Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mi celkem jedno co Britové chtějí a co si udělají. To je jejich vnitřní věc. Jen by mne tak ze zvědavosti zajímalo CO VLASTNĚ CHTĚJÍ? Chtějí odejít z EU? Chtějí zůstat v EU? Chtějí tvrdý sebevědomý odchod? Nebo chtějí takový vypočítavý odchod-neodchod po stylu chytré horákyně kdy chtějí odejít a nechat si výhody členství?

    Mně to připadá jako když někdo leží v pohodlí na lehátku u bazénu a pak se rozhodne, že lenošení bylo dost a podnikne výlet do Himalájí. Nic proti tomu, proč ne, také mám rád vzrušení změnu a adrenalin. Jenže pak se ten bazénový lenoch nedokáže rozhodnout, zda má jít do Himalájí sám, nebo si najmout šerpy, anebo úplně nejlepší by bylo kdyby ho někdo do těch Himalájí vynesl na lehátku i s bazénem. 

    Tak když už se k něčemu rozhodnu, tak to udělám ne? A nestojím jak nerozhodný d..bil uprostřed křižovatky blokující dopravu a uvažující kterou cestou vlastně chci jít?

     

    • Realisto, velice výstižné.

      Velká Britanie byla po staletí určitým vzorem demokracie, kde se respektuje precedens, tj. zvykové právo a individualita: "Dělej si co chceš, jen nezasahuj do práva jiného".

      Jenomže teď se chovají jak šašek neboli clown a zesměšňují se před celým světem.

      Řešením by bylo:

      1. Poslat Therese do "píp" (impíčment), popř. po psychiatrickém vyšetření do ústavu pro choromyslné.

      2. Omluvit se členským zemím EU a celému světu za to, že se chovají jak šašek neboli clown.

      3. Formulovat jasně co je v EU třeba zlepšit a navrhnout řešení.

      • Marcelskrc

        stále ze sebe občan děláš k.kota

        • Už jsem ti říkal, že s ním darmo ztrácíš čas. Snazší je vysvětlit  mandelince bramborové princip parního stroje, než vést s Občanem smysluplnou diskusi. Nakonec vždycky opět sklouzne do svých nabiflovaných nelogických  frází.....

  • Marcelskrc

    Charakter

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit