Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • za vším jsou saudi.
  • Blair je buď pokrytec,nebo má dlouhé vedení.Obojí je na politika významného státu špatně.To co dnes prohlašuje jsme věděli už před pěti lety.
  • Politici jsou pouze blbečci kteří nemají čím myslet a když myslí tak pouze na svá koryta. To, že vtrhnutí do Iráku a svržení Saddáma nic dobrého nepřinese, věděla u nás kdejaká bába na poli. To, co dnes prohlásil Blair, já říkal už před lety. To jsem byl označován zdejšími mentálně opožděnými USAvlezdoprdelkama označován jako ruský agent a pod. Blair je asi také ruský agent a bývalý člen KGB. To je totiž logika pravicových mentálníků.
    • Tak především politici jsou ti, koho si občané svobodně zvolili a vyjádřili jim svou důvěru. Takže ti co nemají čím myslet jsou ovce, které si je volí nezodpovědně. A volí i ti kdo jsou líní zvednout zadek od piva nebo televize a jít do volební místnosti.

      Existují v podstatě dva typy společenství, které nazvu "zemědělci" a "nájezdníci".
      Ti první, "zemědělci", vzdělávají svou zemi a říkají ostatním "dělejte to také tak", jsou ochotni předat jiným své "know-how", pomoci jim dosáhnout stejné úrovně a pak už jen záleží na jejich píli a schopnosti hospodařit ve své zemi.
      Ti druzí, "nájezdníci", dělají nájezdy do okolních zemí, které vydrancují, znásilní kde koho, potenciální odpůrce brutálně povraždí a když je země zpustošená, táhnou dál.
      Každému jedinci se zdravým selským rozumem je jasné who´s who. To ovšem zdejší mentálně opoždění CCCPvlezdoprdelkové nepochopí, pochopit to nechtějí, protože je to v rozporu s jejich vírou ve vělikogo vožďa, který za ně rozhodne a postará se o ně.
      A to že do čela východostepní říše se propasoval "bývalý" oficír KGB, který se snaží vzkřísit fašistický CCCP, to je těm se zdravým selským rozumem jasné.

      Tolik podle mého názoru.
      • Já a Já ty jsi jeden z tupounů knížete Ignora. Svobodě při těchto volbách lze bez problémů pochybovat. Všechny volby dle západního systému jsou ZKORUMPOVANÉ penězi majetných skupin. Proto také zvolenec nerealizuje svoji před volbami slíbenou politiku, ale politiku těch co do něj nastrkali prostředky.
        Pokud mluvíš o píli těch překrouceně nazvaných zemědělci. Tak je to píle ve zbrani, okrádání a rabování těch druhých. A to jejich "know-how" je vidět na Islámském státu , který mimochodem vytvořili.
        Dále už jen píšeš blbosti vedené nenávistnou slinou Shapirra.
      • Hele ty zamrzlý teoretiku. Já tady nepodporoval Rusa a nebudu tady podporovat ani Američana, který se tu prohání se svými vojsky jako doma.
        V novodobých dějinách a v přítomnosti dělají nájezdy a drancují země světa pouze USA.
        Tak se probuď a vyndej tu hlavu z USA zadku.
        • Rozmražený teoretiku, vyjádřil jsem svůj názor. Pokud se snad mýlím, rád se nechám poučit.
          Od kohokoliv. Nikdy jsem také necítil potřebu "lézt do zadku". Do žádného.

          Doporučuji zjistit si fakta. Zatímco USA žádné "lezení do zadku" neočekává, CCCP to vždy přímo vyžadoval a postihoval každého, kdo tak nečinil.

          Tvrzení, že USA v novodobých dějinách a v přítomnosti dělají nájezdy nesvědčí o přílišných znalostech a schopnosti úsudku. Navštívil jsem USA i CCCP, znám jejich reálie i mentalitu obyvatel a tak vím dobře co říkám.
          • Prostě lžeš. Tečka. *16* *16* *16*
          • Blair se probral,pozdě ale přece.Vy zatím jak vidno pořád ne.
            • ???
  • muslimové, jejich vztah k životu a chápání světa je docela odlišné od toho našeho..proto tzv. demokracie západního typu nemá v těchto zemích šanci na úspěch... a... muslimové v takovém množství jako dnes, nemají v Evropě co dělat... šup, šup pryč...tady o boje a sebevražedné atentátníky ve jménu aláha nikdo nestojí!!!
    • Souhlasím. Naše evropská kultura a civilizace je anticko-judaisticko-křesťanská, založená na logice, rozumu a odpovědnosti a samostatnosti každého jedince. Islamismus je pravým opakem a patří do středověku, proto nemá v Evropě co dělat. Dobře to dělají Japonci, kde jsou veřejné projevy islamismu dokonce zakázány a v obecném opovržení.
      • První část je vylhaná. Na čem že je založena západní civilizace? Jen na expanzi, rabování, vraždách a rabování jiných států. Viz Východoindická společnost, raná fáze USA, agrese do samostatných států založená na zbraních. Militantní Islám jste si vyvořili sami, abyste mohli rabovat velkou část arabských států. Pokrytecká podpora Saudů. Vytvoření islámského jara, aby jste mohli kšeftovat se zbraněmi a rabovat další státy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit