Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    S polemikou p. Bicana lze souhlasit. Já bych zvýraznil jeden z posledních polemik "... i když by jim možná neuškodilo v některých případech či momentech chovat se a vystupovat s trochu větší pokorou." A navíc dodávám, že s pořádnou pokorou, protože v politice jsou "bažanty" a musí se učit. Z vystupování Pirátů se však zdá, že všichni si myslí, i tak se chovají, jakoby snědli ˇŠalamounovo h...o.
  • Pánové Bartoš, Kolaja - i onen MICHÁLEK - jsou jen a jen neobolševici, prezentující FALEŠNOU VIZI, že tzv."Piráti" jsou "mladí liberální "ajťáci"a studenti", co chtějí změnit stát směrem k lepšímu, k tzv. "transparentnosti" - což je jen a jen - sprostá LEŽ - jako všechno, co bolševici všech odrůd mažou lidem kolem ůst


    Pirátské strany"všech zemí(včetně Česka)zastřešuje a koordinuje tzv. "INTERNACIONÁLA PIRÁTSKÝCH STRAN" (PPI-Pirate Parties International) 

    už od dubna 2010 - 

    ULTRALEVIČÁCKÁ nadnárodní parta, podobná bývalé bolševické "Internacionále"! 


    PPI má sídlo v Bruselu, odkuď koordinuje a řídí všechny "pirátské strany" - jako Moskva koordinovala a řídila bolševiky od roku 1917 až do rozpadu SSSR kolem roku 1990! 

    PERLOU - která by měla být tesána do kamene - je, že president té"Pirátské internacionály"    je - MUSLIM - jistý Guillaume SAOULI (Švýcarsko),  vicepresidentkou Ms. Bailey LAMON,    neobolševická aktivistka, hlásící se k anarchismu a MARXISMUobdivovatelka Baadera, Meinhoffové i dalších vrahů z "Rotte Brigaden"!

  • Zajímalo by mne , kolik z pirátských matadorů má  za sebou nějaké výsledky???  Vybudování fa, vedení výzkumného týmu a patenty. Nebo to je jen snaha dostat se ke korytu.

    • dzixy
      Ano
  • Bican má tentokrát v podstatě pravdu. Já bych ale ještě zmínil jednu věc, která je spíš takticko-politický manévr než vzor transparentnosti. Vnitrostranické referendum o odvolání Michálka bylo vypsáno poněkud alibisticky tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Pokud dám tři možnosti a jednokolové hlasování s předem stanovenou hranicí že vítězná varianta je ta, která získá víc než 50 procent, tak můžu téměř s jistotou očekávat, že to skončí nic neřešící plichtou, což se stalo... Jak že je to přísloví o štěkajících psech a dál pokračující cestě karavany ??? To se přesně hodí na tento případ.
  • Karta se obrací, přibývají lidé, kteří již vystřízlivěli z pirátského opojení. 
    • A je to nejen vystřízlivění z opojení něčím novým a neotřelým. Je to i tím, jak se piráti teď v politice chovají. Když jim vítěz sněmovních voleb nabídl vládní spolupráci s tím, že jim svěří (kromě jiného) jejich "domácí" problematiku, tj. digitalizaci státní správy, tak se lekli zodpovědnosti, odmítli (s poněkud průhlednou výmluvou že nemohou být ve vládě s trestně stíhaným, dnes už ale nestíhaným, premiérem) a jen poštěkávají z opozice a těm větším okopávají kotníky. A tam kde se nemohli "takticky" vyhnout odpovědnosti, tak se chovají jako slon v porcelánu (jako například primátor Hřib a jeho lidi v Praze).
  • Vypadá to, že Mikuláš Pexa použil stranu jako výtah ku královskému zdroji financí!

    V článku jsem se také dověděl, že Piráti "soupeří" s jinými stranami. A já se naivně domníval, že na to, v jakém stavu se res-publica nachází je potřebná do určité míry spíše  spolupráce.

  • josef.chmela

    Takoví amatéři nemohou Babišovi konkurovat.

    • Babišovi může konkurovat každý kdo není amorální prolhaná estébácká podvodnická kreatura to bohužel není min . některým občanům České republiky jasné!!!Jinak koukám jak se soudruh Zeman z hradu probudil a už pálí plnej kalibr do generála Pavla ,holt postbolševíkům a proruské mafii vadí, a to ještě ani neřekl jestli bude kandidovat a ejhle pěkně po bolševicku  že nejsme v jižní Americe a to říká hňup který vzhlíží k komunokapitalismu v Pekingu a Kremlu......

      • dzixy
        "...a to říká hňup .." Pěkná sebereflexe😎
      • josef.chmela

        Podle příspěvku jsi asi jeden z pojašených voličů bláznivých Pirátů. No, vrána k vráně sedá, neschopen neschopného hledá. A že jakýsi generál Pavel byl taky komunistou ti nevadí. A určitě musel být kovaným, když se dostal tak vysoko. Ty to ale se svým nízkým IQ tykve nikdy nepochopíš. Proto jsi volil Piráty nebo jiné opoziční strany,  tam jsou všichni momentálně zaostalí.

        • jojo ochmelko tož ty jsi zajist lepší,snad posuzuju lidi podle dneška a ne včerejška a ta mstivá kreatura hradní obklopená agenty KGB ma strach i s tim čoboliskem🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit