Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Německý zázrak se jmenoval válka... během války stoupla ekonomická produkce neměcka natolik, že ihned po válce byla jejich produkce vyšší než před začátkem samotné války, samozřejmě zbytek evropy na tom tak dobře nebyl... a ještě dostali tu podporu z ameriky, taky díky přeinvestování neměcké koncerny časem skoupili ostatní firmy v evropě (z čehož veřejně nejznámějším případem jsou nejspíš automobilky).
    Zároveň jim kupodivu díky válce stoupla produktivní populace a to například i díky tomu, že mnoho chytřejších němců se přesunulo z východního bloku do západního... z nových území polska také němci odešli hodně do západní části německa. atd... Tohle opravdu žádná africká země udělat nemůže..... jak může růst něpříklad průmysl když tam žádný není.

    http://www.lse.ac.uk/economicHistory/pdf/WP113.pdf


    Merkelová v rámci předvolební kampaně záměrně mění dějiny k obrazu svému... Německo nebylo ani před válkou, ani během ní ani po ní "ekonomický outsider světa". Afrika je ekonomický outsider celá... pomoc nepomoc. ... Stejně jako Asijští tigři i německo má vysoký průměrný IQ... afrika je hluboce "podhodhocená"
    https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country

    To fakt Merklová myslí že někdo skočí na tu blbost, že když dáte sociálnímu případu miliony stane se z něj superúspěšný člověk? Tak ať nejdřív vrazí miliardy euro do výzkumu na navýšení IQ člověka, třeba nějakou zázračnou pilulkou (zatím platí, že IQ zásadně zvýšit nejde, jednotlivé konkrétní kognitivní funkce ano, ty se dají vytrénovat ale IQ nikoliv, prostě s "Lehké mentální retardace" génia nevytrénujete, ale tak Merklová očividně umí zázraky, takže "no problema")
  • Svatá pravda.
  • Afrika fungovala jen pod nadvládou bílého muže. Kolonizátoři potírali krvavé, mezikmenové konflikty, budovali infrastrukturu, školství , dopravu atd. Osobně považuji rekolonizaci Afriky za jedinný možný způsob nápravy poměrů.
    • Máte pravdu, ale bohužel je to momentálně politicky neprůchodné. Bude muset dojít ještě k mnoha velkým prů...ům, než obyvatelstvo Evropy donutí své politiky, aby se vrátili do reality...
    • zdravím
      přesně tak
  • je ten z Vatikánu. Při nástupu se zdálo že to bude solidní zástupce Boha na zemi. Nyní? Neuvěřitelný plantala a demagog. Slovem Nekřesťan! Přeci nemůže vypustit z huby větu "upřednostněte svátost uprchlíka před bezpečností vlastní země! ". Toto myslí vážně? Copak vychcaná vyžírka z Afriky je nějakou svátostí? Je to to poslední mazané vychcané nic, které se nám tady snaží vetnout a s nataženou rukou čumět celé dny před sebe. Jo.Může doma.Ale tady? A ten z Vatikánu tomu fandí? Hochu pěkně jsi zavařil všem křes´tanům. Moc pěkně. Už abys vyfičel.
  • když jsem byl malý a viděl Terminátora, vždy jsem si říkal, že takto jednou Země dopadne, ale teď vidím, že dopadne jinak podle jiného filmu- Planeta opic
    • nemáš po ránu čumět do zrcadla ty ruský truhlíku *15*
  • Hlavní problém je "chtít", ale ono je jednodušší chtít vyžírat jiné! A pokud by měl někdo pomáhat, měly by to být ty koloniální země, které si Afriku rozebraly !!! Proč třeba my?!
  • Osadníci když kradli indiánům území se žrali navzájem:
    "Někteří obyvatelé první úspěšné britské kolonie Jamestown na území dnešních Spojených států přečkali první tvrdé roky jen díky tomu, že se uchýlili ke kanibalismu. Vědci ve středu zveřejnili první archeologické důkazy, které lidožroutství u osadníků dokazují.

    Odborníci z institutu Smithsonian oznámili nález kostí 14leté dívky, které vykazují jasné známky toho, že se stala obětí kanibalů. Z ostatků je patrné, že tělo bylo značně neobratně rozsekáno."
    • Dej si mokrej ručník na hlavu. Dodnes je tam víc zvěře než lidí. Takže proč kanibalismus ? *12*
  • Vždyť i ty slavný jůesesej vznikly z kanibalismu.
    • Je znám případ z CCCP, nevím přesně kdy se to stalo. Nějaká skupina zabloudila na Sibiři a hrozila jim smrt hladem. Tak jednoho tovarišča zabili a snědli. Tam je to zřejmě běžné. Jo, hlad je sviňa.
  • Od určité rovnoběžky se zvyšuje počet potomků stím , že se nepředpokládá , že všichni přežijí. Obzvlášť v Africe je to pravidlem. Maximální počet mláďat a ti co nepřežijí slouží jako potrava pro ostatní . Někdo v Evropě přišel se spásným nápadem , že je všechny zachrání. Jak ušlechtilé. Ale za svoje!!!!! *16*
    • Kanibalismus existuje ještě v naší době. Stačí si přečíst A. Vašíček: Utajený svět.
  • Stejně tak je řešení problémů s terorismem v rukou arabských stáů a islámu a u nás cikánů.
    Vyspělé státy nemohou nic vyřešit ekonomickou pomocí, ale tlakem na dodržování všech základních demokratických principů.
    Tedy nepovolit, nedat,nekoupit ,zakázat,přinutit!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit