Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Martin Luther King bojoval za rovnoprávnost a svobodu pro všechny ale svoboda jednoho končí kde začíná svoboda druhého.V dnešní době musí platit přísná pravidla vzájemného soužití a ne kapitalistický řád,který je založen na okrádání druhých a to i ve vztahu mezi státy a národy! Přednesený projev Obamou je pošpiněním památky Martina Luthera Kinga!
  • Až do nedávna jsem si myslel, že největším lhářem v politice byl G. W. Bush s jeho zbraněmi hromadného ničení v Iráku jako důvodu k válce. Teď jej dohání Obama se lží o otravných látkách v Syrii. A to si za to nechal dát Nobelovu cenu míru!!!! Ostatní držitelé této ceny by ji chtěli vracet, ale o tom se u nás psát nesmí!!!!
    Mimochodem - poslední velké použití bijových chemických látek bylo Američany ve Vietnamu (defoliant Orange B). Nikdy se také nesmělo dokončit zjištění našich chemiků při válce v Zálivu, kdo tam použil sarin. Proč?
  • To je pro nás hrozně důležitý.
  • Tomu našemu prvnímu hlupákovi po roce 89 se také věčně něco zdálo. A jak to dopadlo ? Dvě biliardy dluhu. Stačí?
  • Paní Hyblerová, Obama je první míšenec v této funkci, nikoliv první černoch. To Vy nevíte a komentujete politiku?
    • Smrtící kombinace genů žid a černoch!Tragédie lidstva *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Škoda, že pan Obama neřekl přímo do očí lidem a svým voličům zas tu "jeho Kingovu pravdu" v tom, jaký má skutečný sen s tím.., že země smrdí "korunou" až krachují za jeho vlády celá města , nemají pořádně ani dotažené zdravotní pojištění, včetně řešení chudinských ghet, které už dávno nejsou jen doménou tmavých přistěhovalců, ale naopak poslední dobou i "normálních američanů" a při tom jim umět zdůvodnit, že každá "válka za demokracii a svobodu" v jiné zemi i ta co on s dalšími kumpány možná zas chystá.., kterou sice Američané ve své vlastní zemi a ulicích nezažili už cca 150 let je stojí hodně moc peněz i lidských životů, které pak scházejí přímo doma na další rozvoj a to jen pro to, aby se zbrojní kapitál opět čas od času napakoval a vyprázdnil sklady a na chvíli se tak opět upevnil jejich už tak dost nepevný dolar, který stejně z velké části v oběživu už vlastní Čína...To je ten jeho sen o americké svobodě díky níž strkají na letišti lidem cosi do zadku i ženám do "vagíny".. a i jinak se omezuje jejich svoboda, protože se všude do všeho doslova arogantně a bez zkurpulí drze "serou" a hlavně tam, kde je nafta, kapitál a vůně prachů ? To by mu asi jeho lidi už tak netleskali..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit