Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bárta si měl spíše koupit dům na Floridě a tam zalézt.A ne v takto prodlužené zemi ohlupovat národ,že právě on dokáže tuto zemi zachránit.Spíše mu jde o to,přes politickou moc toho pro sebe co nejvíc nakrást.Prostě,když lumpům jedna strana,kterou vytvořili padá,tak pouze přemalují firmu a jdou obyčejného českého blba oblbovat znovu.Uvedené jim půjde stále hůř.Protože na obyčejného českého blba se valí bída ze všech stran.A hlad mu pročistí mozek tak,že bude nucen začít sám přemýšlet.
  • Ferda mravenec sv*nstva všeho druhu
  • Bártova sekta 2 roky hlasovala pro všechny Kalouskova asociální zvěrstva.
    Zvedala DPH a podporovala Drábkovu genocidu nemocných a nezaměstnaných.
    Nyní se znovu zkouší vetřít do PS v tzv. novém lepším čistém Okamurově kabátu.
    Kdo si dobrovolně nasadí do kožichu takové vši je zcela nepřijatelný.
    To jeho soukromé gestapo s názvem ABL které tajně nahrává a špehuje lidi
    je třeba rozpustit a všechny ty vlastizrádné gaunery ( Bártu Dobeše Kočí Peake
    Johna..) pohnat před soud.
    • Kalouskova ascoiální zvěrstva?
      Zato "lidumilná" ČSSDKSČ se řídila heslem:
      Nikdo vám nemůže dát to co my vám můžeme slíbit.
      • Ano Kalouskova asociální zvěrstva - daně zvyšovat nechtěl, pak je zvýšil, na naftu a benzín o tolik, že tiráci tankovali v cizině , občané v příhraničí nakupovali v cizině a tak se projevila Lafferova křivka a Kalousek ani nevybral tolik co před zvýšením, zato snížil příspěvky invalidům a starým, nemocným odkázaným na pomoc. Jako Ježíšek nadělil 134 miliard církvím i těm, co tu v tu dobu vůbec neexistovaly. Zastropoval soc. a zdravot. pojištění bohatým a zavedl rovnou daň a tak způsobil gigakráter ve státním rozpočtu, který začal látovat škrtáním. Ovšem miliony pro udřenou Nagyovou a Nečase neškrtl, ani pro Peak a další povedené existence, co mu drželi vládu neustále na jipce při životě za velké peníze daňových poplatníků. A tak nám díky jeho rozpočtové zodpovědnosti i přes jeho škrtačku vzrostl dluh už na 2 biliony a 45% HDP.
  • Nějací "provokatéři" prostě přišli za šmírákem, pardon, tzv. politikem. Co se Víťa diví ? A hlavně - koho takové nepodstatné ZPRÁVY vůbec zajímají ...
  • Bárta by za ABL by měl dostat pěkných pár na zadek a ne cenu
    • To byla cena hodnoty těch pár na zadek, což nemohli provést, ač měli tisíc a jednu chuť, protože by to bylo trestné. A zpitomnělí důchodci co si nechali vymýt mozečky Bártovými sladkostmi a laskominami ho srdnatě bránili i berličkami a holemi, jen aby si ho ubránili , neb jim Víťa neviditelnou rukou trhu vynahradil ztrátu za šmejdy ,co jim dosud prodávali předražené hrnce na předváděcích akcích, pro změnu za šmejdy , prezentující se na předvolebních akcích se stejnou hodnotu .
      • Cikáne Pišto tečko, co to zas plácáš. Nikdo to stejně nečte!!
  • K Bártovi pronikli" provokatéři" s cenou pro něho za práci v PS Bla-Bla a Víťa nebyl přiipraven. Co dělala jeho ABL přetransformovaná na m2c. Bártík evidentně nebyl připraven a Orwelovy metody, jím používané a využívané, selhaly. Co dělali ti bystří a ostří hoši s velkým uchem všude s námi napojení na PCO - pult centrální ochrany bez kterých si už ani nenakoupíme, kulturně se nevyžijeme, pracovně nerealizujeme ani na WC si už bez nich nedojdeme. Horší než Lenin, všude s námi. Nějaká indisopozice.
    • Víťovi zřejmě docházejí peníze a penězovod od Bakaly se uzavřel. Důl Paskov to nekompromisně jistí. Zlaté časy voleb r. 2010 jsou v nenávratnu Bártíku.
      • Sám sobě odpovídáš cikáne tečko Pišto? Nikdo se s tebou nebaví tak to řešíš tak?
    • Poznal jsem tě cikáne tečko Pišto! Marně se stále maskuješ jinými nicky!
      • Už jsem ti z Hrusic napsal, že jsi vedle jak ta jedle, tak se s tím smiř. Cikán Pišta a tečka je primitivní blb tak rozlišuj laskavě alespoň kvalitu příspěvků. Jinak budeš nevzdělaný hňup jako on.
        • Zapoměl sis přehodit nick Pišto kocoure Herkule!
          • Žádný nick Pišta jsem nikdy nepoužíval, ani tečku , ani nic jiného. Ty jsi primitiv , když nejsi schopen rozlišit znalosti a vědomosti jednotlivých pisatelů . Zbytečná námaha s tebou dvojtečko. Kde nic není ani smrt nebere. Pišta a tečka by tě odbyl primitivním a ubohým slovníkem a stejně ubohou argumentací . On přece nic pořádného nevymyslí, protože si nevidí dál než na špičku nosu. Omílá dokola jako mantru stále to samé. Copak on má nějaké znalosti, vědomosti, přehled a rozhled? To je pak ukázkou tvé inteligence dvojtečko.
  • http://ulozto.cz/xb1FV7Kw/volebni-manual-c-9-pdf
  • Okamura není špatný, ale s tím Bártou to podělal, vůbec si ho tam neměl brát
    • Souhlas a proto je třeba Víťu ,objímače a milovníka dinosaurů, v y k r o u ž k o v a t. !!!!!!!!
      Stejně tak j-elitního ekonoma Pavla Kohouta, chameleona, co je jednou nohou u Okamury a druhou u Macha - Svobodných a přednášel i u Babiše v ANO a je na roztrhání. Tak aby se nám chudáček neupracoval a neudřel. Bez milosti v y k r o u ž k o v a t taktéž. !!!!!!!
  • Hey, rudoprdélníci, už jste poslali tu pětikorunu na KLDR? Nezapomínejte, že vám tam, v to komunistickém blahobytu, vychcípávají soudruzí hladem a jsou nuceni se požírat navzájem! Tak už si přestaňte navzájem lhát a plaťte!
    • Flecku, ty jsi opravdu nejen hloupý, ale i sklerotický. Tatiana ti už tady napsala, abys začal posílat do Číny vysoké částky a začal splácet gigadluh USA. Můžeš v USA nyní zaskočit ve státních službách a to zdarma. V USA už začíná komunismus. Tak si to vychutnej. Policisté , hasiči i lékaři začínají pracovat zadarmo. Prachy došly. Už je ani netisknou. Nějak se jim porouchaly stroje stejně jako republíkánské hlavičky.
      • A nezapomeň se ubytovat flecku v Detroitu, tam je nyní mega volných bytů, levňoučkých , kvality ovšem jako v Chánově. Asi si u nás vzali Amíci mustr a hned to realizovali. Pod vládou pravice nás Deitroit a Řecko nemine.
        • A hraje se tam jazz.
    • Hej flecku! neplácej tu a mazej poslat vše co máš na konto žebráků z USA.
      Stát mají ochromený a v řadě měst nemají na elektřinu. Ještě že jim Rudá
      komunistická Čína dává půjčky co? *1* *1* Jinak občané USA vzoru to
      zdejších gaunerů lezou po stromech odění v bederních rouškách. *1* *1*
  • Už se mi dostává do kožíšku veš-Bárta, zkouší to všude a nejrůznějšími způsoby, dnes přes Okamuru. Je třeba vši chemicky zničit, aby se nám opět nedostaly do PS a totálně ji nezavšivily. Když už Úsvit , někdo bude chca nechca volít, tak alespoň důsledně kroužkujte, nejlepší je ovšem totální deratizace. Vši tu máme v kožichu 24 let, pořád se jen drbeme a ne a ne se jich zbavit.
    • Jelikož Kocour Mikeš je další nick cikána tečky je to jasné!! *2*
      • Dvojtečko, ty jsi hotový Einstein, akorát vedle jako ta jedle. Bárta byl lepší než Peak akorát o velikost nano a to je tak zanedbatelná hodnota, že rozhodně nemá cenu mu na jeho lži a vymývání mozku přistoupit. A nesrovnávej mě s cikánem, co má místo mozku v hlavě kostku a používá jí pro to , aby mu neteklo do krku , oplývající inteligencí pod bodem mrazu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit