Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pamětník

    Rozumím tomu dobře, že ČSSD jako budoucí strana "volebního typu" , nepotřebující členskou základnu, bude v případě výrazného volebního úspěchu mít dosti sil, aby kvalitně obsadila potřebné vládní funkce ? 

  • Rozumím tomu dobře, že ČSSD jako budoucí strana "volebního typu" , nepotřebující členskou základnu, bude v případě výrazného volebního úspěchu mít dosti sil, aby kvalitně obsadila potřebné vládní funkce ? 

  • TOP 09 není vhodným příkladem etablované partaje pro argumentování a vyvozování resultátů. TOP 09 se coby politický subjekt vyprofiloval jako podvodný marketingově-politický projekt zkušeného politického hochštaplera Kalouska, který na nic podstatného při své politické tvořivosti nezapomněl, takže nastrčil do čela svého politického enfant terrible kontroverzního knížete Schwarzenberga jako maskota a zároveň nechal uměle budovat kult osobnosti knížete za účelem vybudování tvrdého voličského jádra, které bude glorifikovat knížete pána a velebit Kalouska jako nejlepšího poválečného politika. TOPce se podařilo mnohé, třeba opanovat svojí pochybnou ideologií ČT. Kalousek prokázal, že je mimořádně výraznou osobností na naší politické scéně, že je kazisvětem par excellence. TOPka je prodluženou údernou ideologickou pěstí bruselských eurohujerů. TOPka je základnou spolehlivých politických záškodníků. TOP 09 je zcela unikátní politické těleso, které pod taktovkou Kalouska již vstoupilo do historie jako učebnicový příklad politické abnormality.
  • Politické strany potřebují voliče AVŠAK VOLIČI K NIČEMU NEPOTŘEBUJÍ POLITICKÉ STRANY. 

    Je to podobné jako s parazity.....tasemnice potřebuje člověka AVŠAK ČLOVĚK K NIČEMU NEPOTŘEBUJE TASEMNICI.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit