Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a bude hůř, to jenom blbečkové z eurosajůzu, podplacení iluminátama a sorosem říkají, že se nic neděje, že vlastně žijeme v bezpečí, nikdy v bezpečí nebudeme dokud budou volně po evropě běhat slimácké zrůdy
  • Pavel Jégl opět perlí. Hájí islamisty tím, že změkčuje údery na civilní obyvatele jinými, než Syřany. To, že teroristé, byť ne Syřané, berou příklady z Islamistů, pomíjí. Jedno se již ale prokázalo, ať si to Pavel Jégl vykládá a cítí jinak, než ostatní, že právě Islám je líhní teroristů, i když jejich Islám je překrucován "pod obraz boží". Právě oni neznají cenu života a lidi, jiné, než Islamisty, podřezávají jako ovce. Pavel Jégl, při obhajobě Islámu, jako mírového náboženství, by si měl uvědomit jejich soudržnost, když běženci, ze kterých se rekrutují teroristé / i když ne jenom z nich /, a kteří žijí v došlých komunitách, dosud ani jednoho z teroristů nevydali. A jistě jich hodně vědělo, kdo je kdo. I to je důvodem toho, že se všichni nelegálně došli Islamisté ztotožňuji s teroristy.
  • Takze když to sjedeme, kdyby jim nevybouchly špatně uskladněne plynové tlakové nádoby, tak nezpanikarili a nepozabijeli pouhých 14 lidi?
    Autor se mi zdá že nějak bagatelizuje tu situaci jako by to co udělali byla ukázka hlouposti těch islamistu a dělá z nich hlupáka co neumí ani složit zkoušky z řízení auta a přirovnává je k rodičům normálních aut v českých ulicích .

    Uvědomte si, ze To co udělali autama byla pouze neplánovana akce asi to první co je napadlo, když zpanikarili a bohudík nepremejsleli dyl, a vy tu plácat něco o tom jak je trestuhodne že Barcelona neni opevněným městem.
    • V podstatě můžeme být rádi že je napadla taková blbost, kdyby byla Barcelona opevněná museli by premejslet dyl a mohlo je napadnout něco nebezpecnejsiho
  • Včera bouchla bomba v Kábulu kolik evropských měst si přebarvilo věže a fontány na Afgánskou vlajku?
  • Ty "fušery, běžence" atd. sem pustili a stále záměrně i vědomě pouští..hlavně pokrytci, kolaboranti, "politici" a zrádci v tzv. EU-komisích,. vládách, "neziskovkách" atd..jako následek i výsledek "spojenecké" podpory, při vývozu "demokracie a svobody".,na cizím a hlavně z cizího., do většinou již bývalých, svých kolonií.,a které z těchto zemí stovky, či aspoň desítky let., bohatly a jejich bývalí "otroci" si nyní přišli vzít toto bohatství zase zpět, protože jim to někdo nakukal jménem "víry"..
  • Kolik ještě musí být podobných atentátů s množstvím mrtvých než se obyvatelé Evropských států pořádně naštvou a vyhodí své vlastizrádné politiky z vládních budouv a pak s nimi uspořádají nový Norimberský proces se stejným vysledkem jako s nacisty: Nebo si obyvatelé Evropy na tyto atentáty a vraždy zvyknou a když vedle nich bude spáchán atentát s desítkami mrtvých, tak se otočí a klidně půjdou dál a myšlenkou, tak dnes jsem to ještě nebyl já? Všichni máme svůj osud ve svých rukou a když se dnes budeme nečinně dívat jinam, tak brzo dojde i na nás a ostatní se také budou nečinně dívat jinam. Tak se rozhodněte podle svého svědomí.
  • To, co teroristé v katalánském městě předvedli, se dá nazvat technicky jednoduchým (low-tech) útokem. Byl na hony vzdálený jak zmíněnému atentátu v Madridu, tak největšímu útoku islamistů – okázalému koordinovanému úderu 11. září 2011. Tehdy komanda Al-Káidy čtyřmi unesenými boeingy zabila 2977 lidí a jeden ze symbolů Ameriky – věže Dvojčat – přeměnila na doutnající hromadu sutin.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    netušil jsem, že demoliční tým CIA byla prachobyčejná pobočka Al-kejdy.
    • Stáhněte si jakékoliv video zachycující pád dvojčat a přehrejte si ho. Přiložte si k monitoru pravítko a uvidíte, jak dvojčata padají k zemi po přesné kolmici. Kdyby do marokodrapu narazilo letadlo, tak by kmital a padal k zemi po oblouku. Toto byla normální řízená demolice provedená jako záminka k napadení Iráku. Budiž shoří v pekle ti, kteří tuto špinavost vymysleli a provedli.
  • nemohu vyloučit, že nějaký bůh existuje, jsem přesvědčen, že všechny organizace lidských náboženství jsou pro ovce. Jedno z nich, které ani neuznává rovnost lidských práv je pak pro velmi jednoduché ovce a mělo by být zakázáno.
  • v IDNES se vyjádřili češi v Barceloně žijící,že přeci s Islamisty tam nejsou žádné problémy.Jsou situace, kdy je lépe držet hubu. Zde zvlášt. Takže ono tam zařvalo pro nic zanic 14 slušných lidí rukou obyčejného špinavého a bezcenného psa. A český človíček přispěchá s takovou velkou nosnou myšlenkou. A dokud právě těmto mudrlantům nenatáhne ráfy někdo z rodiny, furt bude "ještě dobrý, ještě dobrý".
    • vanhorne
      "v IDNES se vyjádřili češi v Barceloně žijící"
      Kde je nejaky odkaz, k cemu a jak se vyjadrili?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit