Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevím ale mně metoda MDM pomohla.Trpěl jsem bolestmi ,necitlivostí dol.končetin,padal jsem už při sebemenším zakopnutí.Odstranila mi metoda MDM bolesti ,necitlivost dol.končetin (z 80%),přestal jsem padat ze schodů a mohl opět chodit jen s jednou vycházkovou holí.Tak nevím - je to šarlatánství?Zrovna tak se tvrdě bojuje proti používání konopí (Canabis sativa)k léčebným účelům.Také tvrdí lékaři,že je to šarlatánství.
  • K tomu je zapotrebí odvahy se postavit oproti pharma-konzernùm s temi není zadobre ,,hrát kulicky".Závažnejší je že naše milovaná vláda v Bruselu premýší nad totálním poviném ockování proti všemu-myslím že mezi tím bylo i myšlení...
  • pseudovědců je pro pokrokové a myslící lidi jako vyznamenání. Ještě že Koperník, Hus a jiní se nenechali zastrašit různými středověkými "sisyfovci" a jinými inkvizitory. To by jinak ještě dnes byla Země deska na hřbetech želvy a slunce by obíhalo kolem ní.
  • Mám obavu, že tento intelektuální klub, znající jedinou pravdu, je pouze dalším propagandistickým nástrojem současného systému. Kdybychom žili o pár století zpátky, místo udělování anticen by zapalovali hranice s kacíři a čarodějnicemi. *5*
    • ti Sysifovci nejsou nic než pseudonáboženská sekta materialistických pomatenců. Grygar na jedn straně věří v Boha a na druhé předsedá těm pomatencům.
  • kdysi jsem viděl v bedně pořad o lécích a společnostech které je výrábí.po ropě a drogách,je to největší byznys na světě.
    prakticky na všechny nemoci jsou léky.(příroda nemocemi postihuje lidstvo ,ale má na ně i protiléky,či léky.) ale když se příjde na to,že se dá nemoc lépe, a méně nákladně léčit,
    a to třeba za pomoci jednoho prášku,tak je zle.farmaka firmy potřebují aby jsi bral 4,5,8 prášků.
    a né jen jeden,a byl za půl roku zdravý.
    a to oni nepotřebují.no a pak dobrý patent koupí a dají do sejfu.jasné,vždyt by nevydělávali.
    v tom pořadu se vyjádřili k dannému problému i lékaři.bylo to půl na půl.
    • jasně, tak napište blog - diagnózy a jaké prášky, tedy prášek na to a budou mít po ptákách *1*
  • Až budou vědci zcela rozumět imunitnímu systému v těle, můžou do něho zasahovat. Zatím však mají lidi, jako pokusné králíky a některé látky, zkutečně škodí a poznamenají člověka na celý život.
    Takový hliník AL adjuvans ,když se nahromadí v mozku, může způsobit třeba Crohnovu chorobu. Sranda to není. Všude samá reklama na očkování, ale nikde přesné název vakcín, příbalové letáky atd. (Aby se nedalo nic dohledat)
    Lidé, ale dotoho nejdou a tak se není čemu divit, že farmac. prů. je pořádně našvtanej a prudí!
    Nejsem úplným odpůrcem očkování, ale dokud to bude LOBY a byznys, nemám zájem!
    Až budete poskytovat kompletní informace o vakcínách a nebudete to ládovat do nemocných lidí, JO TO BUDE JINÁ.
    • ono je fakt lepší než se očkovat umřít na záškrt, tetanus, klíšťovku a podobně, nebo tak malebně umírat na ZBCT, kdo by se očkoval,. když si mlže takhle užít
  • že by diplom z Plzně?
  • Mě připoměla papeže,který brojil proti operacím,že lidské tělo je výtvor boží a že se do něj nemá zasahovat ale jen do té doby než sám potřeboval operaci slepého střeva.
    • Vidíš, Topol, a do Tebe zasáhli a stal se z Tebe "věřící" Kikina k použítí ze všech stran!
  • Grygare, Grygárku ty seš ale PI*A, že.
  • No vida! Dají se použít i znalosti cizích jazyků, protože censor ví Dreck!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit