Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Powerágu ty obecní gumo. Jací hrdinové? Kdo střílí do civilistů je hrdina? Co komu udělal ten  kluk na nádraží, že jej tady ta 2. mašínova prasata zabila? Mašíni byli obyčejné podlé špíny.Hnoji všech hnojů. Moc dobře věděli proč se zahrabali v USA. Nikdy se tady ani na skok neukázali. Věděli moc dobře že on by jim někdo tady připravil "pěkné" přivítáni. Asi by se vraceli nohama napřed. Jen tak. Aby dostali lekci.Ostatně pokud někomu předal čestnou sádrovou plaketu takový špinavec - jak byl premiér Topolánek, je to dostatečná vizitka.Hnůj k hnojovi si sedá.A Topolánek to byl samozřejmě extra špinavec.

    • je to troll co má vrahy za hrdiny, prostě to nemá v hlavě v pořádku no

  • Bratři Mašínové byli stateční hrdinové, v době kdy boj proti podlé krvelačné, rudé tyranii, bestiálním komunistickým vrahům a uchvatitelům byl těžší, než proti Hitlerovým fašistům. Jsou to největší hrdinové od 2. světové války a dnes bychom takové lidi opět nutně potřebovali. 

    SVOBODA SE NEDÁVÁ, SVOBODA SE MUSÍ VYBOJOVAT

    a to bratři Mašínové s nasazením vlastního života taky dělali.

    že přitom umřel kolaborant, který by je bez váhání napráskal komunistickému Gestapu je politováníhodné, ale nemůžeme mít dvojí metr na stejnou pakáž, jakou byli fašisti a jejich učitelé v mučení a vraždění -komunisti. V boji proti tyranii často umírají i nevinní lidé, natož kolaboranti nebo posluhovači bolševického tyrana.

    • vanhorne

      "Bratři Mašínové byli stateční hrdinové"

      Nejak rychle je to svate nadseni bojovat proti bolshevismu opustilo, jakmile se dostali na Zapad, kde jim ta jejich zapalena lytka rychla zchladla. Legion Etrangere nabizela bez otazek, kazdemu kdo chtel bojovat zaopatreni na minimalne 5 let s mesicnim kapesnym Fr 100, po peti letech obcanstvi. US Army byla jeste stedrejsi, ale ani ta je nedovedla zlakat. Tak nevim, ale mam takovy dojem, ze ani jejich tata, General Masin, by nebyl z jejich pocinani prilis nadseny. 

  • Komunisti byli a jsou stejní jako fašisti, jen se to nesmí říkat, aby se nějaká agro-estébácká pračka na špinavé peníze nebo věčně zfetovaný skalní bolševik a rozený diplomat  nehněvali a nezrušili někomu noviny nebo televizní stanici.
  • Ty rudé komunistické bestie byly horší než nacisti, protože se učili u pololidí z východních stepí spočívajících svým chováním ve středověku. Je neuvěřitelné, že vyznavači a pokračovatelé těch rudých zrůdností se k tomu stále hlásí a díky bezcharakterním zrůdám a p.tomcům se dokonce nacpali do parlamentu. 

    • Nechápu co proti komunistům máte. Vždyť jste si je v Praze ve volbách 1946 natruc celému státu vydupali ze země. A jak bylo v jiném článku na tomto webu uvedeno, bolševismus mezi chudáky Rusy zavlekli ze západu Maďaři Rakušané a Němci....takže brečíte na nesprávném hrobě. Viníka hledejte ve svých řadách....😉

    • josef.chmela

      Hele, ty sprostý a pomatený bojovníku za světlé žítřky. Pěkně jsi tu opět vyblil ty své ptákoviny a tak teď můžeš jít v klidu listovat v letácích kde mají co levnější. A nezapomeň si vzít na noc Pemprsky, víš, že už tu moč neudržíš.

      • Aha - dle toho, co jsi napsal, jsi priznivec komunistu, nebo snad stary komous...


        Jinak bys neodsuzoval opravnenou kritiku jejich zlocineho jednani, chovani..

  • Bratři Mašínové a jejich spolubojovníci vedli jediný smysluplný odboj proti bolševikům!

    Stejně jako předtím proti nacistům a jejich místním přisluhovačům. 

    Buďme na ně hrdi!

    • Prý budou mít Mašíni i muzeum, kde se bude předvádět, jak se demokraticky podřezává svázaný a omámený esenbák ? 

      To snad nedělali ani Němci za války.

    • josef.chmela

      Bratři Mašínové a jejich spolubojovníci byli vrazi!!!!!!!!

      • Bratři Mašínové byli regulérní bojovníci proti zrůdně vražedné zločinné mašinérii tzv. Komunismu.

        Chmela je zřejmě rudý Grebečníkův pohrobek, taky by rád pouštěl lidem elektriku do genitálií a kopal je do ledvin.

        • Ale no tak hlupáku. Mašín?To je zavedená značka podlého špinavce.Obecního vyvrhele, do kterého si každý může kopnout. A pokud už jeden z nich zatřepal bačkorama, je to k všeobecnému veseli! Vředy je třeba vymačkávat. Je dobře že tady špinavci zalezli daleko odsud.A tam i pojdou.Tady by si moc života neužili.

  • Mašíni byly prachsprostý VRAZI nic jiného!🤮

    A ne nejsem žádný komunista komunisty nesnáším!

    • Sám jsi prachsprostý vrah, nic jiného!🤮
  • Po roce 1945-tehdy již po 2.svět.válce-se občané ČSR ve velkém množství hlásili do KSČ,na Slovensku poměrně málo.Rozdílné a hašteřivé bylo už tehdy i  další soužití dvou národů,ale po roce 1948 to bylo jasné.Komunisté ovládli za pomocí SSSR politický život v zemi a děly se věci.V počátcích se to zvrtlo v nezákonnosti,kde tresty smrtí si nebyl žádný z odpůrců komunistů jistý.A také jich bylo vykonáno na tehdejší  poměry v ČSR poměrně hodně.Mašínové v té době byli pro komunisty "tzv.Danajským darem",neboť ti svým odbojem připravili o život několik nevinných lidí.A komunisté toho náležitě využili.Když se zamyslíme na roky  1918,1938,1948 1968 a konečně na počátky roku 1989 tak zjistíme,že v každé epizodě šlo o o úmrtí exponovaných lidí.Bohužel,i v roce 1989 a po něm docházelo k vraždám podnikatelů a najmě "bílých koní"v restituční anomálii.Jen si to nechceme sami sobě přiznat.100 let v oslavě vzniku naší státnosti se bude zajisté vzpomínat a také kritizovat dlouhé období,které mělo své kladné,ale i negativní stránky.A jak je u nás již zvykem,bude více kritiky,než oprávněných oslav.Nebo-li-nechme se překvapit !

    • Nejdřív si zjisti, co to byl "Danajský dar" a pak tady mudruj MOULO!
  • ivislo
    ováček napsal:19.10.2018 (11:05)

    Pomíjím skutečnost, že „události, o kterých se v článku hovoří, se odehrály mezi lety 1951 a 1952 a byly uskutečněny v rámci pečlivě naplánovaných akcí. Jednalo se o přepadení stanice SNB v Chlumci nad Cidlinou (13. září 1951) a v Čelákovicích (28. září 1951), kdy byli usmrceni dva policisté. Pokladník byl pak zastřelen Josefem Mašínem 2. srpna 1952 při přepadu vozidla s penězi na výplaty dělníkům státního podniku Kovolis“ (jeden z policistů byl podříznut svázaný a omámený chloroformem) a že podle zákonů všech států by takové činy byly posuzovány jako vraždy, či loupežné vraždy, protože se nejednalo na př. o boj ve válce, a všichni „polapení“ účastníci a ti co činům napomáhali by byli odsouzeni podle platných zákonů.Jinak je ovšem článek pěkný doják zaměřený na odstrašení případných sympatizantů a voličů KSČM. Jiný účel těžko najít. Podotýkám, že i naše rodina byla mezi oběťmi komunistických totalitních praktik, když mně bylo 16 let, tak oba mí rodiče byli při znárodňování jejich majetku zavřeni a já jsem zůstal doma sám se dvěma mladšími sourozenci a strarou babičkou. Ovšem nikdy bych si nepřál, aby podobný doják byl napsán i o naší rodině.

    Mašínové nebyli hrdinové,ale vrazi.Zostudili památku svého otce.

    • Plácáte nesmysly soudruhu.VRAŽDA NA TYRANOVI NENÍ ZLOČIN. To platí pro Heydricha, to platí pro fašistu jako pro komunistu.
    • Nešlo o policisty - ale o esenbáky - slouhy bolševického režimu! Nechávat svědky činnosti odbojové činnosti bylo vždy a ve všech podobných situacích více, než nebezpečné. 

      Onen "pokladník" byl zlikvidován v momentě, kdy vytáhl pistoli a chtěl po členech odbojové skupiny začít střílet. Tedy v sebeobraně. 

      Válku tomuto národu vypověděli bolševici - a skupina bratří Mašínů byla jedna z mála, která se teroru chtěla postavit!


      • vanhorne

        "Nešlo o policisty - ale o esenbáky"

        Tak on ten ucetni byl esenbak a komous jako poleno? Nejsi nahodou take jeden ten byvaly slouha, kdyz toho tak hodne vis o tom pripadu, ze je to az podezrele?

        https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-domaci/157609/tatu-mu-zabil-masin-vrazda-je-vrazdou-v-kazdem-rezimu.html

      • Hrdinové byli třeba ti, co utratili Heidricha. Mašíni byli naopak  jenom ubozí zloději a vrazi, kteří zákeřně a podle útočili na nejmenší kolečka aparátu, na lidi, kteří jenom žili svým malým životem pro svoje rodiny.

  • Chudak Sveda, ktery se zapletl se zlodeji a vrahy Masiny. Tito vsak zdrhli na zapad, tak si komunisticky rezim aspon vybil zlost na Svedovi, ktery zde zustal a jeho rodine. Co se tyka restituci, mame v rodine stejnou zkusenost. Soucasny rezim totiz vznikl z nizkych pohnutek V.Havla a K.Schwarzenberga, kterym se zachtelo si z5 nakrast majetek, zabaveny uz na zaklade t.zv. Benesovych dekretu, tedy zcela legalne, z duvodu trestne cinnosti, pachane tehdejsimi majiteli a soudne zabaveny v podminkach zcela demokratickeho statu. T.zv restituce, ktere nasledovaly jen dale prohlubovaly stav bezpravi, ktery zde vladl v 90'tych letech. Jeste huz na tom vsak byli lide, kterym byl zabaven majetek v ramci soudniho rozhodnuti, kvuli cinnosti, ktera smerovala proti "socialistickemu zrizeni, jako tomu bylo i u meho dedecka. Zde meli zcela absolutni prednost vsichni privatizacni zlodeji, pred clovekem okradenym totalitnim rezimem.

    • Je to tak, Švancenberk se sám v televizi veřejně přiznal, že občanství a tedy i restituce získal za jakousi pozornost úředníkovi, který o občanství rozhodl. Je to prostě feudál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit