Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prohlubující se strategické partnerství mezi Čínskou lidovou republikou a Ruskou federací a jejich vzájemně se posilující pokusy podkopat mezinárodní řád založený na pravidlech jdou proti našim zájmům a hodnotám,“ dodává NATO v pasáži o Číně.

    to hovoří za vše

  • goyim

    "posílení amerických kapacit v Evropě kvůli ruské hrozbě, jež se projevila invazí na Ukrajinu"

    Podle stejné logiky je Ušák hrozba pro celý svět. Stačí se podívat na jeho historii invazí...

  • josef.chmela

    Teď, když je Evropa celá ekonomicky a surovinově rozdrbaná, tak ten Bidet musí ochránit své kolonie a nevolníky, nebo alespoň to, co z nich zbyde.

  • Biden řekl? Jak to měl napsané, tak i udělal. Jen před bodem 4 si měl utřít upocené čelo. 

  • https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/biden-dostal-tahak-ktery-ho-instruuje-jak-pozdravit-a-sednout-si/

  • Tady už ani nejde o ruskou hrozbu, ale zcela zřetelně o posílení přímého vojenského dohledu USA nad svými evropskými vazaly. Za Obamy USA jen válčily po celém světě a za Trumpa taky byly jiné starosti než kontrola nad evropskými vazaly. Evropští politici mezi tím budovali sítě spolupráce s Ruskem. Hlavně Německo začalo stále víc spolupracovat s Ruskem, viz Nordstream. Bidenova administrativa se to koketování evropských zemí s Ruskem rozhodla zarazit a Evropu od Ruska a jeho zdrojů úplně odstřihnout. Teď jsme všichni svědky jak Evropu zcela vědomě ničí vlastní zaoceánský spojenec a k odstrašení každého, kdo by chtěl bez dovolení USA se nějak domluvit s Ruskem na dodávkách surovin ještě USA nacpou do Evropy další vojska. Třeba pamatovat co kdysi řekl jeden z nejmocnějších můžů USA Henry Kissinger, že USA nemá stálé přátele nebo nepřátele, jen své zájmy nebo že být nepřítelem USA je nebezpečné, ale být jejím přítelem je smrtící. Tyto Kissingerovy výroky hovoří za vše.  

    • goyim

      Ano. Přesunutí potencionálního velkého konfliktu MIMO území USA je součást válečné doktríny Ušáka a podle toho taky jedná. Finsko a Švédsko jsou jen živé štíty, jejichž role v případě války je jen Rusko na chvíli zaměstnat, aby měl Ušák víc času a menší ztráty. Vždy je třeba si připomínat Hirošimu a Nagasaki, proč Ušák použil atomovou bombu. Rozhodně to nebylo kvůli životům japončíků.

  • OvcanHavel

    Covid a američani, dvě věci, které v Evropě fakt nechceš...

    Geopolitika je jasná odkaz

  • Nikdo vás tu nechce hlídejte si hranice s Mexikem a do Evropy se nes.rte!Máme armádu Německou , Francouzkou a Polskou ty stačí.

  • To je správné. 😯 Nevolníci by si mohli začít vyskakovat, kdyby na ně říšský protektor nedohlédl. Jen vzpomeňme na podobnou situaci v dějinách, kdy Slovenský Štát byl sice poslušným satelitem Třetí Říše, ovšem bez vojenské přítomnosti německých jednotek. A JAK TO DOPADLO? Nadšení Slováků bojovat na východní frontě bylo mizivé a provázené dezercí. A na samotném Slovensku DOKONCE VYPUKLO OTEVŘENÉ POVSTÁNÍ. To Říše v USA NESMÍ PŘIPUSTIT!!!! DO KAŽDÉ EVROPSKÉ ZEMĚ MINIMÁLNĚ DVĚ EMERYCKÉ  ZÁKLADNY S MOŽNOSTÍ POTLAČIT VZPOURU DOMÁCÍHO OBYVATELSTVA A DLE POTŘEBY I PŘEVZÍT KONTROLU NAD STÁTEM A VYHLÁSIT STANNÉ PRÁVO. Demokratůra si holt žádá oběti.....😉

  • Tak to jsem zvědavý, jak se bude Biden tvářit až se dozví, že Rusko má v plánu posílit svou vojenskou přítomnost na Americkém území v okolních státech.

    • Už se jim zvedl tlak na 180/220 když slyšeli o Rusech ve Venezuele....🙂

      • goyim

        Nebo Číňanech v Argentině. Kluci chucpácký už se zaklínali Monroeovou doktrínou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit