Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • toužíme po nových volbách ve kterých vymeteme ten Kalouskův chlív dokonale a pohlídáme i volby krajanů v USA které byly dle našich přátel žijících a volících v USA totálně zmanipulované
  • Zemanovi se rozpadá osobnost: Sobotka je "svině" a Česko musí mít koule a kabelku

    Sprostý jak dlaždič, ohrožuje Česko, hraje s Putinem proti EU, uráží premiéra, škodí a škodí a škodí. U nás už normál.

    https://nazory.aktualne.cz/komentare/zemanovi-se-rozpada-osobnost-sobotka-je-svine/r~3f92ce4c57f511e7af010025900fea04/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=recombee1&utm_term=position-0&redirected=1510735093

    *16* *16* *16*
    • ty havloidní paciente *1*
  • Babiš chtěl vyhrát tak vyhrál. Neznamená když mne volí 30% zúčastněných, že budu vládnout.
    30% není výhra. Babiš si myslí, že když vyhrál, že bude vládnout a rozhodovat o stavu země a lidí co v něm žijí? Ostatní strany nemusí souhlasit s výhercem protože pro některé strany volby byla také výhra a pro jiné prohra. Když prohraji, tak asi nepůjdu do holportu s výhercem to je přirozené. Pokud takto uvažuje tak nemůže být normální.
    Kdo chce moc nemívá nic.
  • Tak jsem si naivně myslel, že tak nějak jde všem o to, aby to někam vedlo. Pokud bude ve vládě Babiš, tak jeden člověk může mít svůj názor, ale politiku tam dělá dalších cca 200 poslanců. Myslel bych, že by měl zvítězit selský rozum a dobrý názor bez ohledu na stranickou příslušnost. To těm partajčíkům z minulosti stále nedošlo. Skrátka opět boj o korýtka a ne o dobrou věc. Naopak v parlamentu bude mít Babiš cca 30% , ale těch 70% může snad ovlivnit poměrně dost,pokud by měli ovšem zájem.
    • Zdravý selský rozum býval v Zemích Koruny České samozřejmostí. Pak se ale chopili moci komunisti, zdravý selský rozum začali systematicky likvidovat a zavedli tady nemocný východostepní nerozum. A jelikož před 27 lety "jsme nebyli jako oni", tak ti "oni" rychle převlékli kabáty, naslibovali všechno možné i nemožné a tupé ovce je s veselým bekotem volí.
      • němečtí bolševici poslali svého agenta Lenina do Ruska aby nakazil Evropu tou vaší fantasmagorií. A jako by nestačil ten váš bolševismus ještě jste to upgradovali nacismem. A vy choré bolševicko-fašistické mozky infikující svět budete kázat o morálce????? *8*
        • Nevím kdo a kam poslal Uljanova, ale bolševici a menševici byli v Rusku a ne v Evropě. Je pravda, že pomatení stoupenci jakéhosi "socialismu" byli i v Německu, jen ten rudý socialismus natřeli na hnědo. Ale ono je jedno, jestli je rudý od krve nebo hnědý od exkrementů.
          Jenom nechápu proč mne s tím spojuješ. Ale jak je vidět, k dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky, že, jak kázal ten vrah carských dětí.
          • přišel od vás Němců Sajmone. A když jste rozbili Rusko odtrhli jakési Polsko a Ukrajinu začali jste Henlainovci trhat Československo. Neumíte nic jiného než infiltrovat lhát pomlouvat krást vraždit rozbíjet a škodit. Jiní už prostě nebudete...na tobě to tady vidíme denně......
            • za to co se stalo rusku může západ tak ať se nediví že se mu to vrací
    • Měl by zvítězit selský rozum a dobrý názor bez ohledu na stranickou příslušnost?

      Tak téhle bajce jsem taky před třiceti lety věřil. Ale dost brzo se pod křídly modré straky ukázalo že přistání mimozemšťanů a kolonizace Marsu jsou reálnější......
  • a očekávání mají stávajicí pidistraničky? Že by třeba Babiš coby předseda vítězné strany odešel do ústraní a vládu by sestavila pětiprocentní žebrota lidovců starostů topáků a socanů? Zhulení piráti a zlodějská odeeska by jim dělala křoví v parlamentu, A třicetiprocentní ANO by stálo bokem a jen zíralo na další rozkrádačky a rozklad státu? Ti dinosauři můžou být rádi že po tom čtvrtstoletí marasu který způsobili, jsou vůbec ve sněmovně s imunitou. Normálně by měli už hnít v kriminále se zabaveným majetkem.
  • Nabídku dal hned po volbách.Nechtěli , tak ať si teď nestěžují že se s nima nebaví.
  • Jan.Obcan
    Když pominu fakt, že nabídky proběhly, tak nevidím nic špatného na tom, probrat si se spolu poslanci jejich programové priority a případné požadavky, na základě čehož je možné učinit nějakou "velkorysou" nabídku. Bohužel místo hledání řešení měla téměř celá opozice nutkání exhibovat před kamerami s teatrálními vyjádřeními, že s Babišem nikdy a za nic.
    Právě tady tento postoj společnost rozděluje . Utvrzuje voliče, že právě jen jejich názor je správný a proto s vítězem voleb baviti se netřeba i za cenu volebního patu. Tady chybí jakákoli diskuze a hledání konsensu. Spolupráce vlády s opozicí a hlavně práce pro blaho republiky. Opoziční strany by měly umět svým voličům vysvětlit, že za současné situace nelze jednat jinak, než ANO podpořit. Bohužel toho ale nejsou schopny, jednak kvůli zátěži z minulosti, kvůli které budou bráni za korytáře a pak a hlavně proto, že mají strach. Mají strach o sebe a o lidi, kterým jsou tyto strany zavázány a tak budou bránit Babišovi ve vládnutí do posledního dechu.
  • je mi to jedno. Stávající režim stejně nikam nevede.....
  • Každý národ má takovou politickou reprezentaci jakou si zaslouží.A Češi?Co dodat,nepoučili se z minulosti.
  • Není pravda, že ANO odmítá jednat o koalici a koaliční vládě. Zazněla jasná nabídka o možnosti vládnout v dosavadní koalici s ČSSD a lidovci - to bylo odmítnuto. Zazněla jasná nabídka na vládnutí s ODS - byla jasně odmítnuta. Nic jiného než pokus o složení menšinové vlády tedy není možné. Vítěz voleb zde není od toho, aby foukal na bebíčko těm, kteří ve volbách neuspěli, vítěz voleb je zde proto, aby se ujal vlády. Jedině kdyby snad nastala alternativa o které zde už někdo psal, tedy že se zbývajících 122 poslanců domluví a složí koalici, tak by se dalo mluvit o něčem jiném. Pokud by totiž přišli se 122 podpisy za Zemanem, tak ten by to nemohl ignorovat. Toho ale nejsou schopni. Dovedete si snad představit vládu ve které by vedle sebe seděli ODS a ČSSD ? Nebo Kalousek a Okamura ? Nebo Piráti a komunisti ? Nebo komunisti a lidovci (ačkoliv zde bych se moc nedivil - lidovci vždycky byli pro vstup do vlády ochotni spolčit se i s ďáblem, a od roku 1948 do roku 1989 s nimi už ve vládě "Národní fronty" byli a "posvětili" tak nejhorší komunistické zločiny a politické vraždy) ? Nebo komunisti, ODS a Kalousek ? Nedají to prostě dohromady ani s lidovci, ani se STAN.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit