Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co jako Trump udělal ? Jenom požehnal Israelcům k návratu do Jeruzaléma jako do svého hlavního města. V minulosti již Jeruzalém byl hlavním a tradičním
    městem státu Israel.Je to tedy čistě věc Israele, kde si zvolí své hlavní město.
    Je to stejné jako když západní Německo přesunulo své hlavní město do Bonnu a později se vrátilo zpět do Berlína.
    Ani nemáte představu kolik peněz posílá EU Palestincům. A to jsou i naše peníze za, které ta pakáž nakupuje zbraně a vyživuje svůj aparát. Pokud by nebyli takto podporováni, Palestina by ani nemohla fungovat a v oblasti by byl klid. Válku tam podporuje jedině EU, potažmo tedy každý z nás.
  • Velvyslanci nechápou? Velvyslanci chápou, ale mlží. Co tu není k pochopení.
    Americký státní terorismus permanentně potřebuje nějakou válku. V jedenadvacátém století vlítnul do Iráku, popravil Sadama a nastolil tam AMERICKOU "demokracii", přesunul své teroristické gerily do Lybie a demokraticky podříznul Kadáfího. Nastolil tam AMERICKOU "demokracii", zformoval své IS gerily v Iráku a přesunul je do Sýrie. Už už se sápal na Asada. Ale Rus mu pokračování teroru překazil tím, že vypráskal americké chráněnce IS ze Sýrie. No tak stačí provokace s Jeruzalémem a vyvolat násilné nepokoje. A brzy přesune své věrné gerily do Palestiny a s válkou na dalších pár let je vystaráno.
    • Pane Bože *1* i tohle chce žít..............
    • Nejen Trump ale i putin a český trump spolu souzní. Takže všichni tři jsou váleční štváči ? *14*
    • Pisatel je placen ruskou tajnou službou nebo je tak prostoduchý, že tomu snad sám věří? To je jak za tuhého komunismu v padesátých letech minulého století, kdy byli lidé soustavně oblbování proruskou propagandou. Pisatel dává americkou demokracii do uvozovek a zdůrazňuje jak prý Rus překazil jakési "imperialistické rejdy". Ruské vidění světa a propaganda sloužící k ohlupování prostoduchého Rusáčka z toho jen čiší.
      • Jinak pleteš si rusa se sověty
      • Nebo že by padesátá léta kdy propaganda USA viděla za každým Sovětského špiona?
      • BLA, BLA, BLA, BLA ..... číší z klasického bolševického slovníku...
        • To je opravdu "moudrá" odpověď na můj názor. Jen to dokazuje, že se nemýlím.
          • Na servilně moudrý názor "moudrá" odpověď, prostoduchý pane z EMAN. Už Vám chybí jen podat trestní oznámení a navrhnout monstrproces, jak se mnou zatočit a můžete začít shánět podpisy pracujících.
  • v Jeruzalémě by byla obrovská příležitost ukázat v praxi soužití křesťanství potažmo judaismu a islámu, kde by jeden respektoval druhého. Jak se ukazuje, islamisti toho schopni nejsou.
  • A ten nemocný, ožralý kraken z Hradu Trumpovi přisvědčuje a leze do anusu v domnění, že bude pozván do Bílého domu. Trump na toho alkoholika Zemana z vysoka s....! Hluboce se za to pr--e stydím. Co jsme si zvolili, to máme. *12*
  • Jo a ještě ilumináti a zelení mužíčci s anténkama. *1*
  • čr jakožto pomocník vzniku státu izralel s tím taky souhlasí. protože dokud se budou mlátit tam, tady bude klid
  • Opět jeden nestranný a objektivní článek, který dává prostor protichůdným názorům.

    Tedy vlastně ne. Zas jen to protitrumpovské, že? Jak už je dobrým zvykem. :-(
  • Tohle všechno..vůbec nemusí být z jen hlavy prezidenta Trumpa, protože toho již zřejmě řídí "úplně jiní lidé"..a taky to může dokonce být i skrytý záměr a scénář..např. k vytvoření dalšího ohniska konfliktů i s vidinou vojenské "pomoci" i jiné "politické podpory"..a samozřejmě i velkými zbrojními zakázkami.na všechny strany., které bude mít hlavně kdo a čím platit..Vojenské základny USA a NATO na Krymu nevyšly a už ani nevyjdou..Totálně rozeštvaná, zkorumpovaná a vykradená Ukrajina smrdí, oligarchy, zloději a nesplatitelnými dluhy, lidi utíkají ze země jinam..tak, že od ní dávají všichni., včetně i EU atd..,pomalu, ale jistě ruce pryč., Rusové se taky nenechali vyprovokovat k válce s NATO atd..a zbrojit i válčit se pro USA musí, jinak by se netočila světová ekonomika USD a tím i peníze v bankách a na burzách..
    • Soudruha asi komunisti celý život strašili západními imperialisty a tak se jich pořád bojí. Zapomíná ovšem kdo to jsou stepní nájezdníci a kdo ohrožuje svět, kdo se živí prací a kdo loupežemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit