Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdo z našeho okolí se na TV 2 nedívá, už kvůli propagaci HITLERA. Co je moc je moc, ale někdo to připravoval, schvaloval. Snad si TV ČT nedělá co chce, nebo to není státní firma, kdo toto zprivatizoval ? Hlavně za kolik ?

    Jinak banky přežívaly a přežívají všechny režimy. Děda postavil s půjčkou dům, splácel půjčku od roku 1920, tedy za první republiky, za protektorátu, dále pak až do roku 1950.Vždy dostal od banky přepočet a splácel. Ale splatil to. Zajímavé, že ???

  • tak mě napadá,že o té době pořád nevíme všechno.Vemte si třeba otázku,jak to bylo de iure s Protektorátem.Byl to státní útvar uznaný velmocemi?Byly v protektorátní Praze velvyslanectví? A od kdy do kdy ty mocnosti jako Francie,Angli,USA,Itálie ten Protektorát uznávaly?

    Další co by mě zajímalo je ekonomika Protektorátu a nakonec i Říše.Představte si,že jste podnikatel,máte třeba trafiku a vezmete si úvěr u některé banky v Protektorátu.A přijedou Rusi.A vy budete splácet co a komu?

    Nebo si vemte nápad založit vlastní politickou stranu.To za komunismu bylo něco absolutně nemyslitelného,ale za fašismu takové politické strany skutečně vznikly.Znamená to,že komunismus byl více totalitní než fašismus?

    A co se Hitlera týká tak tam to po válce vzali za úplně špatný konec.Udělali z něj démona a tím pádem nesmrtelnou bytost.

  • Opravdu by se někomu líbilo, kdyby ulicemi pravidelně chodily skupiny lidí, kteří by nesli fotku Hitlera, přeškrtnutou a doplněnou slovem NE!. A chodili by s těmi transparenty týdny, měsíce a roky?

    Jasně by měli právo vyjádřit svůj názor, ale aby to nebylo přesně obráceně. Něco jako Švejk, když vysvětloval četníkovi, proč začal křičet "Na Bělehrad a tuto vojnu vyhrajeme!"

  • Naprosto souhlasím s článkem. Propagace Hitlera, nacistických symbolů a nacistických pohlavárů na ČT je neskutečná, Snad není den, aby tam něco obdobného nebylo.

    Jak pak směšně vypadá rozbíjení hrnků s podobiznou Hitlera proti tomuto celoplošnému vysílání,

    Opravdu vám přijde společensky nebezpečnější, když si někdo koupí hrnek s Hitlerem a postaví si ho doma na poličku nebo to celoplošné vysílání? 

    Ovšem podle mne je špatně oboje.

    • Nevadí mě ani jedno

  • Ale to je naprosto v pořádku. Až si to lidi přestanou kupovat, tak potom jsme se vypořádali s minulostí. A že si zrovna skopčáci stěžujou. To by chtěli hodně rychle po tom co jim vychcípali bez potrestání skoro všichni váleční zločinci zapomenout.

  • Doufám že tento pán protestuje i v USA a má pravdu ,pokud ji ale uplatňuje jen v ČR tak nevím.Faktem je že dějiny se točí ve smyslu za vše může tehdejší SSSR , což v žádném případě není pravda ,byli doby kdy si židé nekoupili Mercedes či BMW ani Forda ,bohužel koupí Volva si neuvědomovali že ocel a ložiska ze Švédska tvořili značnou část komponentů pro Německo a IKEA ,radši ani nemluvit .

    • Je mě úplně jedno kdo to je a co je. Hlavně nesmí vyžírat sociální systém komunity.

      • Ať se ta komunita jmenuje jak chce. Rodina, stát, nebo třeba i EU.

  • Lidstvo násilí odjakživa fascinovalo. Ve všech podobách. Tam, kde přetrvává tvůrčí vyprahlost a kulturní bída, nastupují vlivové skupiny a propagují své ideály. Od války není tak daleko a ještě existují přímí potomci nacistických vrahů. Mají vliv a mají moc. Je to viditelné. Doslova. 

    Existuje přeci někdo. kdo za vysílání odpovídá a ten by měl jasně říct, co je důvodem takové laviny adorace velkého Vůdce v televizním vysílání. Nezapomenout je jedna věc, ale propagovat je věc druhá.

    To nemluvím o Praze.

    Město znásilněné ziskem, kdy hlavní je vývar z peněženek turistů a ne genius loci města Prahy. Cizokrajní zlatokopové bez hanby (ale hlavně bez překážek a trestu) si mohou dělat co by si doma nikdy nedovolili. Pánům radním tuční konta a chudne pověst hlavního města. Ale co není za peníze to nezajímá nikoho. Především ne Piráty. Ty své cíle vtiskli do názvu své partaje. Nelžou. 

  • Nepřátelé demokracie se aktivizují. Dokumenty o Hitlerovi a potažmo o druhé světové válce nelze uschovat a nevysílat. Lidé mají právo vědět, co byl Hitler zač, aby nemohl být pohrobky nacismu glorifikován. Stalin a Hitler byli nelidští diktátoři a toto tvrzení je třeba doložit mnohými dokumenty, jenž se dochovaly. Nevysílat pořady o Hitlerovi by znamenalo mlčet o zlu. 

    • Máte děti pane Packali? Když budete Pepíkovi do omrzení pakovat, že hřebíky se nestrkají do zásuvky - víte co první udělá, když za Vámi zaklapnou dveře?

      Ono totiž všeho moc škodí. Když budete 24 hodin denně vysílat o Hitlerovi, Stalinovi - u velké části populace to bude to jediné, co poznají. To současná společnost nedisponuje kladnými vzory pro (třeba i) mladé lidi? 

      • Mé dceři je 42 let.

        • Budete se divit, ale je mnoho lidí, kteří mají mnohem, mnohem mladší děti. Věříte?

        • To vysvětluje mnohé - o Vás...

    • mun.go

      Dokumenty o Hitlerovi lze prezentovat nejrůznějšími způsoby a lze účelově zobrazovat jen některé jeho stránky. Tak například měl rád děti.

      • Pak můžete i Mengeleho vyobrazit jako starostlivého otce.Hlavně nezkreslovat  ,to by takové Řeporyje mohli vyprávět jak se zviditelnit a vypadá to že se lecos naučíme i v Rusku co se týče ohýbání dějin a lhaní , pokud nevěříte ukažte mi ty kosti obětí "masakrované po tisících při odsunu sudetských Němců" , kde jsou?To že peníze z Rakouska a Německa hrají roli při natáčení některých filmů a že si komunisti přivlastnili vítězství ve 2 sv.válce ještě neznamená že se znova bude budit fašismus a nacismus.

      • Největší přítel dětí byl Stalin! (oficiální propaganda SSSR)

  • Hitlerovo řečnické umění má takovou osobitou zvláštnost-dělá dojem,jako by oslovoval každého osobně,proto každý má dojem,že si k němu musí vytvořit vlastní vztah.Třeba odmítavý,ale osobní.Proto ten zájem a není v tom nic podezřelého.


  • Gorobilypes

    Tady je vidět že někdo nechápe význam slova dokument

    • Pokud takové dokumenty běží už několik let snad denodenně, tak už je to na pováženou

      • Gorobilypes

        upřimně je to pořád lepší než dražby skladů.kde je to celé nahrané jen pro sledovanost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit