Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Agent Bureš alias Babiš - superzloděj v ČR i na Slovensku, půjde po svém trapném působení ve Strakovce nakonec bručet. Až bude sedět na Hradě slušný člověk a ne ruský alkoholik Zeman.
    • To bychom ovšem museli mít u nás víc soudných občanů. Zatím převládá stádo ovcí a p.tomců, kteří si to ožralé strašidlo zvolili jako svůj "symbol".

      • ááá zas nám promluvil pan chytrý! A kdopak by ti tam vyhovoval? Co tak ODS, KDU, TOPáci. To by byla bašta co? A tak tady vy dva hlupáci nad sebou zlostně prskáte celé měsíce. Nikdy ničeho nedosáhnete. Jste ta chamraď z ulice, co se potřebuje vyřvat z flustrace. Ovšem nejkrásnější je vaše bezmoc. Naprostá bezmoc obyčného drbana, který by chtěl změnit svět. Ale ono to nejde.Kráásný pocit, že?

  • Do Bruselu naprášili pana ministerského předsedu Amesty a Piráti. Dvě pochybné smečky nečitelných gaunerů. Ti z AI svého času na provoz potřebovali peníze. Brali brali ... Ode všech a mnohdy hotově a na dobré slovo.To je mi extra podezřelá partička čestných žalovníčků. Stačí pohledat na netu staré zprávy.Piráti? Na vsetínsku dva piráti a zároveň poctiví ekologové pochtívali po firmách penízky. Velké. S tím, že nebudou dělat potíže a obstrukce s novými stavbami na tzv. zelené louce. A takový balast hlásí do Bruselu? Takový obecní šmejd si hraje na poslední spravedlivé?

    • Ono naprášení a následné "řešení" je velice nebezpečným počinem, ale ze strany Pirátů bohužel počinem logickým.

      Proč si to myslím?

      Vzato do důsledků, nesmí se stát ministrem žádný zemědělec, ledaže by hospodářství (libovolné velikosti) prodal vylosované nepříbuzné osobě a po skončení funkčního období koupil zpět - to je v praxi nerealizovatelné, nešlo-li by o prodej fiktivní, bylo by snad možno uzákonit onen zpětný prodej a další náležitosti, ale neformální tlak nebo porušení péče dobrého hospodáře legislativně odstranit nelze.

      Opatření by dopadlo i na podnikatele v ostatních oborech, protože dotacemi je zkřiveno celé konkurenční postředí - dotacemi na pracovní místo počínaje a dotací na nátěr schodiště do sklepa provozovny konče (viděl jsem obojí i hodně případů mezi tím).

      Cílovou stanicí snažení AI a Pirátů je politická representace, nebo na počátku jen vláda, složená výhradně z kariérních politiků a státních zaměstnanců - to zde bylo ještě před několika lety pod krycím názvem "kandidáti Národní fronty".

      K něčemu takovému se neradno vracet, jakkoli by "kandidáti Evropské multikulturní genderově vyrovnané fronty" vypadali pro mnohé aktivisty lákavě.

      Dotace jsou zlo a nemají být poskytovány.

      Ostatně soudím, že z EU má být vystoupeno.

      • Synu, netušil jsem, že jsi agentem Kremlu. Hlásat "vystoupení z EU" považuji za vlastizrádné řeči v zájmu Kremlu.

        • Nedávno řekl Petr Cibulka veřejně Tomáši Pajonkovi:"Mluvíte jako agent KGB."

          Mě jste odhalil vy co agenta Kremlu.

          Suum cuique.


    • Udivuje mě tvoje obhajoba toho gaunera. Ať táhne na Slovensko, kam patří a ssebou ať si vezme s.zEmana.
    • Pana ministerského předsedu - koho tím prosím máte na mysli?????

      Toho nečitelného gaunera jakéhosi čoboláckého megazlodějského komoušského konfidenta - zcela nesmyslně mektající a koktající tlamu - jakého si kobliháři babiše alis Bureše??

      Ten už měl být dávno v teplákách a Valdicích lepit pytlíky, ne aby blbnul hlavy některým českým prosťáčkům.

      Že Amnesty a Piráti nejsou zrovna "jedničky" je obecně známo, ale ta kašpárkovská hnída babiš si to zaslouží jak prase drbání.

      M.j.: to jste opravdu tak naivní, že máte za to, že jeho zlodějské křivárny, .... musel někdo z česka naprášit, že to svět na rozdíl od vás nevidí, neslyší, ....  Nenechte se vysmát.

      • Hloupý Nováku Pepane. Ještě že jsi napsal. Vždycky tu někdo z té pouliční chamradě musí pro obveselení něco prsknout. Nebudou tepláky  ani Valtice.Pan Babiš bude v klidu a pohodě.Napořád.Ty budeš do konce svého zpackaného života chodit po demonstracích, vyřvávat v ulicích. S ostatními špinavci co si mezi sebou vydávají skřeky a páchne jim z huby. A pamatuj - TY s tím nikdy nic neuděláš. Jsi prd. Nic. 

      • slovenská kur.. táhla do Tater.
  • Tady není co řešit!
  • Buďme vděčni za to,že máme předsedou vlády Babiše.
    Už mnohokráte on i politici hnutí ANO prokázali,že jejich práce směřuje ve prospěch všech občanů (vyšší výběr daní,ekonomický rozvoj,podpora vědy a vzdělání,zvyšování platů ve veřejném sektoru a školství,výrazné zvýšení důchodů a pod.)
    Rozhodně podpoříme ANO ve volbách.
    • No co se dá dělat vždy se najde pár slabodušších jedinců kteří jsou schopni podpořit megazlodějského komoušského konfidenta. Bureš/babiš a jeho noshled zeman jsou toho jasným důkazem.

      Pokud je mu někdo schopen skočit na ty jeho pindy o tom jak pro všechny, všem, všechno, ..... není mu pomoci. Ten gauner zadluží stát uprostřed konjuktury tak, že pokud své žvásty ukuteční tak to budou splácet ještě pravnuci našich pravnuků.

      Je to jen hnusný imigrantský podvraťácký fízl, který udělá vše proto aby nepřišel o svůj současný post, neb následně druhý den by seděl v teplákách na Mírově nebo ve Valdicích.

      Jen tak m.j.: pročpak asi ta hnída zdrhla ze Slovenska? Už tam bylo pro něj příliš "horko" že Áááááno. Čecháček mu ale jeho milodarství žere plnou hubou.

      Radši si zlámat obě ruce než to hodit takovému ksindlu jako je ta křivácká čobolácká populsticky mektající a koktající tlama.


    • vanhorne

      "Buďme vděčni za to,že máme předsedou vlády Babiše."

      Osvedceny lidovy protiprujmovy prostredek je rozdrtit a spolknout asi 1cm³ of charcoal.

  • Za tuto pra*árnu by měl pan chytrý Ondráčka dostat nakopáno  do spodní části zad.Že se tak nestaral v dřívějších letech privatizace.Té je ho "neziskovce "je potřeba přerušit penězovod od pražských zlodějíčků. 

  • Teď jsem tu napsal komentář,........Pravivý a byl mi smazán...Bojím se že nás chtějí rozdělit.........

    • Zároveň se vracím mezi vás.,....Měl jsem těžké období ale čas je ten co hojí.....Tak že....Vzhůru do nich....

  • No konečně - to to trvalo.

    • vanhorne

      "to to trvalo"

      Myslis, ze z toho mraku bude prset? Dopadne to jako s Bocianskym Hniezdom.

      Vzpomen si jak na dotaz kdo to hnizdo vlastni, blabolil a zvanil nesmysly. Asi po peti tydnech, dost casu na prepsani i zameteni stop, uvedl jako vlastniky cleny rodiny. Je jasne, ze v obdobi kdy pumpoval dotace do Hnizda, byl majitelem on sam. Ovsem tlupa jeho vericich kazdy jeho bobek a koblihu sezere i s navijakem. Jak se bil v prsa a sliboval jak zatoci s korupci, ten slavny agent Bures. Jak a kdy zacne proti korupci bojovat o tom zatim jen sni, kdyz nahodou spi. Tak jako v zemi slepcu vladne jednooky, tak v zemi hlupcu je mozne aby kraloval tak protrely a  trestne stihany vychytralec. 

  • vanhorne

    "aby zajistily potřebné podklady v České republice i jinde"

    Nekde jinde mozna neco zajisti, ale v Cesku najdou maximalne od koblih umastene huby.

    • To bylo zadání od soudruha zEmana.
  • ÁNO, bude líp. A prý také peče dobré koblihy. 😉

    • Proto je tolik podělaných. Dejte je místo vepřového kolene s. zEmanovi.
    • Všecko se mění. Babička i maminka koblihy zásadně smažily. Nebo netušíte, že je v tom rozdíl.

      • Synu, musím uznat, že máš pravdu. Koblihy se opravdu smaží. I moje babička, matka a žena koblihy vždy smažily. 😀

        • vanhorne

          "I moje babička, matka a žena koblihy vždy smažily."

          Ale na sadle a testo delaly z mouky ktera byla moukou, byly usmazene a ne z polotovaru a na motorovem oleji polousmazene.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit