Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.ne-exekuci.cz !!! Toto je smuntéé
  • Toto už je čistě inkviziční stát. Exekutoři nemají žádná dana pravidla, každý si to může dělat jak chce a klidně si dělá lichvu a ještě je chráně, vše zaplatíte a najednou zase platíta za další poradce, právniky a exekutorské zápisy a vůbec nevíte proč. Zlikvidují vám majetek, i když žádnou exekuci nemáte, pouze se spletli, žádnýpostih, jenom to odnesete vz a dostanete se pro neplacení ze zablokovaných účtu do exekuce. No není to jasná lichva? To je bordel a vy se pak souděte a starejte, aby se to za 10 měsíců spravilo. No bordel na kolečkách. To je český stát s takovýmu pojebanými politiky. Howk.
    • Myslím, že indiánské zakončovací slovo je "howgh" :)
  • Je to snad ukázka nějakého dickensovského státu tohlo Česko,že u nezletilce se přenáší jeho odpovědnost za dětská léta do dospělosti a potom je z něj dluh vymáhán?Není snad promlčen u devítiletého děcka,když je vymáhán v 18ti.letech jeho věku? Copak jeho zákonnými zástupci nejsou rodiče,kteří jsou za něj odpovědni a také škody,které způsobí,zaplatit?Vracíme se dozadu a brzy zde již budou děti na úhradu dluhu asi prodávány do otroctví!V Česku je ca.140 exekutorů,kteří jsou soukromými podnikateli,na které prý stát přenesl svoji působnost vymahače dluhu na základě vykonatelného rozhodnutí soudu.Jako takoví prý mají statut úřední osoby.Je to nesmysl a stát nemůže takto svoji pravomoc spojenou s násilným vnikáním do příbytků občanů delegovat.Je třeba zlikvidovat pár exekutorů a oni si rychle své postupy rozmyslí.
  • V současné době převládá názor, že rozporuplná osobnost Karla Marxe nesporně významným způsobem ovlivnila duchovní kulturu značné části světa. Je pozoruhodné, že v roce 2008 ve Velké Británii byl Marx v internetové anketě rozhlasové stanice BBC vyhodnocen jako největší myslitel druhého tisíciletí. Na dalších místech se v anketě umístily takové osobnosti, jako Isaac Newton, Albert Einstein a Albert Schweitzer.
  • Místo aby se házeli miliardy do chřtánu MMF,tak by se vláda měla zajímat o naše problémy a začít konat pro lidi,jak má,ale to chci po našich politicích příliš,dělat něco pro lidi,taková blbost,kde by pak vzali čas na svá korýtka.Tady už fakt jedině revoluce,ale bez sametu. *16* *16* *16* *16* *16*
  • Chtel bych se vykoupat v krvi nejakeho exekutora.
  • Asi už není daleko den, kdy člověk zničený exekucí pro nějaký dávný dluh sta korun, nebude mít již co ztratit a bude se bránit se zbraní v ruce. Pak bude masakr. Pak se možná touto zlodějnou začne vláda zabývat.
  • Ještě je potřeba udělat exekuce zvířatům doma chovaným a venku volně se pohybujícím a bude to kompletní Absurdistán vymyšlený stádem pitomců z parlamentu.
  • Politika s tím nemá nic společného vážení.
    Nenažraní a přes mrtvoly jdoucí lidé existují v každém režimu.
    Stačí se podívat v telce na reklamy.
    Podle reklam vlastně člověk a hlavně ten mladý nemůže bez telefonu ani existovat, volej si s kamarády, esemeskuj, využívej internet, posílej mms, ale o tom, že to taky stojí peníze a nemalé těm dětem v reklamách už neřeknou.
    Velkou část zodpovědnosti nesou hlavně ti poskytovatelé služeb, kteří jsou tak hodní a uzavřou smlouvu s nezletilými.
    Jak je vůbec možné, že nezletilý může podepsat smlouvu s operátorem?
    Co se firmy MBA týče, radši nemluvit, nechápu, že se svými mafiánskými praktikami ještě existuje.
    Dále nechápu jak je možné vymáhat dluhy třeba po dětech, kteří ještě nemají ani trestní zodpovědnost a zletilosti dosáhnou až po promlčecí lhůtě.
    Exekutoři a firmy podobné MBA již ožebračili pracující a na špičky nedosáhnou, tak si připravují potravu na dětech. Jak asi může narůst dluh devítiletého černého pasažéra, než dospěje? Na sto-dvěstě tis?
    No neber to, prachy zadarmo.
    • Martine, osoba mladší 18 let, tedy nezletilá, je sice způsobilá mít práva jako každá lidská bytost, ale není způsobilá k právním úkonům. Takže pokud taková osoba podepíše nějakou smlouvu, nemůže smlouva vstoupit v platnost. Alespoň to říká zdravý rozum. Ale v českém Klausistanu je toho zdravého rozumu poskrovnu. Veřejná správa je prolezlá gaunery a ti si myslí, a podle toho se chovají, že zákony jsou pouze bič na "pracující", dnes "obyčejné lidi" a jinak jsou pro srandu králíkům. Celé půlstoletí jsme budovali "šťastné socialistické zítřky" až jsme si je konečně vybudovali. A ovce stále dokola volí stejné gaunery, stačí jim dát pivo a buřta a pár nesplnitelných slibů. Tak si můžeme jedině zpívat "teď už máme co jsme chtěli..."
    • neplantej k exekucim jakesi tve studium ve firme MBA. EXEKUCE--je politicka vec na vymahani dluhu a taky natroj na uzemneni nepohodlnych lidi (opozice,disidenti i diverzanti)
    • Jak to, že politika s tím nemá nic společného ??? Co je to za nesmysl ??? Naopak, politika je hlavním vinníkem !!! V normálním státě je přece nepřípustné, aby děti podepisovaly smlouvy !!! A u nás je to klidně možné. A politiky to nezajímá !!! Tak na co ti politici tedy jsou ??? Přece m.j. také od toho, aby vydali takové zákony, kde tyto praktiky budou pro firmy trestným činem a jejich manažeři musí do basy !!! A navíc odebrání licence za podvodné okrádání dětí, nebo něco podobného. Ale politici se chovají jako Sarka Farka . Špatné svědomí je netrápí a pokud ano, tak to řekl J. Vojta pěkně: Vždyť já se dal na tu loupežničinu jen proto, abych nemusel dělat. Kdepak, pro mne práce není. To já si raději nechám to špatné svědomí. A politici to dělají také tak, namísto, aby zasáhli, tak se starají o to, kde by co ukradli sami. A nějaké okrádání dětí je prostě nezajímá...
      • Napsal jsem to špatně, reagoval jsem tím vlastně na příspěvky pode mnou, kde někteří říkají, že za stav můžou komunisti, jiní zase, že pravičáci atd.
        Pravda je, ale někde uprostřed.
        Za to v jakém stavu se náš stát nachází, můžeme my všichni.
        Všichni přeci chodíme k volbám, všichni křičíme jací jsou politici lotři, a když pak jdeme (nebo nejdeme, což je horší) k volbám, volíme zase ty samé lumpy. Tak proč se divíme?
        • To souhlasím, přesně tak !!! Ale to musí lidé také myslit hlavou a ne se den před volbami nechat přemluvit Mádlem s Issovou a jít volit ty křupany !!! Ani ty ani já nemůžem za to, že se lidé nechají manipulovat dnešními politiky, kteří jsou pořád ti samí, víme, že lžou, až se jim od hub práší a jdou je stejně volit. Ono stačí před lidi postavit bubáky , třeba komouše a už všichni dostanou strach, že zase nebudou mít toaletní papír, či shnilý banán a hodí do urny to, co pravičáci chtějí. A pak 4 roky pláčou a pláčou... Co dělat !!!
          • Kocoure, jednak ODS není strana pravicová, ale strana gaunerů předstírajících pravicovost. Tedy jsou tam možná i slušní lidé, ale v menšině a bez vlivu. A nezesměšňuje ten toaletní papír banány, ono šlo o něco mnohem horšího: o genocidu morálky, práva, spravedlnosti, vzdělanosti, mezilidských vztahů a tím vlastně o likvidaci kulturního evropského národa. Ale jinak máš pravdu, že tupým ovcím stačí dát pivo a buřta a pár blbých keců, co všechno jim partaj "zařídí a dá" a ovce je jdou volit. A těch vychca*ím se dají tři stovky čistá ruka a ještě se dovezou autem k volební místnosti. Taktže můžeme naříkat jedině na sebe, že je stále volíme.
  • Ecekuce je zlodějna 21 století. Jak děti mohou mit v dospělosti exekuce, když za ně odpovídají rodiče. Co je to za blbost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit