujeme si, že to všechno my platíme? Ty garsonky a menu a nekuřácké cely, nejlépe s televizí, fitkem a zdravou a hodnotnou stravou? Jak je možné, že vězni majílepší jídlo než maminky po porodu v porodnicích? Čeho si tato společnost, sakra, váží víc? Vím, o čem mluvím, právě se mi narodila vnučka, a když jsem viděla, co nosí mé dceři na svačinu a večeři, dokonce najednou v 16 hodin, aby už se dále o ně nemuseli starat, byla jsem rudá vzteky. A těm zlodějům, vrahům, podvodníkům, násilníkům, budeme vyvařovat, aby byli dost silní na to, až je pustí, aby mohli dál pokračovat v trestné činnosti? Svatá prostoto... A nedosti na tom. Maminky, které pracují, a pracuje i jejich manžel, zkrátka kteří dnes a denně chodí do práce nebo mají živnosti, aby měli na hypotéku, jídlo, všechny své potřeby, nemají právo na porodné ani přídavky. Protože je třeba, aby bylo na porodné a přídavky pro ty, co se množí jako králíci, aniž by kdy na práci vůbec pomysleli, neřkuli do nějaké zašli. Je tedy třeba podporovat a finančně motivovat právě ty nemakačenky, ne pracující matky a otce, kteří ze svých dětí vychovávají to samé? Ne! Tak to proč to probůh děláme? Divíme se pak, že normální, tedy pracující páry, zůstávají u jednoho dítěte, maximálně dvou? A ti druzí jich mají běžně pět, šest? Ne, my nepotřebujeme žádné "samce" odjinud, my potřebujeme, aby tato republika dostala rozum, a začala podporovat rodiny s dětmi, kde je normální pracovat, a kde by dítě díky podpoře neznamenalo ekonomický propad - což často mladé od dětí odradí. Navíc tady by měl stát jistotu, že tato rodina povede své děti k práci, protože by jim mohla sdělit, že pracovat je správné a vždy se jim vyplatí.

    Dnes přichází za práci trest, protože těm, kteří pracují, stát říká - dejte nám daně, my z toho budeme platit vězňům řízky, asociálům porodné a přídavky, a ty rodino, se nadále starej. Že teď nemůžeš, že máš dítě? Tvoje rozhodnutí. Že je to šílené? No to tedy je.

    My musíme z tvých daní živit ty neschopné a všehoschopné.
    • Né, že bys v lecčems neměl pravdu, ale přesto, bacha na cévku.
    • Mám malé děti, a vadí mi to co říkáte a vadit mi to bude bohužel až do konce života, protože lidi to nechapou tak jak já. Že své mzdy platim sebe, své děti a svou manželku. A ještě dalších pár lidí formou přímých a nepřímých daní..
      Je špatný systém kde pilně pracující člověk není schopen běžně uživit celou rodinu (ať je to muž nebo žena).
      Chápu po válce kdy bylo třeba vše znovu vybudovat že dřeli všichni dospělí, ale to už dávno není třeba, máme automatizaci, robotiky u a stejně částo makáme Vic jak 8hodin denně pět dní v týdnu. 8hodin zavedl Ford před mnoha lety, a jeden takový dělník co pracoval 8 hodin denně uživil celou svou rodinu... DĚLNÍK!!!! Že teď by to nešlo? Nó jistě protože stát, ta organizace ktera má jediná právo legalniho použití síly se musí taky z něčeho živit a místo zajišťování toho nač tu sílu co má (trestni zlocinnosti) se tou silou obrací na ostatní aby je donutila uplacet zločince "aby tolik nezlobili).
      Stát prerozdeluje hrozně moc peněz a to rozhodně ne za účelem "víc dri budeš se mít lip" ale ve smyslu "víc dri aby ostatní se měli stejně dobře jako kdyby pracovali taky".
    • Obdobně miliony na uprchlíky, zatímco naši důchodci přemýšlí, zda si koupit šunku méně kvalitní a ještě horší, nebo zda budou mít na léky, a kdy není na léčbu vážně postižených, jsou neuvěřitelné. Ostatně i to, že není na mzdy lékařů, jaké by si při svém povolání zasloužili, je ze stejného ranku. Budeme živit podivné bandy bez pasů na březích moře, a vykašleme se na budování vlastních jistot, vlastní důstojnosti, a odpovídajícího života pro své občany? Přijde mi to tak, jako bychom doma měli prázdnou ledničku, a přesto sousedovi, který mlátí vedle do plotu, nesli jako slouhové vepřo knedlo zelo. Jen proto, aby probůh přestal dělat kravál. Nechci žít v zemi, kde mladé maminky dostávají v porodnici horší večeře než vrahové ve věznicích jen proto, že ti vrahové více řvou. Nechci žít v zemi, kde maminka nemá nárok na porodné a rodina na přídavky jen proto, že pracuje, zatímco z jejich daní se platí porodné a přídavky pro ty, co v životě do práce nepůjdou, a vedou k tomu nicnedělání i své podporované děti - opět jen proto, že ti nemakačenkové více řvou. Nechci žít v zemi, která spekuluje o desetikorunách pro své důchodce, a na podporu cizích hord posílá stamiliony jen proto, že řve Evropa. Nechci žít v zemi, kde není na léčbu nemocných, a pro cizí posíláme vládní speciály, jen proto, že řvou různé pseudo neziskovky. Nechci žít v zemi gest a pseudokorektních frází jen proto, že se bojíme říct, kdo bezdůvodně nepracuje, ať nejí, kdo neodváděl daně, ať nemá porodné ani přídavky, a naopak ať je dostatou ti druzí, a že v České republice budou mít vždy přednost čeští občané, a pak až ti druzí. Nechci žít v zemi, kde se dává hlavně těm, kteří prostě hodně řvou, zatímco na ně vydělávají ti mlčící, kteří i s dětmi ve školkách usilovně pracují, a za to jsou trestáni, ani v zemi, která připustí, aby nemocní a staří živořili, zatímco stamiliony tečou směrem na jih do uprchlických táborů buhví jakých lidí jen proto, že řve Brusel. Bohužel v takové zemi žiji. A proto jsem včera program Máte slovo přepnula. Už není sil ty stupidity poslouchat. Skončím slovní hříčkou: Něco se bude muset stát. Minimálně překopat ty hodnoty, o které tento stát bude stát. Jinak lidé přestanou stát ... o takový stát.
  • Vážený pane zvolený prezidente,
    s velkou radostí se připojuji ke gratulacím k Vašemu zvolení prezidentem Spojených států amerických.
    Když jsem Vám během vypjaté předvolební kampaně jako jeden z mála evropských lídrů vyjadřoval podporu, věděl jsem, že ve Vaší osobě by Spojené státy zvolily prezidenta s novým a neotřelým pohledem na celou řadu politických témat. Mí političtí oponenti mě nazývali „českým Donaldem Trumpem“, protože si povšimli, že s Vámi sdílím stejný pohled na boj proti terorismu a takzvanému Islámskému státu nebo globální migraci. Přiznávám, že jsem vždy byl na tuto nálepku hrdý a nikdy jsem ji nepovažoval za urážku.

    Dlouho před volebním dnem jsem byl také přesvědčen, že Vaším zvolením bude započata nová fáze česko-amerických vztahů a transatlantické spolupráce. Dobré vztahy mezi našimi zeměmi mají dlouhou tradici. Ve Spojených státech žije největší česká krajanská komunita v zahraničí. Vaše země je největším mimoevropským obchodním partnerem českých exportérů. Česká republika a USA těsně spolupracují na nejdůležitějších zahraničněpolitických tématech dnešního světa, jako je boj proti terorismu nebo podpora v Sýrii. Naše země sdílí společné hodnoty demokracie a svobody. Spojené státy americké jsou již dlouho naším skutečně strategickým partnerem.
    Vážený pane zvolený prezidente, Česká republika jakož i já osobně se těšíme, že ve spolupráci s Vámi a Vaší administrativou budeme pokračovat v rozvoji blízkých vztahů mezi našimi zeměmi. Doufám, že brzy navštívíte Českou republiku, kam Vás mám tu čest pozvat. Ještě jednou Vám gratuluji!
    S úctou


    Miloš Zeman
    • Ten dopis byl napsán ještě v době, kdy se čekalo, že Trump je kamarád Putina a že si společně rozdělí svět. Očekávalo se, že Trump bude vděčný za pomoc ruských tajných služeb při svém zvolení. Nečekalo se, že Trump prokoukne Putina, že je rádoby carem gosudarem a že CCCP je stále říší zla.
    • Otázkou je koho by ten hradní opilec v záchvatu servility nevykouřil.
      • Napadá mě jedině Sobotka i když člověk nikdy neví.
  • Jak se ten ožrala před tím trpajzlíkem poníženě klaní. *16*
    • Ožrala jsi ty. Zeman je proti Putinovi opravdu trpajzlik
      • Opravdu? No, přiznám, že někdy si to pivko dám. Ale abych padal ze schodů nebo přes koberec shrnutý psem, to se mi nestalo. A také jsem nikdy nedostal k obědu "bubble bum".
        A Zeman je trpajzlík a proto se k Putinovi sklání? Asi Zeman stojí na bedně s vodkou, kterou dostal darem jako odměnu za podporu putinismu. *1*
        • Neboj taky tě to potká díky co jiš z EU. MĚ TO ŽÝRÁDLO zničilo ledviny během 28 let deformacie.Lituji tě, tebe a tvé vrstevníky to také čeká a ani to nebude ohrnutý koberec a již ani tolik let lží,které musíme poslouchat.Když Zeman je trpaslík tak ti jenom prskáš rozmazanou síru na podlaze.
        • ano ty chlastáš furt a opakuješ dva nepotvrzené připady
          • Oba případy a mnohé další jsou na internetu, tak si to najdi a přehraj si videa.
  • Z obchodu s Ruskem má prospěch pouze okolí toho ožralého z Hradu. Proto tolik povyku kolem cesty do Ruska. Kromě plynu kde nic tu nic. Chtěli by se tady zadrápnout na jaderných elektrárnách a tím ovlivňovat zdejší politiku. Jenom doufejme, že ten ruský ochlasta, který kope za Moskvu a ne za Česko, už zvolen nebude.
    • a ty nepiš když chlastáš
  • Pouze byznysu neznalý by neobchodoval s RF. Německo toho může být zářným příkladem. Sankce nesankce, plynovod se vesele staví dál. Dodávky stavebních strojů a celých technologických celků. Platební morálka ruských firem je cca 30 dní. Francie, Itálie a spol. mají 60-90 dní.
    • narozdíl od Zemana se Merkelová před Putinem neválí jako hadr na podlahu, proto k ní maj rusáci respekt, Zemana má Putin za unijního pičuse, kterého bravurně využívá ve své propagandě a Milda mu to žere i s navijákem *3*
    • A přidej ještě USA, ty strůjce sankcí, ty s nima kšeftujou, jen se z nich kouří..vemte si jen ty raketové motory, bez nich by USáci opustili vesmír definitivně..ale my jsme pos-aný strachy, aby neudělali ty,ty,ty...
      • raketové motory a vyvraždění indiánů, téma pro místní ruské šašky *15*
  • předně se přeceňují významy "nezávislých" studií různých asociací *5*
  • Jen pro zajimavost, co by jsme asi dovazeli z Ruska, kdyz by nemeli tolik prirodniho bohatstvi, napr. plyn a ropu. Zivotni uroven by byla tak - 150 let.
    • Z Ruska se vozí krásné matrjošky, každá rodina v Česku by si měla povíně jednu koupit *1*
      • Já už jsem si jednu koupila, ve věší matrjošce byla menší, v té menší ještě menší, pak ještě menší a v té nejmenší byl ukrytý Zeman s trojkou v žíle. *12*
  • Všechno ruský - sovětský, co jsem kdy měl, stálo za houno. Jenom blbě okopírovanej brak.
    • Ne tak docela. Měli výborný čaj. *3*
      • Ten nebyl z Ruska, ale z Gruzie.
        • Stalin byl taky z Gruzie *5*
          • To nevím jak chutná. Guláš z něho jsem neochutnal.
  • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého". (F. Palacký v polovině 19.století).
    Jak stále pravdivé.
    • a od té doby se říká "kecáš jako Palacký" *5*
      • O tom Palackém to říkají ti ducha velice mdlého, kteří nechápou jeho slova.
        • třeba ty, havloide *5*
      • No ono se taky říká "bliješ jak ten vrchní symbol"
  • teď má zase pro změnu Sobotka jednat z čínou.Chce tu víc čínských bank

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit