Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, prosím můžete mi někdo poradit jako také matce, která rozjela podnikání v této době, kde bych mohla sehnat šikovnou čtečku na QR kódy prosím? 

    • Asi nejlepší je vybrat bezdrátovou čtečku, která bude mít dostatečně velkou paměť, ale i dobrou kapacitu baterie, aby vás nijak nezdržovala při práci. Já jsem takovou pořídila a musím říct, že jsem s ní spokojená velmi. 

  • I v dnešní době má hodně lidí předsudky, že doma s dětmi musí sedět žena a muž je živitel rodiny. Nechápu, proč to nemůže být obráceně? Já jsem byla na mateřské rok a pak jsme se s manželem vystřídali. Neměl dobrou práci a já jsem pomalu rozjížděla podnikání, takže když mi dal plnou "volnost", tak jsem se rozhodla pro založení OSVČ a pak už to jelo. Sice se nezastavím, ale jsem ráda, že jsem si splnila sen v podobě vlastní firmy :-) .

  • ivannavratil386
    Jojo, mé ženě se podnikání podařilo rozjet ještě když byla na mateřské. Konkrétně si přes https://www.ioffshore.cz/offshore-spolecnosti založila svoji vlastní offshore společnost. Myslím, že něco takového chce určitou dávku odvahy a ta jí v té době rozhodně nechyběla. :)
  • Rozdělujme hlavně slovo práce a zaměstnání.
  • https://www.novinky.cz/domaci/426993-bez-cizincu-se-prumysl-neobejde-kritizuji-podnikatele-chovance.html
  • Znám výsledky, které podnikavé a pracující matky, které odbíhají ještě studovat, moc nepotěší. Znám i jednoho potomka, který už je sice v důchodu, ale prošel si v dětství něčím podobným, a to připomínám, že jeho matka se mu po narození plně věnovala, až když začal chodit a mluvit, tak jí teprve přeskočilo, odhodila tepláky a začala nosit kostýmové kalhoty. Z tohoto muže je dnes sebestředný arogantní člověk, který nemyslí ani na svoje děti, jen když sám něco potřebuje. Duševně je na úrovni pětiletého rozmazleného fracka, který se nedokáže problému postavit čelem a vylévá si vztek na koho může. Neumí žít, jen syslí prachy.
    Sice druhý extrém dopadá skoro stejně, ale jen v případě, že se dětem nadržuje před otcem, který jediný vydělává. Když se nechávají napospas samy sobě, protože je jich víc než dvě, tři děti, chválí se za každý prd a nemají žádné povinnosti ani mantinely.
    Osobně si myslím, že je na rodičovsky a zároveň profesně zaměstnané ženě něco nepřirozeného. Přepínání vede jen k nemocem matky a bohužel i dětí. Už jste někdy viděli muže, který není workoholik, aby se přepínal do extrému? Muži si užívají a na perfektnosti jim nezáleží. Jinak by se přece samy od sebe starali o své děti a do detailu by se zajímali o každou dětskou prkotinku, co se píše v knihách pro maminky - a to vše při zaměstnání. Ženy, které opominou základní priority života, kterou je rodina a prospívání dětí, si vlastně pod sebou podřezávají větev. Není to moc chytré. A každá chyba se v budoucnu projeví. Nakonec ženy stejně zestárnou a důchod mají i přes pracovitost mnohem nižší, některé s ním nevystačí. Přežijí své muže, dožijí v nějakém sociálním zařízení. Potomci se neukážou, těší se, až budou dědit. V nejlepším případě se upracují k smrti vedle mužů, kteří se k smrti uchlastají. Takový je život.
    • Znám takovou,ale s tím rozdílem,že ta práci nevymyslela,ale trávila celé dny na počítači a věnovala se tam neplodným kecům stejně založených blbek.Všude bordel,špína a OSPOD Rumburk nic neshledal.Pouze starosti o alimenty a to se chtěla ještě vdát.Muslimka v opačném gardu.
  • já pěstuji chlamídie již několik desítek let.I Václav je ode mě měl a nemohl si je vynachválit.A Dáša je má dodnes.
  • chtěla bych začít podnikat, přemýšlím, že se zaměřím na obchod s chalvou...





    YEAH !!!
    • Původní receptura je velmi jednoduchá, podstatou výrobku je výluh z rostlin obsahujících saponiny smíchaný s obyčejným cukerným roztokem a ochucený pastou ze sezamových semínek.
      Místo sezamu se praží i jiná olejnatá semena, například slunečnice nebo různé druhy ořechů. Slunečnicová chalva je populární v zemích bývalého Sovětského svazu, především v Bělorusku, Rusku a na Ukrajině.
      K dochucení se přidává kakao, vanilka, čokoláda, sušené mléko, případně různé orientální esence, např. růžová nebo pomerančová.

      Dnes se chalva vyrábí z pražených olejnatých jader a kanditové hmoty (cukerná hmota o nízkém obsahu vody používaná k výrobě tvrdých bonbónů), do které se přidává škrobový sirup.
  • No ta to je to, kam jsme to dopracovali. Po dvou světových válkách, kdy se údernice náborovaly do fabrik místo hromadně vyvražďovaných chlapů na frontách, to tak kupodivu zůstalo, fabrikantům se levná ženská nádeničina zalíbila. Pak k tomu vyvinuli emancipační hnutí a civilizační průšvih je na světě. Čím tzv. civilizovanější a vzdělanější země, tím méně její původní obyvatelé rodí, protože se každý a každá chce realizovat. Byl definitivně přetržen pud zachování rodu a sebezáchovy. Původní obyvatelstvo vymírá a nahrazuje jej přírodní obyvatelstvo přistěhovalců, kterým je jedno, co dělají, hlavně že šukají a rodí. Ti, ikdyž vzdělaní, jsou hrdí na to, že mají pět a více dětí, chlubí se tím více, než vilou s bazénem, jako primitivní spotřební společnost tzv. moderního světa.
    • Souhlasím. Děti potřebují péči avýchovu a to může v raném dětství v prvé řadě a lépe poskytovat žena, je na to fyzicky i psychicky vybavena. To neznamená, že by se později, když péči o výchovu dětí převezme zčásti škola a děti se osamostatní a ženě tak vybude čas, že by se nemohla věnovat zaměstnání.

      Na druhou stanu také výchova dětí v dnešním vědecky a technicky vyspělém světě je jiná než u přírodních národů. Pokud příslušníci přírodních národů chtějí žít ve světě 21.století, musí se přizpůsobit a ne se jenom množit a čekat, že se o ně někdo postará.

      Další problém je v tom, že lidská rasa je na Zemi přemnožená. Buď se tu populační explosi podaří rozumně a humánně omezit, nebo bude katastrofa. A pak to omezí Příroda a vezme to "napříč politickým spektrem".
      • Na tohle vše v první řade pamatovali ty zlí komunisti proto to všechno máš. Bejt to na kapitalistovi tak kojíš u linky Náno *7*
        • Mateřská 6 měsíců a když nebyla babička tak pak jesle.
          • za první republiky vůbec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit