Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky mám aknózní pleť a nejvíc se mi zlepšila po kosmetice Heimish a když mi jedna kosmetička poradila, jak si mám pleť čistit a celkově jak o ni pečovat. Ono nestačí jen nakoupit drahé kosmetické produkty a dál pleť neřešit. Když bude špatná péče, tak ji nic nepomůže :-) .

  • milacekpublika

    Není to nic proti ničemu, ale je potřeba si uvědomit, že každá pleť je jiná. Nám doma se ženou třeba vyhovuje kosmetika na zralou pleť. Ano, používám ji já, používá ji i ona a jsme s tím oba náramně spokojení. Rádi o sebe prostě pečujeme, to je fakt. Někdy si říkám, že možná až moc. Ale tak co by ne. Chceme se držet pěkní. :) 

  • ivanka386

    Na problematickou pleť se mi nejvíce osvědčila galvanická žehlička Nuskin, kterou pravidelně používám. :) Akné, pupínky, černé tečky... A teď už bohužel i vrásky. :( :D Ale tak naštěstí s tímhle přístrojem to je poměrně rychle v pohodě a zahlazené. Hlavně mi to vyhladilo i jizvičky, které jsem měla z mládí na tvářích. :) Jen to chce používat tu samou kosmetiku, jakou máte značku žehličky. Co mi říkal prodejce, tak každá je nastavená trochu jinak a galvanic spa pak funguje méně efektivně. Pro maximální efektivitu tak využívám přímo prostředky od Nuskinu, i když teda ne vždy mám doma všechno, takže to jde i s jinými prostředky. :) 

  • Já bych se držela těchto jednoduchých tipů https://www.vlasimo.cz/sucha-pokozka/ Používat správný krém, a hlavně vyváženou stravu bohatou na vitamíny a k tomu nějaký bylinný doplněk stravy.. 

  • Já jsem si zrovna včera objednal přes https://avonstart.cz/ nějaké přípravky proti akné, takže jsem zvědavý zda mi to alespoň trošku pomůže, začíná to být totiž neúnosné, takže dokonce přemýšlím, že zajdu na kožní.

  •  Dobrý den. Já mám super zkušenost s kosmeceutikou.

    Já používám přímo Larens z této řady https://www.tvaratelo.cz/pro-mlade/a mohu jedině doporučit,

    Kosmeceutika je rozhodně lepší než klasická kosmetika + tady u Larens mají i vzorky.

  • Manželka si poslední dobou stěžovala, že se jí na obličeji čím dál častěji začínají objevovat vrásky, a tak jsem se rozhodl, že ji potěším a k narozeninám jsem jí přes https://www.beamia.cz/pece-o-plet/1-2/ objednal pleťové sérum, které jí doufám alespoň trošku pomůže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit