Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na vyjádření k demonstracím potřeboval 2 dny kvůli sběru informací.Na útok na Syrské letiště nepotřeboval ani dvě hodiny.A to se dodnes neví kdo chemické zbraně použil. *7*
  • USA začnou prošetřovat Čínu kvůli krádežím technologií, Pekingu se to nelíbí
    Čína bude bránit své zájmy, pokud Spojené státy poškodí vzájemné obchodní vazby. Oznámilo to v pondělí čínské ministerstvo obchodu, které tak reagovalo na americké vyšetřování údajných čínských krádeží amerického duševního vlastnictví. USA nařídily vyšetřování, kvůli podezření, že si Peking vynutil předání technologií.
    Číno
    Vystavte jim dluhopisy,začnete platit vlastní měnou a je po nich.A pak jejích slavný dolar nevymění ani v Mongolsku.Máte je už dlouhou dobu v hrsti,tak jednejte.To mazlení s nimi trvá dost dlouho.
  • Správně. Odsuďte násilí páchané černochy na bílých.
  • Dobře odstraníme sochy a co dál? Přejmenujeme ulice a náměstí.... a co ten tank M3? Třeba by to mohl být M3 Obama.... Takhle vypadá demokracie, a že český pašalík je ostuda světa... *7*
  • Ano černý rasismus je odsouzeníhodný!
  • Patologický je už záměr odstranit z městského parku sochu generála z doby občanské války, jménem Robert E. LEE!

    Proti tomu se postavila část obyvatel země, která se ztotožňuje s ideály, které Robert E. LEE zastával a za které bojoval! Vyznamenal se už během amerického tažení proti Mexiku, vyvolaného napadením pevnosti Fort Texas mexickou armádou 3. 5.1846. Po bitvě u Cerro Gordo byl v roce 1847 povýšen na majora a na konci tohoto válečného konfliktu dosáhl hodnosti podplukovníka (během tohto konfliktu vybojoval LEE Texas pro USA). Zásluhy má i jako velitel konfederačních vojsk v americké občanské válce.

    Je považován za jednoho z nejlepších vojevůdců 19. století, mistra vedení obranných a ústupových bojů. Pomník (už jen za Texas) si zaslouží, a ne že ne!

    Přestože byl nejvyšším polním velitelem poražené armády Jihu - těšil se ve společnosti USA velké vážnosti! Již únoru 1866 byl účastníkem zasedání Společného kongresového výboru pro obnovu Jihu - instituce, která v urovnání politických důsledků konfliktu vykonala ohromný kus práce.

    Od r. 1865 působil jako ředitel Washington College v Lexingtonu ve státě Virginie, kde zůstal jako pedagog až do své smrti.
    Zemřel 12.10.1870 a je pohřben pod kaplí, nesoucí jméno Roberta E.Lee, nacházející se na akademické půdě univerzity, nesoucí i jeho jméno – Washington and Lee University.
  • Za více než 150 let od zrušení otroctví nedokázala "kolébka" demokracie najít model mírumilovného soužití černých a bílých. Skoro se nabízí otázka, kdy se to soudruhům v USA podaří.
    • A to je v důsledku netolerance bělochů, nebo barevných? Ti se za Obamova presidentování cítili "být na koni" a vyváděli v zemi takové nesmysle, že zůstává rozum stát! Včetně snahy o odstranění pomníku generálu Lee, kvůli kterému současný konflikt začal!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit