Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je dost zajímavé, díky za inspiraci. :) I přes to, že už nepatříme mezi nejmladší ročníky, tak se ženou také pořád rádi v intimnostech experimentujeme. Myslím si, že to je základ úspěšného vztahu, pořád zkoušet nové věci. Teď se například chystáme zkusit takové ty erotické masáže. Slyšeli jste o tom? Máte s tím nějaké zkušenosti? 

  • Ono nějaké to oživení v sexu je jednou za čas prostě potřeba. U nás doma to například se sexem v poslední době také nebylo nijak slavné. Hlavně teda kvůli tomu, že manžel má v poslední době problémy s tím, aby se mu vůbec postavil. Toto je ale něco, co se dnes dá velmi snadno řešit. Jemu na to pomohla kamagra.

    • Jaj, tak toto je hodně nepříjemné. Je pravda, že manžel s tím ale také jednu dobu měl problémy. Mám ale pocit, že on na to nic nebral. Nakonec to tak nějak odešlo samo. Zjistili jsme ale, že docela velký vliv má i to, jaký lubrikant používáme. Ony totiž existují i lubrikační gely, které právě podporují výdrž a z vlastní zkušenosti můžu říct, že to opravdu funguje. 

  • Zdravím Vás. Právě koluje mezi lidma unikátní finta, jak snadno vydělat peníze - skvělé na léto, když je hodinka, dvě času :) Já si takto přivydělávám již od května a dost mě to nadchlo :) Stamiliony tím nevydělám, ale i tak, dokud můžu, tak mám radost ze snadno vydělaných kaček. A tohle všechno znám z http://www.Recenze-Plus500.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit