Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ČSSD prochází krizovým obdobím. Hamáček je klon Sobotky. Eurohujerismus má v ČSSD silné pozice.

    • Mnohem horší je kremlohujerismus, který vládne (zatím!) v Praze na hradě českých králů.

  • Milí nevěřící Filiusu.Na školství seděla na vládě za socany dlouho nějaká Valachová. Hlupaňa celorepublikového formátu. A tady toto vymyslelo a zavedlo pohromu pro normální základní školy. Jmenovalo se to inkluze. Tj. že pologramotné a mnohdy zdevastované kousky - nelze ani psát děti, byly zařazeny do běžných tříd.Běžnou třídu tito exoti brzdili. Nemohlo se pokročit protože defekt vydával skřeky odcházel z lavice, rozléval pití v hodině. Mnohdy se přehadoval s vyučující.Jak k tomu přijdou rodiče normálních dětí, kteří posílají potomky aby se něčemu naučili? A ona zatím ve škole trapná estráda. Bohuže ne v jedné třídě, ale desítkách školo. A tento socanský balast se nadále drží ve funkcích.Toto nám socani drze nabízejí i na další období. Si dělají kozy?

    • Kritizované tvrzení znělo: "Jo Zimola, ten je pěkný šíbr, chatku na Lipně, zničené a vytunelované
      zdravotnictví Jižních Čech, zdevastované školství, zničená
      infrastruktura, absence obchvatů měst a obcí..."

      Valachová a Zimola jsou tedy podle vás jedna osoba?

      Pro pořádek: voličem ani sympatizantem ČSSD nejsem, zajímá mě však, "kdo za to může" - tedy konkrétní (po)činy lidí.

      • Třeba moc pěkná socanský ptáček je Petr Vícha starosta Bohumína. Na aktuálních letácích  hraje na city. Používá slova srdcař a podobně. Tak tento povedený kousek se před léty začal pelešit se svojí asistentkou. Tak daleko zašli, že si pronajali byt a dost dlouho tam spolu jen tak  pelešili. A jak je to přešlo tak se starosta vrátil domů ke své parohačce. Jasně u socanů jsou toto běžné úlety. Ale nemohou nám vtloukat do hlavy velká slova o čestnosti charakteru a podobně .....A pochtívat abychom je tupě znovu a znovu volili.


        • Kritizované tvrzení znělo: "Jo Zimola, ten je pěkný šíbr, chatku na Lipně, zničené a vytunelované zdravotnictví Jižních Čech, zdevastované školství, zničená infrastruktura, absence obchvatů měst a obcí..."

          Replika: "Třeba moc pěkná socanský ptáček je Petr Vícha starosta Bohumína. Na
          aktuálních letácích  hraje na city. Používá slova srdcař a podobně. Tak
          tento povedený kousek se před léty začal pelešit se svojí asistentkou.
          Tak daleko zašli, že si pronajali byt a dost dlouho tam spolu jen tak
           pelešili. A jak je to přešlo tak se starosta vrátil domů ke své
          parohačce." charakterisuje školství zdevastované panem Zimolou v Jihočeské kraji způsobem mně neznámým - nějaké upřesnění máte?

    • Ja osbne jsem proti inklusi nentalne postizenych deti...

      Ale ty jsi neuveritelny vuul, kdyz nazyvas postizene deti zdevastovanymi kousky a defekty - to muze opravdu jen deebil...

  • Hrobař Sobotka pracoval svědomitě a socany přivedl opravdu na samotný okraj propasti. 

    Teď už zbývá jen ten rozhodný krok vpřed.

  • Jo Zimola, ten je pěkný šíbr, chatku na Lipně, zničené a vytunelované zdravotnictví Jižních Čech, zdevastované školství, zničená infrastruktura, absence obchvatů měst a obcí. Hlavně koryta, koryta a prachy ze všech možných funkcí. Do teď ovládá kraj, ta blbka Stráská ho poslouchá jako hodiny a dělá všechno podle něj. Hrůza a odporný chlap. Socani díky němu jsou v kraji v krizi, tak si zvolte do Prahy ať zmizí.

    • Dokázala byste uvést něco konkrétnějšího k zdevastovanému školství, zničené infrastruktuře a absenci obchvatů? Je to oblast, ve které bych rád zlepšil svou orientaci.

      Děkuji.


    • Zimola je také ten "bývalý" a "převlečený"? To všechno charakterizuje působení těch co tady po půl století budovali "šťastné (rudé východostepní) zítřky" a z nichž někteří ani nepřevlékli kabáty a tvoří organizaci ze zákona zločinnou a opovrženíhodnou.  

      • Vzhledem k datu narození a politické angažovanosti (v roce 1998 poprvé zvolen do funkce starosty Nové Bystřice za ČSSD) je minimálně stejně "bývalý" a "převlečený" jako vy hodnověrný a netrollící.

        • Synu, vidím že jsi docela informovaný. Ale pokud jde o mne, nejsem ani "bývalý" ani "převlečený". Nebyl jsem nikdy členem žádné politické partaje, natož té těch "rudokožců".

          • Vašemu tvrzení, cituji: >Nebyl jsem nikdy členem žádné politické partaje, natož té těch "rudokožců".< nevěřím.

            Jak jinak byste si mohl osvojit bolševický způsob myšlení?

            Váš několikrát opakovaný pokyn: "Nesouhlasíš se mnou, tak si sbal čemodan, kup si letenku a opusť zemi." byl v prakticky v mnoha případech dotažen do realizace právě "rudokožci" prostřednictvím StB pod krycím názvem "Asanace".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit