Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CZEXIT na pořadu dne není.

    Tak co vlastně tady řešíte?

    • dzixy
      Mohl bys vědět, že co není, může být😀😎
    • KIMCID

      to je ale chyba že není

      • Soudruhu BTW, tvůj mokrý sen o vystoupeni z EU je krapet směšný, podívej se jak dopadla Velká Británie, tvým vygumovaným ruským mozkem a papouškovánim trapných bonmotů hradního opilce toho moc nezmůžeš, ČR zůstane v EU a ty tu budeš do smrti zoufale trollit na tiscali.
        • dzixy
          Jako oponent jsi moc argumentu nepředložil. Zřejmě jsi jedním z cela dost mála, co jsou spokojení se vším, protože nemáš žádnou hrdost, jsi jako onuca. Proč? No proto, že jsi spokojen s tím, co se v orgánech EU odehrává, jak se do všeho montují, jak přebírají nejenom hospodářskou, ale i politickou moc lidi, kteří k tomu nedostali mandát a ani na to nemají. EU jistě ano, ale po pořádné reformě, kde každý stát bude mít hlas stejné váhy a EU nebude založená na mocenských základech. Jinak jsem pro odchod.
        • KIMCID

          soudruhu btw ,nevim kdo je btw křenku

  • dzixy

    Tentokrát Pavlu Jéglovi za titulek lze jenom poděkovat. Konečně přiznal, že EU je "moloch", do kterého lze lehce vstoupit, ale těžko se z nej dostává. Jinými slovy, je to uděláno tak, aby někdo z něj profitoval 

    "...i kdyby tekla krev". Tak vazalsky svazek jsme již zažili a přece jsme udělali druhou chybu. Musí se ale přiznat, že projekt EU byl by dobrý, pokud by jej řídili jiní vůdcové, s jinými pravidly, které teď jednoznačně nahrávají v mocenských choutkách těm, kteří si chtějí ukojit své mocenské touhy.  Nynější projekt EU je špatný, protože nezajišťuje všem, bez rozdílu velkosti země, stejná práva, možnosti a nerespektuje zákony a Ústavu té které země, jakož i odlišnosti vyspělosti, národních hodnot a zvyklostí. Přesto, že Jéglův titulek článku v úvodu chválím, vzápětí haním, protože vyznívá i jako zastrašování. Nemyslím si, že strach je to pravé., protože jsme byli, jsme i budeme. A celá Evropa, i bez členství v EU, nás potřebuje a proto si nemyslím, že by nás Evropa mohla ignorovat. A proto o Angličany nemám obavy. Evropa je bude pořád potřebovat. Pokud z EU odejde, potom ale s jinými pravidly ku prospěchu samotných Angličanů. Měli by strach z odchodu překonat, aby nezdarem nemohli "Jéglovci", a jemu podobní, nadále strašit občany.

  • Kolik vteřin mi zbývá než mě tenhle Pulitzer, dnes již potřetí, smaže?

    Kdeže loňské sněhy jsou, když Jégl vstoupil do KSČ a posléze koketoval s STB?

    Dnes je tvrdě prozápadní a Anglie mu leží v jeho převlečeným žaludku!

    • Pavel.Jegl

      Pane Nováku, proč tak uboze lžete? V KSČ jsem nebyl, natož v StB. Na rozdíl od AB.

      A na rozdíl od něj to mohu doložit lustračním osvědčením, které jsem v devadesátkách potřeboval k tomu, abych mohl pracovat v profesi. Na tento dobrý zvyk se bohužel už zapomnělo.

      • dzixy
        Pane Jégle, já vím o lidech, co dostali lustrační osvědčení, i když byli prokazatelně komunističtí konfidenti. Tím nechci říct, že tomu tak bylo i u vás. Ale co jste napsal, není dost silný argument, i když zřejmě proti dosti smýšlenému nařčení. Ale kdo ví jak co bylo a je???
      • Pane redaktore, že se s tím hlu... vůbec bavíte!

        Na podobné invektivy odpovídat = ztráta času a někdy i nervů...

  • TheGGG

    radši czexit, než aby tu bylo multikulti obohacení ala Štrasburk... stejně jsme pro západ EU jen druhořadá montovna, kam se lifruje odpadní zboží a odkud tečou prachy ve velkém...

    • Příteli TheGGG, jestli ten obrázek je opravdu tvůj portrét (o čemž pochybuji), tak by to svědčilo o tom, že jsi neprožil dobu, kdy naše země byla de facto ruskou gubernií a komunisti v souladu s pokyny svých pánů z Kremlu s námi zacházeli jak s nevolníky. Chtělo by to seznámit se s historií a s fakty. A potom nebudeš hovořit o nějakém "czexitu", který by se de facto rovnal likvidaci naší země a deportaci zbylých obyvatel na Sibiř. Vzpomeň si jak dopadla Gruzie, Abcházie, Osetie, východní Ukrajina, Krym...

      • Tedy Gruzie, Abchazie, Osetie, východní Ukrajina a Krym... byly zlikvidovány a zbylí obyvatelé byli deportováni na Sibiř.

        Znáte ještě nějakou jinou, srandovní?

      • dzixy
        Občane, neměl bys tolik strašit, protože Tvé přehánění a překrucování faktů spíše naopak posiluje povědomí, že co zde již bylo, začíná se opět ukazovat. Ne z východu, ale ze západu. Bohužel.
  • KIMCID

    ještě dodám že je na dvd film o unii pro školáky základních škol.není to náhodou protizákonné.na to už tu byly náckové a komunisti aby si převychovávali děti 

  • lubos.zeleny

    Jojo, autor článku již po několikáté mne dokázal (ne)přesvědčit. Jeho "proti" dost často dovedou čtenáře k "pro". Jen tak dál. Ono nemusí vše skončit tak, jak si přejí strůjci současné podoby EU, prakticky nepodobné té, která nás verbálně lákala ke vstupu. Že je to tak, pane Verheugene?

    • Pavel.Jegl

      Pane Zelený, v komentáři jsem nikoho nepřesvědčoval, ale varoval: 1,2,3.

      Proti gustu, žádný dišputát. Mám ale za, že by bylo dobré vědět, do čeho bychom šli. Abychom nebyli zmatení a překvapení jako Britové.


      • KIMCID

        diky raději budu zmatený brit be vygumovaný čech

  • Wolfcastle

    Dnešní doba měří všechno na peníze! TY ale nejsou všechno jsou cenější věci jako zdraví a život!!! Radši přijít o zisk ze zahraničního obchodu než mít mrtvou manželku/dítě/kamaráda... Zdravíme do Štrasburku... Jo jděte říct do očí rodinám pozůstalých jako že výhodu to v EU mají skvělí zahraniční obchod + multikulty vtěrky...

  • Žádný rozvod není zadarmo. Strašák brexitu by neměl být hlavním motivačním činidlem občanů ČR při případném rozhodování o odchodu z EU. Eurohujerští propagandisté vše, co není v souladu s jejich zvrácenými partikulárními zájmy, mýtizují a vytvářejí atmosféru strachu a činí další bezskrupulózní opatření tak, aby dosáhli svého záměru. Pokud se čeští občané rozhodnou pro czexit, mělo by být takové rozhodnutí pečlivě zváženo, bez nežádoucích  emocí, tedy ne na bázi strachu či eurohujerské hysterie a dalších lahůdek, které se ukuchtí v Bruselu. Naši občané mají dobrou průpravu z dob totality a tak mají lepší přehled, než občané západní Evropy.

  • Rychle pryč z EUtopie!

  • Čečensko může a nemusí vyhlásit referendum o odchodu z EU. 

    Morava nemůže vyhlásit referendum o odchodu z Čečenska.

    Z toho logickým uvažováním vyplývá že EU je demokratičtější než Čečensko. A teď nijak neříkám že bych to či ono chtěl či nechtěl. Pouze uvádím logické "matematické" varianty.

    • Relativizovaná logika dovedená ad absurdum.
      • Všem stejný metr ne? A nejen jak se co komu hodí....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit