Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petr tomu nerozumí! Hehe - má pod míru.
  • Pokud se obrátíme na Ruský a východní trh budeme se mít jako prasata v žitě,pokud zvolíme západ a USA brzy budeme totálně zničeni,je to vidět na každém kroku a svíčka nám už dohořívá.
    • Hele,ty troubo,na tom východním trhu jsme už byli a dodnes si z toho lížem rány.....
      Proč asi tady 2/3 fabrik šlo do háje,vole ? Protože byli většinou na těch východních trzích, víš ?? A protože ty východní trhy byly tak "super", tak ty dnešní západní o to naše "super" zboží a hlavně také "levný" zboží, nemají až takový zájem...a tak jsme tam,kde jsme... v řiti. A s takovýma blbýma nýmandama,jako jsi ty,tam budeme ještě hoooodně dlouho..... *1*
    • Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, varoval před ním už v polovině 19.století historik F. Palacký. České stádo ale nedbalo a tak jsme ruské "blaho" poznali na vlastní kůži. A stále je tady dost tupců, kteří nechápou, že Rusíci jako potomci Hunů jsou asiati a evropská svoboda, demokracie a morálka jim jsou cizí.
  • "Hrozí nám hyperinflace, státní bankrot a válka?Podle Hanse Bockera zhroucení měnového a hospodářského systému způsobí hyperinflaci, státní bankrot a snad i válku.Cesta, kterou si k osvobození od dluhů zvolil Island, je lákavá, ale uskutečnitelná právě jen na Islandě, okrajové zemi s počtem obyvatelstva srovnatelným s Ostravou. Odmítnutí platit dluhy, šlápnout bankám a zlodějům na krk, změnit ústavu, podstoupit přechodně zchudnutí a začít nanovo, to nelze od současných politiků očekávat. Ostatně zde není ani nikdo, kdo by si to vynutil a možná by tuto volbu ani sami lidé nechtěli, což je dobře vidět z celkové apatie a bezradnosti. Ani čelní lídři EU Merkelová a Sarkozy možná sami neví, co dělat a vše, co podnikají, je v podstatě snahou získat čas navíc a doufat, že nastane jakýsi obrat k lepšímu. Nic nebudou chtít rozhodovat, a teprve až nastane katastrofa, podřídí (oni či jejich nástupci) své konání nové situaci. "
  • Velká Britanie je velmoc, a co si může dovolit ona, to si nemůže dovolit malý český ovčín, který Kikina se svou prokremelskou bandou pomalu táhne zpátky do ruské (_|_).
    • Přečti si příspěvek Oty ty vemeno!!!
    • Ano, radši budeš houslista v orchestru, co hraje na palubě Titanicu, žejo? Budeme vrzat společně a taky se společně utopíme? S Ruskem sme uzavřeli obchody za 50 miliard, zatímco s EU uzavřem akorát tak prd. A zařídil to právě pan president. Eurohujere
  • To si vybral toho pravého,ten mu určitě pomůže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit