Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prdelatá Benešová se hodí k Zemanovi jako tlustá Marta ke Gottwaldovi.
    Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením KGB „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické kolaborantské svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    nebo:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Nejhorší na tom je že si navzájem s ODS a TOP 09 neublíží. Jsou to jen plané řeči o potírání korupce, ale skutek utek. Krade se dál. Nečas si na to pořídil Peakovou a ta jen bere peníze a žádnou práci neodvádí. Je to jeden velkej podvod na občanech
  • Naše politické strany by s přehledem mohly udělat kostnici na rozloze 20 ha.
  • ODS a soc. demáci si mohou směle podat ruce. Moře skandálů a propojení stranických
    kmotrů na podnikatele při cinklejch zakázkách a korupci. Zadlužování naší vlasti....
    Maj toho mnoho společného. *1* *1* *1* *1*
  • Jenom kostlivve ve skříni? ČSSDKSČ má celou kostnici.
  • Je fakt, že lze volit pouze KSČM a ČSSD, tedy nejsilnější opoziční strany, ale, já bych řekl, že je spousta stran, které volitelné jsou, jenomže, při tomto volebním systému se do poslanecké sněmovny nevejdou!


    Takže, bylo by dobré, aby se změnil volební systém, tak, abychom mohli volit jednotlivé kandidáty, a je jedno z jaké strany ti kandidáti jsou, POTOM BUDOU VOLBY SVOBODNÉ!
  • Je dobře, když se někdo z opozice odhodlá odkrýt karty a špinavé hry a nepoukazuje jenom v rámci řevnivosti na jiné. Že socialisté nejsou čistí jako lilie, jak to tvrdí jejích pohlaváři, je dlouho všem jasné. Ono že se jim to daří je díky takovým Zaorálkům, Sobotkům a dalším, kteří od lží mají mastné puse. Konečně ať fandové levičáků vidí, jak to i u nich chodí. *8*
    • Hlavně Sobotkům a Haškům!

      Pokud tito dva budou ve vedení ČSSD, tak já je prostě volit nebudu. Tečka.

      To raději budu volit KSČM! *1*
      • Na komance se vykasli, to je stejna zlodejska pakaz. *11*
  • celá kauza Rath je načasovaná, aby odradila voliče od ČSSD ... tak co teď občánku ... no přece šmejdy modré ptáky NE! Tak už jen zatím nezkorumpovaná KSČaM ... *10* *10* *10* horší už to být nemůže *1* *1* *1* *1* *1*
    • Budete se divit ale s KSČM určitě bude hůře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit