Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kašparovič byl jeho řídícím důstojníkem ???

    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Zakázaná kniha „Počestný Andrej Babiš“: Na co „zapomněl“ Miloš Zeman, když „daroval“ Babišovi Agrofert?
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/stopy/pamet/minulost/1013-zakazana-kniha-pocestny-andrej-babis-na-co-zapomnel-milos-zeman-kdyz-daroval-babisovi-agrofert-a-proc-zapomnela-na-mozny-miliardaruv-podvod-i-lenka-bradacova.htm
  • Sankce zasáhnou Rusko a ČR
    Podle údajů portálu Pražský telegraf vyvezly v loňském roce české firmy do Ruska produkci v hodnotě 116 miliard korun (přes 4 miliardy eur). V podstatě byl zaznamenán rekordní růst českého vývozu do Ruska: za 10 let desetinásobný!

    Ruská federace je za hranicemi Evropské unie největším zahraničněpolitickým partnerem České republiky. A právě tím se dá v mnohém vysvětlit zdejší tak rozdílný postoj k sankcím Západu vůči Rusku. Vedení země bylo nuceno solidarizovat se s politikou Evropské unie. I když premiér Bohuslav Sobotka přitom vyslovil skeptický vztah k „rozsáhlým“ sankcím, protože podle jeho slov mohou zapříčinit pokles ekonomického růstu v Evropě.
    Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/2014_05_26/Sankce-zasahnou-Rusko-a-Ceskou-republiku-1670/
  • Mi komunysti mylujeme Slovensko a Gašparovyča! Aji dyš neumí podójit kozla jak nadsoudruch Putin! Čest!
    • člen KSČM: proto jsme nalezlí v ČR a obdivujem Kcharla :-)
      • Máš pravdu soudruhu komunistofašisto.
    • Kape ti na mozek tečko - člene TOPnácků, co to píše pod nicky KSČM. Není žádný důvod milovat Gašparoviče, inteligent hlupáky jakým je on nemiluje a ani je nevolí, nějak se to čobolákům s Gašparovičem vymklo z kloubů. Možná , že při těch volbách měli tehdy virózu. Výsledek pak otmu odpovídal.
  • Evropská centrální banka uvažuje o obdobě - kvantitativního uvolňování jako to už leta provádí USA, což zapříčinilo astronomické zadlužení USA. USA to ovšem drží petrodolarem a EU to bude držet asi čím? Asi Ukrajinou a jejími oligarchy? Takže zadlužování Eu nás takto nemine. Tomu se říká borčus. Trhy hýří optimismem a akciové indexy na burzách trhají další rekordy. Na Titaniku se tancuje i když už teče do podpalubí.
    • Co se ti na tom fašistická tečko nelíbí, že jsi okamžitě dal nesouhlas, když je to pravda. Nenapsal jsi to ty geniální mozečku a ukazuje to na průšvih celé tržní ekonomiky včetně tvé země zaslíbené USA. . Komunistická Čína kvantitativně neuvolňuje, peněz má dost. Aby tě z toho nekleplo.
  • Babiš je šikovný pán na to,jak v kapitalistickém svinčíku nahrabat miliardy.To však neznamená ,že má na to jak dostat Česko z cesty ke státnímu bankrotu.Na to to chce mnohem tvrdší ruku mladé generace.Ta bude muset být na všechny lumpy,kteří dotlačili Česko do státního bankrotu tak krutá,že staří lumpové budou masově velebit nebožtíka Hitlera,jaký ,že to byl,podle nich,velký humanista.Protože mladá generace ta se se starými lumpy za to,že jí budou předávat rozkradenou,rozprodanou a astronomicky zadluženou zemi mazlit nebude.Ta zlumpačelým dnešním důchodcům,kteří pomohli stávající kapitalistický svinčík nainstalovat,naordinuje takovou dietu,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Ta se na další debužírování důchodců dlužit nebude.
    • Hňupe,kdy si ty vůbec na důchd vyděláš?
  • Šikovnej pán, takovej je i ten, co ho zvolili za prezidenta na Ukrajině. Jen víc takových šikovných pánů a lidi se nebudou stačit divit.
  • Gašparovič je jasný důkaz toho, co by se stalo, kdyby se naším presidentem stal Trautenberg. Buďme rádi, že tam máme ožralu a ne D E M E N T A !
    • Ono to s tou chytrostí Virotika Švejka není už tak horké. Co se týče Ukrajiny, tak si s Kárlem von Sajrajtem neměli co vyčítat a s humanitárním bombardováním Srbska také ne.
    • Kapitalistickej chuji, obzvláště zarudlý s notně zatvrdlou sečkou v palici! Ümíš Ty samostatně myslet? Používáš floskule východní provenience. To je typické pro lidi s jednoduchým myšlením!
  • Gašparovič je jedním z nejhloupějších politiků, je to div, že Slováci tehdy totálně zblbli a volili ho. Ovšem u nás to není o mnoho lepší.A Babiš stoprocentně nemá svoje miliardy čisté a proto nechce jít s prokazováním majetku do minulosti, protože by došlo i na něho. Takže zase taková sláva to není, že nám šéfuje, je to jen díky tomu, že u nás je takový humáč, skoro jako na té Ukrajině. Tam vládnou voři v zakoně- mafiáni s fašisty banderovci a u nás to není také o moho lepší. Ovčánkové konečně prokoukli, že žádná demokracie není, akorát se tím šermuje před jejich očima a vyplachuje se jim díky tomu mozek do čista do čista. .
    • V zájmu mladé a budoucích generací je třeba urychleně přejít na výplatu zasloužených a spravedlivých důchodů.To znamená,že všem důchodcům,kteří jásali pro Havla,Klause a podobné darebáky ,je třeba na speciálních pracovištích vyplácet zasloužený a spravedlivý důchod jedině na holý zadek bejkovcem.Ve zdravotnictví je třeba ,aby uvedení zlumpačelí důchodci měli nárok jedině na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Tak budou hned stovky miliard na splácení starými lumpy nasekaných dluhů.Se starými lumpy,kteří Česko zbídačili,musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.Jedině tak lze současný životní prostor uhájit i pro další generace Čechů.
      • Klas jen konečně zblbnul. A je ho nutno tvrdě poslat do ř i t i,
      • Ty blbe Klasi, Gros, Sobotka jsou představitelé mladých a co předvedli?
  • Babiš šel do politiky, aby rozkradl to, co tam ještě zbylo.
    • Aby to dočistil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit