Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, s manželkou se dlouho snažíme o miminko, ale nějak se nám nedaří. Chtěl bych se zeptat, mohl bych pro to něco udělat ze své strany? Pro lepší plodnost? 

    • Také se nám dlouho nedařilo a tak jsem už začal pochybovat i o sobě. Změnil jsem trochu životní styl a hlavně jsem si i koupil doplněk stravy, který u muže dokáže zvyšovat libido a plodnost. Pomohlo to, manžela cca půl roku na to konečně otěhotněla. 

      • Co to je za ten doplněk stravy o kterém mluvíte prosím? 

        • Jedná se o doplněk stravy Amarex men complex. Můžete ho případně pak koupit přímo z jejich stránek https://www.amarex.cz/ co jsem ho objednával, tak jsem ho měl vždycky rychle doma a to je fajn. 

  • Parádně napsané. Díky mockrát. To já to, že jsem těhotná poznala docela rychle. Tak nějak jsem to sama vycítila. Jen tak mimochodem, měla bych takový tip pro všechny nastávající maminky. Před nějakou dobou jsem narazila na tento zajímavý web http://www.jaknamiminka.cz/ kde mají spoustu užitečných rad týkajících se péče o novorozence atd. Třeba se to některé z vás bude hodit. 

    • Jak se třeba vaše tělo po těhotenství změnilo? Já se musím přiznat, že moje opravdu hodně. Nejen, že jsem přibrala, ale ani "tam dole" už to není co to bývalo. Nedávno jsem si o tom ale něco četla a prý je to celkem běžné, zvlášť po více dětech, tak teď přemýšlím, jestli by nestálo za to jít třeba na labioplastiku. Koukala jsem, že to dělají například tady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit