Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inu co se kdo diví? České amorální kapitalistické "právo". V normální společnosti by vykuk byl souzen za podvod a bezpracný zisk. Ale v našem Švejkostátě? Proto dnes máme spoustu milionářů z veksláků a podpultových kšeftařů......
  • Rusové ponížili Česko, Zeman podlézá Putinovi. Prezident suverénní země? Ne

    https://nazory.aktualne.cz/komentare/rusove-ponizili-cesko-zeman-podleza-putinovi/r~1fd721e4cf1d11e7aabeac1f6b220ee8/
  • Rád se cenzore každý den přihlásim,.protože tě mám na konečníku a nejsem ovčan,ale občan.Proto tady nebudu volit a slavit gaunery .Pouze den studenstva a to Jana Opletala a další,kterým stejná sebranka zničila mládí jako byl Beneš a spol.Havel ne tomu tam dávají z chátry a spol.,kLAUS A TO JSOU TI CO TAM CHODÍ ZAPALOVAT SVÍČKY.vŠÍMNĚTE SI,ŽE ZEMAN TO NEDĚLÁ,PROTO HO BUDEME VOLIT!Jasný a můžete se třeba popo..
  • A že prý právní stát!!! Kulové, justiční mafie a mafiánští exekutoři. Sice ne všichni, ale bohužel více, než dost. Zda se najde premiér a ministr, který to nakonec srovná do pořádku v zájmu všech, kterým by jednou mohli škodit?
  • mrdehelse je do banky komercznej se vymrhedelse ODA a Okamura !!!!!!!!!!
  • To jsou ti hoši z pražské kavárny napojení na justiční mafii o které mluví Babiš.Nakonec to komerčce zaplatí stát.Ona se nějaká "chybička" najde.
  • Co k tomu dodat. Jak to napsal Jiří Haussmann:

    https://www.kulturni-noviny.cz/print/8127

    Ale je potřeba si i uvědomit ,že ve světě kapitalismu je to prkotina !!! Dnes není problém "koupit celý stát ale i třeba "vlastnit" no a nechat ve válce pozabíjet miliony !!!
    To je ten kapitalismus ta "kapitalistická" DEMOKRACIE !!!
    • Co to meleš. To není žádným kapitalizmem a demokracii. Ti je tím, že mezi lidmi - i právníky zejména - jsou hyeny, kteří využiji každé skulinky k tomu, aby oškubali kde koho, i vlastního bratra.
      • Ano. Jen je třeba dodat, že těchto lidí je "vládnoucí kastě" vždy většina, že tito lidé si vždy vytvoří klima vhodné především pro ně a "plebs" potom krmí takovými kecy, jaké je plebs momentálně ochotem sežrat: třebas o "sociální spravedlnosti", "společném vlastnictví" a "vládě dělníků a rolníků"; když se to plebsu přejí a situace začné být neudržitelná, udělá se revoluce (popřípadě sametová) a plebsu se pro změnu do korýtek nalijou pomyje obsahující "svobodu a demokracii", "právo a spravedlnost", "vítězství pravdy a lásky"...a nahoře dále sedí titíž majitelé zeměkoule, lžou, korumpují, kradou, podvádějí, a hrabou a hrabou...
      • Můžu potvrdit z vlastní praxe a mnoha slušných lidí,kteří jsou šikanováni tímto režimem.50tá léta jsou jenom slaboučký odvar co se tady teď děje.Pokud budou předčasné volby bude mít Bureš přes 60% hlasů,aby tito šmejdi konečně šli kopat uran pro USA.
    • vanhorne
      "že ve světě kapitalismu"
      Ve světě Ceskeho kapitalismu, odborniku na kapitalismus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit