Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych poradil Bruselu totéž. *15*
  • Česko radí Bruselu starejte se radši o sebe a řešte neprve zásadní problémy škodná ve vašem revíru se přemnožila na stadionech vám vraždí děti!!!!
    • tak, tak, dávejte nám dotace, hodně dotací a jinak se starejte o sebe.
  • jolana
    To tedy máte smůlu, protože z čeho by ti zloději žili. Vždy jich pár odchytí, ti mají peníze na advokáty, soudí se 10 let a pak to spadne pod stůl. Když vidím ty nevinné obličeje, tak se mi otevírá kudla v kapse...
  • Brusel by měl mít jiné starosti:

    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/438560-zoufali-rodice-po-utoku-v-manchesteru-hledaji-deti-na-socialnich-sitich.html
  • Uklidnění situace v koalici musí Kalouska mrzet o to víc, že se jeho TOP 09 po 14 dnech nadějí opět propadla pod hranici volitelnosti a že k lepším preferencím jí nepomáhají již ani exhibice nejnovějšího maskota TOP 09, Feriho, který měl nahradit již poněkud vyčpělého ,knížete s čírem´ Schwarzenberga,"
    Zkrátka,TOPka a ODS jsou nevolitelné partaje.
    • A jen tak mimochodem, které jsou ty volitelné.
      Poradˇte, já jsem pořád nerozhodnutý.
      Že by ANO - konečně bude líp. Ale já pořád nevim kdy a komu. To nám pan Bureš, už zapomněl asi zdělit. Tak možná až řekne komu, a kdy, mám jasno. Ale hlavně ať to je mě, a brzo.
    • ANO, vyšetřujte a zavřete hlavně Kalouska. Ten může za všechno. Říkal to náš pan ministr financí, a ten je pořádně chytrej. Spousta lidí ho má za vzor. Tak pozor na čechy, mají návod přímo od svého ministra financí, jak čerpat dotace, na které nemají nárok.
      Ale vždytˇ Vás ojebal jen o 50 mega. A OLAF pořád nic. Asi ještě vyšetřují. Při Burešovo kličkách, a lhaní, asi nic jednoduchého. To ještě nějaký pátek potrvá. No po tomhle článku, jsem na výsledek vyšetřování opravdu zvědavej.
    • No jo, kdyby se Kalousek naučil péct koblihy... *1*
  • Co ještě bude radit EK? Z článku mi vyplývá, že bychom se měli zbavit výdajů na důchodce...
    Asi něco jako ve filmu Koně se také střílejí?
    Navíc opět "same old story" se školstvím! Malé platy učitelů. Stačilo by EK kdyby byl nástupní plat 30 lilrů? Pak se URČITĚ zvýší chuť romských studentů o výuku ve Speciálních školách?
    (Nechci jitřit vášně, ale nedávno jsem střetl dvě asi 14cti leté zástupkyně etnika a to létaly samé ..če). Tak já vám nevím. Spíše je to výchovou doma (??!), což?
    Jinak, přijďte pobejt, vy z EK.
    K tomu všemu, uvědomujete si, že povětšinou jsou zde výdělky oproti EU a vašim z EK prachbídné. Inu, sytý hladovému nevěří. Kdo nic netvoří, jen řve že, potřebuje "many".
    A k veřejným zakázkám a korupci? Museli byste zde nasadit nějaké složky asi z Marsu, protože některé z kauz jsou často založeny na "spolupráci" politických, podnikatelských, soudních a policejních kruhů. A ve sportu tím tuplem.
    • Proto taky nemáme euro, to by se viděl ten rozdíl proti západu a nedalo by se tak hrabat na přepočtu mezi euro a Kč.
      • Moc dobře že nemáme EURo. Každá strana co to má ve volebním programu pohoří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit