Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Demoblok dnes bude plakat:https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zemedelsky-fond-k-dotacim-pro-agrofert-40311551

  • Politické hochštaplerství je stále v kurzu. Politické mimikry politických hochštaplerů jsou stále sofistikovanější, ale dle mého názoru nejsou nebezpečnější v nynější české kotlině, protože nikdy nebudou schopné nakumulovat škůdcovský potenciál v takovém objemu, který by ohrožoval existenci našeho demokratického systému. Partaje z levého spektra politické scény jsou už dokonce v existenciální krizi, což není dobré pro žádného pravověrného demokrata. Pravice potřebuje levici, aby nemusela požírat svůj vlastní ocas. 

  • mun.go

    Na Moravě a ve Slezsku není levice?

    Vlastně ne - tam lidé volí téměř vždy jinak, než v Čechách, jak se dá prokázat volebními grafy.

    Czech elections

    V roce 1992 byla mapa téměř jednobarevná. Postupem doby se volební výsledky v Čechách a na Moravě začínají stále významněji odlišovat.

  • dzixy

    ""Snížíme zdanění práce a státní pokladnu naplníme daněmi z kapitálu, spekulací, velkého majetku a extrémně vysokých příjmů. Nastavením vyšších mezd a podporou kolektivního vyjednávání zastavíme odliv peněz od pracujících k zahraničním vlastníkům. Podpoříme družstevnictví jako způsob udržitelného podnikání i větší roli zaměstnanců a zaměstnankyň při rozhodování ve velkých firmách. Ukončíme švarcsystém. Založíme veřejnou banku a veřejného telefonního operátora."

    Kdo si toto přečte, okamžitě ví, že Bicanem proklamované hnutí Budoucnost je sci-fi a předem propadák. Schází jim, ve svém programu již jenom manipulace s pojmem " znárodnit, vyvlastnit..." a pod. To už zde bylo.

    • michaelfoucault

      No nevím jak vy, ale progresivní zdanění kapitálu, které Budoucnost prosazuje stálo za nejúspěšnějším obdobím USA po 2. světové válce, kdy byly ty nejvyšší příjmy zdaněny až na 90%. Vyvlastnění je standardní právní nástroj, který zná i naše polistopadové právo. 

      • dzixy

        Amerika se tímto nepyšní. A současné "vyvlastnění" není to dřívější. A co máte ještě dál za argumenty?


  • Šíří se nám tu virus horší než v Číně -liberální neomarxismus.


  • "Na levé části politického spektra se u nás po delší době začíná něco dít."

    .

    Ha, ha, ha. Všechno jde pomalu doleva a to nejen u nás, ale v celé Evropě i USA. Cokoliv pravicového je okamžitě dehonestováno a bolševické způsoby se zase objevují jakou součást politiky těch stran, které se lživě nazývají liberálně demokratické. Bolševika jsme vyhodili dveřmi a on se zase oknem vrací. Smutné, že to mnozí nevidí a nadšeně tomu aplaudují.

    • michaelfoucault

      Ok, boomer.

      • mun.go

        Komentář: OK, boomer!

        Výraz „OK, boomer!“ je ale snahou diskreditovat určitý náhled na svět jen proto, že jeho hlasatel pochází ze starší generace. To je v první řadě projev nezdvořilosti. Je to známka nedostatku argumentu.

  • Jo zlaté časy Zelenáčů jsou pryč.Jo panečku to se nám to pelešilo v poslaneckých lavicích nějakému Bursíkovi a Kateřině AU AU. A ejhle pikolík zlaté časy skončily.Realita všedních dní převálcovala romantické chvilky v lavicích.Posledním Záchvěvem blbosti bylo kandidování tady blbky ve volbách.Doufejme že už je nic neosvítí.

  • TheGGG

    další levici už ne, už nám stačí piráti a top0,9 aka neo-marxisti jak vyšití

    • michaelfoucault

      MEGA LOL! Chlapče, já vím že studuješ ekonomickou fakultu a politologii nerozumíš, ale konzervativně pravicovou TOP 09 považovat za levici? Are you mad? 

  • Tohle není obroda. Minulé pojetí levice je beznadějně mrtvé

    Možná budoucnost se může zrodit mezi lidmi, kteří žijí z prodeje své práce. Časem zjistí, že práce nestačí na živobytí, že neuživí děti na standardu, že nebudou mít na důstojné bydlení, že na stáří budou oběťmi trhu. Tyhle okolností se teprve rodí. Zatím se mají lidé práce ještě jakž takž. Až jim šíbři, manažeři kreativní a paraziti vezmou naději na budoucnost - obrodí se i hnutí pracujících. 20, 30 let? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit