Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *13*
    • tak se tam odstěhuj ty ruská trosko, ale budeš rozčarován, v Británii se musí pracovat, tam ti za bolševickou agitaci proti svému státu minimálně rozkopou hubu *15*
  • všem uprchlíkům děkujeme! Nebýt vás tak tady byla sranda pohoda klídek. Jen co jste sem nalezli jsou potíže. Nikdy ale opravdu nikdy nebude zapomenuto rozvrácení pohody v Evropě. Vážně si myslíte že tady vydržíte?
  • "Ze strany EU musí dohodu o vystoupení schválit Evropský parlament, a potom také Evropská rada, již bez Británie"
    .
    A kdyby neschválili? Mají tu možnost?
  • Konečně je jasno. Doufám nastává den, kdy se EU musí vzpamatovat ze své egoistické nadvlády a neskutečně velkého vlivu bruselských byrokratů na naše životy. Že EU není a nemůže být jednolitým celkem jasně ukazuji snahy státu bývalého "beneluxu" o vytvoření vlastní, prozápadní skupiny a vytvoření "dvojrychlostní EU" ve tvaru : "MY" a "oni".. Probůh, kdo o to může stát, aby jedni diktovali druhým, jak to má kde fungovat? To potom raději žádnou EU. Podobný diktát jsme tady měli přes 40 let. Nikdo o ně nestojí. Konečně jeden hrdý národ, který si nenechá bruselskými "Béčkami" diktovat a půjde svou cestou k prosperitě vlastní zásluhou.
    • Nevzpamatují se. Stále se považují za nejlepší politiky, kteří dělají nejlepší rozhodnutí a bohužel nikdo (média) neřekne nahlas, že i toto je důsledkem jejich špatné politiky
      Ti zmetci nahoře se budou vzájemně podporovat a ujišťovat o tom, jak jsou skvělí.
      Juncker, Tusk, Hollande, Merkelová a další vítači se považují za elitu a výkvět lidstva. Žijí z dneška a je jim jedno, jak to bude v Evropě vypadat za 5, 10, 20 a více let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit