Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud má íčko sokola a manželku, je právně zajištěn. Pokud rajón nezlanaří čečenskou mafii, nemá opravdu nejspíš mnoho šancí.
  • Langer si myslí že je nesmrtelný. A že mu všechny lumpárny už prošly
  • Lůza se podbízí zase jenom lůze. Blbé socky si vždycky najdou "politika", se kterým se mohou identifikovat tak dlouho, dokud hladem nezdechnou.
    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Na něco mám "sloní" paměť - když se měl naposledy opravovat Karlův most, byla vyhlášena sbírka na jeho opravu. Langer tehdy prohlásil, že pochopitelně přispěje - Dám na každý kámen Karlova mostu jednu korunu - no a jek to dopadlo ...?!
    • nedal ani kačku to je jasňačka
    • Dobře.
  • Soudruhu Sokole, proč tak jednostranný pohled? Urážky Langra směrem k Johnovi byly přehlédnuty?? Neexistují?? Tady může urážet jen jedna strana?? Dobytek Langr bude urážet okolo sebe a nikdo nesmí urazit jeho??
    Mimochodem největší zkorumpování, zmanipulování a politické svinstvo v policii má na svědomí Langr. Nikdo nikdy v policii tak nestavil jasná pravidla kdo je s ODS má se dobře, kdo ne, táhněte. A to od pochůzkářů až do vedení. Kmotrovský hajzl nejvyššího kalibru, který si nevšiml, že ho v této zemi nikdo nechce.
  • Tomáš Sokol je další z advokátů, kterého bych okamžitě poslal do dolů. Ať pozná trochu práci a né jen vydělávat hrůzostrašným spůsobem. Je to produkt převratu 89.
  • Pan Langer se opakovaně nedostal do PS tak se snaží zviditelnit jakýmkoliv způsobem. Radek John něco konkrétního řekl,ale Ivan Langer blil stále ty svoje nic neříkající kecy,holt pan politik.
  • Za co by se měl R.John omlouvat? Langer měl dávno sedět namísto toho vlastní exekuční firmu,která jej živí z 50% neštěstím druhých na kterých se podílela svými kroky hlavně ODS,"privatizace" majetků aj.
    ODS šlo vždy jen získat vše za hubičku! Úvěrová vyhláška pro nemocnice,je také skrytá privatizace nemocnic,jak už kdysi prohlásil Rath a dnes jsou toho důkazem krachující nemocnice,které skupují chobotnice z ODS. Církevní restituce jsou jen šmejdění a obcházení Benešových dekretů.!!!
    Všichni budeme cizincemi ve vlastní zemi!!!!!!
  • Blbej a ještě blbější! *2* *2* *2* *2*
    • To teda u vás doma musí vypadat...
  • Já myslím, že brzy pohřbíme advokáta Sokola... Jeho mozek je asi slušná rarita a žaludek tedy určitě. Takový excelentní gauner , jen tak v našich dějinách nemá obdoby.
    • A bere almužnu 5000,- za započatou hodinu! *1* *1*
      • kdybys nebyl b.b a pořádně se učil, mohl bys je brát taky a nemusels být na podpoře, tak nezáviď

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit