Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rád si na to počkám. *6*
  • Je dobře, že Babiš zastává rozhodnější stanovisko ke kvótám přerozdělování migrantů, než měl předešlý premiér Sobotka. . Mluví o tom nahlas, veřejně, odmítavě a nabízí řešení. A že svým prohlášením, pokud se s kvótami bude pokračovat, může dojít k dalším "exitům", zřejmě tak trochu postrašil vůdce EU, což je dobře. Je načase, aby někdo v EU začal dělat dusno, protože ti, co jsou tam za nás a nekřesťanské peníze, vůbec neobhajují naše zájmy a není je slyšet. A pokud se ozve např. Tellčka, tak jakoby nahrával ne nám, ale EU. Zřejmě podle toho "koho chleba jíš, toho písničku zpívej". Pokud ano, potom je zrádcem národa.
  • Už se těch migrantů někdo vůbec zeptal, kde chtějí žit, to je asi to nejdůležitější co by měl Brusel řešit. Jinak o nich (migrantech), bez nich může přinést velké problémy do zemí přesídlení, včetně profese vestového bombonosičství.
  • Pan ing. A. Babiš by měl především argumentovat fakty ze zprávy ČSÚ: "... Počet obyvatel ČR zvýšila významně migrace, a to především z Ukrajiny, Slovenska, Rumunska a Bulharska ..."

    Ta migrace, už od r.1989, je daleko větší, než počet uprchlíků, co máme dle diktátu Bruselu přijmout do své "náruče"! Jak to, že tento počet migrantů - a v případě Ukrajiny i běženců před válečným konfliktem - není do oněch slavných "kvót" zahrnut.
    Ti lidé z Ukrajiny, Slovenska, Rumunska a Bulharska o kterých článek hovoří jsou snad něco méně, než musulmani?
    Zůstávají u nás, protože se zde snáze (snad kromě Rumunů) domluví a je zde styl života (i když ekonomicky pro ně výhodnější) podobný jejich zemím!

    OSTATNĚ statistika jako studijní obor je zakončena rigorosní zkouškou i na kterékoli (i bratislavské) Vysoké škole ekonomické, konkrétně na Fakultě informatiky a statistiky, zabývající se přednáškami a praktiky v oboru: Statistika a ekonommetrie!
    A každý student po prvním semestru studia mu poskytne relevantní údaje, když si je neumí (nemůže - např.z důvodu nedostatku času) vyhledat sám!

    A to z našich daní je placeno hafo ouřadů v Úřadu vlády - to jsou tak neschopní, že nedovedou ta data vyhledat?
    • jak je tomu s Ukrajinci, ale pokud k nám přijedou legálně, pak se asi nejedná o nelegální migraci, o které článek pojednává. Slováci, Rumuni a Bulhaři žádnými nelegálními migranty nejsou, neboť se jedná o občany Evropské unie.
  • Hlavně nezapomeňte na řešení: jak je vracet zpět
    Takové vomáčky o boji proti pašerákům je jen prdnutí.
  • Andreji věříme ti,ještě že tam nejel Sralbotka to by bylo ohýbání hřbetu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit