Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žít Brno to jsou teroristi jak Piráti!
  • slušňáků. Oni to byli stejně jen jako.Premiér Nečas. Jejda to byl útlocitný jemný pravdomluvný synek. A jen co přišlo na soud s Nagyovou - projevil se jako ta pravá ODSácká záškvara. Lže vymýšlí si nevzpomíná si .... Slovem křivák od kosti. Takže pokud tady kluci přicházejí s novým svěžím nápadem, vysvětlit něco třeba těm Žít Brno pragmaticky , je to jen dobře. Totiž poctivá česká výchovná facka je nově velice kvalitní argument, zejména na sklonku 2017.Jsme přeci národ Komenského, ne?
    • Ono ale nejen až při soudu. Už když si začal se svojí sekretářkou, tak místo aby manželce řekl že se s ní chce rozvést, neboť jeho domina na tom trvá (a nesl přitom jako chlap veškeré důsledky tohoto rozhodnutí), tak začali s dominou Nagyovou vymýšlet jak by to na stávající manželku ušili aby z toho ona vyšla jako ta, která vše zavinila, a neštítili se kvůli naplánovanému špehování zneužít státní rozvědku. Prostě trapné...
      • Nejhorší je, že ten uundoliz s tou svou rašplí nejsou v kriminále.
  • Obyčejná "hecparta", nic víc. Jenom aby se o nich mluvilo a psalo.
    • Asi je neznáte, to bylo možná při zrodu, teď již jim o něco jde a hlavně o odhalování křiváren na radnicích, jak jsem se mohl dočíst. A rady pisálka - zůstaňte u úklidu jsou ubohé, ale co taky čekat, když někdo chce říkat pravdu. Doba je špatná, poslouchat se muselo do 89-tého, dnes by měla být svoboda - je ale jen pro někoho viz Slavík. Takže kam jme to dopracovali?
      Slušní lidé se snaží zamezit těmto praktikám a nekalostem
  • Nejsem sice ani příznivec bojových sportů, ani fotbalový fanoušek, a nemám žádný zvláštní důvod být fanouškem hnutí "Slušní lidé". Ale kde bere autor článku právo říkat jim, že mají jen uklízet, a že je nejvyšší čas s jejich politickým hnutím skončit ? Příčina vzniku takových hnutí je někde úplně jinde. Pokud by tady uplynulých 27 let dělali politici to, co dělat mají, tj. řádně spravovali republiku ve prospěch všech občanů, tak by žádná nová hnutí nevznikala. Strany jako ODA, ODS, ČSSD a ČSL-KDU tady vytvořily podmínky pro velkozloděje a tuneláře, jsou prolezlé korupcí a teď se diví, že toho už občané mají dost a ve volbách je posílají do propadliště dějin. A nepomůžou jim žádné články v jakýchkoli mediích, které se snaží nově vznikající hnutí dehonestovat a přikazovat jim co by jejich členové měli či neměli dělat. Docela určitě se nedočkáme toho, že by nově vzniklé strany a hnutí něco rozkrádaly - už totiž není co, vše již bylo rozkradeno.
    • Ono je to tím, že jsme se vůbec nevyrovnali s komunismem. Komunističtí zločinci nebyli po r. 1989 potrestáni za napáchané škody nebo dokonce mučení a vraždy odpůrců režimu (StBáci, soudci) a naopak si mohli "rozprivatizovat" to co ještě zbylo a rozlezli se po státní správě nebo soukromničí.
      Přidali si ke jménu "M" (asi od magoři nebo mizerové) a jsou dokonce i v parlamentu. A to máme zákon o protiprávnosti komunistického režimu! *16*

      A tupé ovce si ty "bývalé" překatátěné i nepřekabátěné volí za pár keců a slibů nemožného.

      Neumím si představit, že by se v Německu NSDAP po válce změnila na NSDAPM a působila by dál. Ještě nedávno tam stanul před soudem nějaký více jak devadesátiletý bývalý nacista, který už možná ani neví, že někdy vůbec byl nějaký Hitler.
  • pokud se vymezují k takové partičce darebáků jakou je Žít Brno, tak je vše ostatní odpuštěno. Pokud naháněli je jich šéfa, že s ním jakože potřebují urgentně mluvit, tak jsou to evidentně slušní a uvědomělí lidí. Pokud žiťáci vykřikují do světa, že se jako chamraď z Afriky může mít v Brně báječně tak je třeba je řezat hlava nehlava.PROTOŽE TAHLE PARTIČKA NIKDY NIKOHO NEUŽIVÍ JSOU S TO TADY POZVAT A NAVOZIT PARAZITY. Následuje klasika. Stát se stará a žiťáci mají hřejivé pocity blaha. Ale jaksi za naše.Daleko krásnější je pocit, poopravit někomu světový názor. Rázně.To je pak vnitřní pohoda panečku.
  • Víte co je Brno pozpátku.
    Taky nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit