Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo je dezorientovaný a bezradný v případě výměny ministra kultury, nechť se obrátí na milionchvilkové milicionáře a jejich poradkyně a poradce z uměleckých kruhů anebo na mádlovsko-issovské politruky. Třeba Bára Hrzánová určitě mileráda poskytne radu každému zmatenému člověku tak, aby se vymanil z bludů a byl správně politicky uvědomělý.
  • Rozdíl politických kultur. U našich sousedů v německu dostala SPD (socánci) 15,3% hlasů v eurovolbách a jejich předsedkyně odstoupila ze všech funkcí. 

    Tohle kdyby se povedlo panu Hamáčkovi, tak mu socani postaví sochu hned u Lihového domu.😛 

    Ještě, že to opravdu, ale opravdu nehrozí. Inu, číslo samotné o ničem nevypovídá.

  • Drtivou většinou zvolený Pan Prezident Zeman vždy ví co udělat!

  • Je to jednoduché , pokud by bylo referendum , tak by se ukázalo kde je většina a bylo by po srandě. Tak tu máme každý víkend nějaké pozdvižení na náměstích alespoň nemusí radnice zajišťovat kulturní pořad pro občany. Vyřvou se a jdou domů. Dají průchod svým pudům a v práci jsou klidní , no není to k zulíbání???

    • Ano, chléb a hry byly tím, čím patriciové zaměstnali mysl plebejců a tak zahnali myšlenky na případnou rebelii.
    • To je fakt. Takhle se musí čas od času objevit v TV a na internetu "hradní symbol" a pronést nějaké to "dobré slovo" (bonmot) k pobavení posluchačů a čtenářů. Většina z nich se zasměje a pár jedinců začne v němém obdivu zírat a pak do sebe hodí frťana Becherovky, zapálí si čvaňháka a jsou spokojeni. Ale když jim to stačí ke štěstí... 😉

      Nezapomeňme, že toho "symbola" volilo pouze 2 853 390, tj. 51,36 % voličů, což je pouze o 150 184 víc než voličů jeho oponenta, kterého volilo 2 701 206, tj. 48,63 % voličů; přitom účast byla pouze 66,6 %, ostatní byli líní zvednout zadek a jít volit. 😛

      • Hrát si s čísly milý Občane je mnohdy ošidná věc.

        150 184 občanů České republiky je daleko větší počet lidí, než se kdy profesionálním demonstrantům pana Mináře povede zaplatit. 

        Také se dá říct, že toho "symbola" sluníček a pražské lumpengalerky a rádoby umělců volilo pouze 2 701 206 voličů. 

        Tak rozhodly demokratické volby.

        Osobně bych Vám moc přál v příštích volbách úspěch, nebo plní zloby můžete zemřít na skrčeninu. A to bych tedy opravdu nerad.

        Moc se těším na Vašeho "osvíceného" a úspěšného kandidáta

      • KIMCID

        Kyš kýš

  • Šmarda nedopadne jako Poche. Není europoslanec a nemá koryto k dispozici. teprve o něho usiluje.

    Kdo vlastně řídí ČSSD, když předseda a všichni místopředsedové jsou ministry?

    Co tedy flákají? Partaj nebo ministerstva? 


  • "Přitom mnohem užitečnější by bylo, kdyby se v minulosti (v případě
    Pocheho) i dnes demonstrovalo za to, aby hlava státu do vlády jmenovala
    toho, koho jí premiér navrhne, pokud tedy k odmítnutí dotyčného nemá
    skutečně vážný důvod. Ten však nebyl u Pocheho a není ani u Šmardy." - Pane Bican, Vy opravdu nevidíte žádný důvod, proč by jakýsi pan Šmarda neměl být ministrem kultury??? Myslíte si, že starostovství je dostatečná kvalifikace k čemukoli????? Neměl by ministr kultury náhodou rozumět kultuře?! Kunsthistorik, dramatik, hudebník, literární historik, galerista, architekt... - ale proboha odborník, který se v této sféře léta pohybuje a osvědčil se, lidsky, manažersky i odborně! Respektovaná a v kulturních kruzích známá osobnost, ne nějaký lokální politik, byť třeba čestný, pracovitý a s dobrými úmysly!!! Tohle je asi jako Karla Šlechtová na MO! Absurdní.

  • vanhorne
    💘
  • KIMCID
  •  Celý svět obletěla zpráva. O tom, že byl odvolán světově uznávaný odborník, z pozice, na které se mimořádně osvědčil a zisky i úroveň galerie prudce stoupala.

     Byl odvolán na příkaz Zemana a na základě vykonstruovaného lživého obvinění.

    Celý "podvod" spočíval v tom, že práci, kterou pan Fajtl odvedl měl proplacenou na základě smlouvy s Ministerstvem. Protože, kromě rutinní práce ředitele vykonával i vysoce odbornou poradenskou práci, dostával plat i za tuto činnost.

    TO CO JE U HRADU A JEJICH PORADCŮ ÚPLNĚ NORMÁLNÍ JE OSTATNÍM LIDEM ZAKÁZÁNO???

    V JAKÉM BOLŠEVICKÉM OVAR-ČÁKU TO ŽIJEME???

    • To silný pejsek: 

      "Celý svět obletěla zpráva. O tom, že byl odvolán světově uznávaný odborník, z pozice, na které se mimořádně osvědčil a zisky i úroveň galerie prudce stoupala."

      Zrovna včera psali, jaké ohromné demonstrace tento bezprecendentní akt vyvolal v Ugandě - Burundi. A na ostrovech sv. Tomáše dokonce přestalo řádit tornádo. 

      Fakt, celý svět žije zlodějinami pana Fajta. 😂

  • Ten "symbol" kouká jako kdyby měl pořádnou virózu. A tu sklenici před sebou...😍

    • Vážený Občane, Vy jste absolutní abstinent? Nikdy jste neměl před sebou na stole sklenici? 

      No, výraz je to neopakovatelný, ale kdyby nás někdo fotografoval tak často, tak by se také asi našly snímečky. No a my, co nejsme fotogeničtí vůbec, bychom asi neměli být ani prezidenty. 😛

      • Příteli JIndřichu2309, samozřejmě úplný abstinent nejsem, ale virózu z toho rozhodně nemám... A taky mám někdy před sebou na stole sklenici se sodovkou... 😍

        • Děkuji za odpověď. Teď už jenom aby jste se stal prezidentem Vy a bude na všech stranách spokojenost. 😀

          Až se rozhodnete kandidovat, dejte vědět, to bych asi k volbám fakt šel.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit