Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bravo Havel, bravo Klaus, bravo ODS a všichni, kteří s touto partou spolupracujete! Je třeba zničit všechno, co bylo dobré za socialismu. Zničit veškeré průmyslové podniky, socialistické zemědělství, veškerou kulturu, budovy a další stavby postavené komunisty, spálit veškeré dokumenty z této doby, novou zdravotnickou reformou humálně zlikvidovat veškerou starší populaci, která žila v době socialismu, přepsat dějiny druhé poloviny 20.století, atd. Mladé generaci je třeba připomínat jen hrůzy, kterých se komunisté dopouštěli na obzvláště slušných lidech. A nastolit tvrdou otrokářko-kapitalistickou společnost v ČR. Nová mladá generace se nesmí nikdy dozvědět pravdu o životě prostých, prací se živících obyvatelých Československa ! Jediná správná cesta životem je cesta, kterou nastolil 17.listopadu 1989 Václav Havel a následně Václav Klaus !!! Bravo, bravo, ještě jednou 3x bravo !!! *1* *1* *1*
  • Hodně toho Kulínský pro děvčata udělal.Mnohé naučil dobře zpívat.Některé vyučil i v se xu.A oni ho chudáka zavřou.
  • v dřívějších dobách uměli čarodejnice obcovat i s ďáblem a bylo jich třeba i víc než 19 najednou a dneska víme , že to nebyla pravda.
    V tomto případě klidně stačilo, aby se holky domluvili a poslali šefa do chládku, aby se mu pomstili za nějakou pitominu. Nebo někomu vadil uspěšný sboreček a to je cesta jak ho sejmout. Je to na pendrek, když v těchto věcech musí obviněný dokazovat že nic neudělal.
    A i kdyby n něčemu došlo, tak když fena dá tak pes bere.
    • Je vůbec možné, že je v někom, kdo napsal příspěvek, na který právě reaguji, tolik cynismu a ignantství? Uvědomujete si, že šlo o děti a nikoli o nějaké rozmarné prostitutky??????? *10* Jak budete reagovat, půjde-li o Vaši dceru? Správný chlap by každému takovému sbormistrovi ... víte co by mu udělal. A bylo by to správné!!!!!!
    • Omlouvám se, nechtěl jsem být nešikovným plagiátorem Tvé myšlenky. Jen jsem svůj příspěvek napsal dříve, než jsem četl Tvůj ... to o těch psech ...
  • Já věřím,že pan Kulínský je nevinný a že to zpunktovaly mámy těch holek,které nestály za nic.
    • Také věřím, že to na něho ušily matinky těch děvenek, které nevzal do prestižního sboru, kde se především musí umět zpívat a chtít zpívat líp a líp... A kdo si v mém příspěvku bude hledat cokoliv jiného kromě zpěvu a umění, neztotožňuje se s mojí myšlenkou.
  • Jak snadno tady v diskuzi odsuzujete něco,o ćem víte jenom z Blesku nebo AHA.Mám dojem,že
    odsoudit nékoho tady v diskuzi a jeśtě anonymně a podle pravopisu,to jde jen primitívům.
    Češi ,odsouzujte se,bonzujte,práskejte,záviďte,ale o čem nevíte a neviděli jste to na vlastní oći
    mlčte.
    • Myslím, že když 19 holek řekne skoro stejně jak to bylo, tak na tom asi něco bude...
      Tohle není o bonzování, práskání a závidění.Tohle je o chlívákovi, co neudržel ptáka v gatích.
      A pro mě je 2,5 roku za katrem naprosto nepřijatelný trest.V případech jako je tenhle bych podmíněné propuštění zcela vyloučil!!
      • Jako kdyby těch 19 holek někde okoukalo nějaký podřadný scénář ze špatného filmu.
  • Pro antiparoubek : Co jsi ty za stupidní h.vado ?
  • Vážení, má dcera chodila do Bambin a nic se jí nestalo, nikdo ji neosahával a i jinak nezneužíval. Často jsem ji tam doprovázela a viděla na vlastní oči, co tam dělaly dívenky a i jejich"matinky". Zkuste se trefit mečem do pochvy, když tou uhýbám. Nejde to, že. Každý muž je "prasák", když má příležitost.
    Vím z vyprávění dcery a jejich kamarádek, co tam dělaly dívenky. Asi bych zavřela jejich matinky. O zneužívání se nedá vůbec mluvit. Asi by měl o tom mluvit ten, kdo o tom něco ví a ne ti co si cosi přečtou v Blesku.Lidská hloupost zničila úžasný dětský sbor, jeden z nejlepších ve světě. No hlupáků koukám je tady víc. Co se divit.
    • Lapidárně řečeno - Když čuba nepodrží, pes si nevezme !!!
    • Vážená, pokud bych zjistil vaše jméno, podal bych na vás trestní oznámení pro zamlčování závažných faktů ohledně morální výchovy nezletilých ve sboru Bambiny, co jste celou dobu dělala, čekala, jestli si poddá i vaši dcerunku?
      • Základy morálky a slušného chování musí každé dítě dostat v rodině, kde vyrůstá a nejlépe se tyhle věci naučí "opisováním" a osobním příkladem chování rodičů. Pokud doma do dítěte nic nedáte, bude se podle toho chovat venku - ve škole, při sportu, v uměleckém souboru i jinde. Každé dítě je obrazem rodiny, ze které vzešlo.
        Člověk je produktem svého prostředí ... Hegel
    • A není Tvé dcera zrůda, o kterou by normální chlap ani kolo neopřel?
  • neva , máme : WWW.VAGYNYDYPRAGA.CZ a http://bandzone.cz/bimabanidipraga . zadnyho pedofila tu , u nás , v PRAZE , nepotrebujem.......... uchyláka jednoho........ *12* *12* *12*
    • ... stačíš ty, bezvýznamný ubožáku, že
  • Ono je to celé zamotané a celé to nese znaky obyčejné zákeřné ženské pomsty. Velkou roli v tom asi hrála jeho bývalá žena. Vzpomínám si, něco se říkalo, že ho chtěla zničit a celé to vyprovokovala. A "zneužité" baby si najednou po dvaceti letech "vzpomněly" jak byly zneužity. A přitom mu jistě samy lezly do postele a nejedna matinka mu tam jistě přistrkávala své zlatíčko, které sice krákalo jak vrána, ale byla naděje, že bude-li "hodná" na pana sbormistra tak bude slavná a dostane se i do ciziny.
    • Nech se vykastrovat, ubožáku :(
    • Jestli ještě nemáte děti, pak Vás to omlouvá, že píšete takové nesmysly. kdybyste měl 12-letou dceru, jistě byste věděl, že je to věk, kdy dívenka neví, co se s ní děje a v ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ není zralá na nějaké postelové hrátky. A kdo jejího zmatku zneužije, je obyčejné prase. Musíte si uvědomit, že se to sice nepodepíše na nějaké tělesné újmě, ale doživotně ji to poškodí psychicky tak, že často není schopna normálně pohlavně žít ani v dospělosti. Každý, kdo vede děti, by měl jejich psychiku znát. A i kdyby se do přízně chtěly tímto způsobem svému vedoucímu vlísat, má to být on, kdo má (a musí mít) rozum, když ho ta 12-letá stvoření nemají.
      • Rekl bych, ze kazdy clovek, kdo pracuje s detmi, by mel povinne podstoupit odborne vysetreni, ze je k takovemu poslani zpusobily/-a. Dcera se nam po mnoha letech sverila, ze byly se spoluzackami na gymnasiu objekty pohlavniho zneuzivani, kdy na zajzdu k nim "pedagog" vecer lezl do posteli.. K soulozi sice pry nedochazelo, ale po leta pocitovala pocit hnusu a vyustilo to i v problemy v citovem a sexualnim zivote, kterych se dokazala zbavil az po 15 letech, kdy se nam se svym vitezstvim jiz jako vdana zena a matka sverila. Deti jsou nejcitlivejsi "material", se kterym spolecnost "pracuje" a podle toho by s nimi mela take zachazet. Jesltize ministerstvo skolstvi napr. vedla "coura", jak asi porevolucni vychova mohla vypadat, ze? Zatimco mravnost by mela byt ve vychove deti na prvnim miste, krci se kdesi v koutku... *10*
  • Já myslel,že právě teď to mladý holky začne bavit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit