Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já toto číslo taky zvyšuju. Do obchodu chodím jenom pro jídlo, protože k nám se ty rozvážkové služby ještě nedostaly, ale jinak všechno ostatní si vybírám z pohodlí domova. Večer otevřu internet, najdu si nějaký slevový kupón , abych ušetřila a za dva dny mám věci doma. Bez starostí, ztráty času, nervů, atd. :-) .

  • Já mám například online nakupování ráda, ale ne všechno má smysl nakupovat online, protože si to člověk prostě nemůže vyzkoušet. A teď nemluvím jen o oblečení, ale třeba i o elektronice. Já si před časem například objednala fitness náramek a když mi přišel, tak jsem zjistila, že mi špatně řeší na ruce. Vracet jsem ho ale nechtěla, tak jsem si k němu akorát sehnala jiný řemínek a s ním už sedí lépe.

  • hancakon

    No tak to já určitě dost zvedám průměr. Miluji nakupování, beru to totiž jako svůj relax a takovou osobní chvilku pro sebe. Teď, když je všechno zavřené, trávím na internetu skoro každý den. Moje kamarádka mi ještě poradila tuto stránku: http://kuponozdroj.cz/. Je tam velký výběr slevových kupónu na nejrůznější e-shopy. 

  • Chtěl bych pozdvihnout super práci webů se slevovými kupóny. Především jsem letos ušetřil díky slevovému kódu do Asko Nábytek

  • Tak to můžu potvrdit, obzvlášť teď při karanténě, to sedím celé dny u počítače a z nudy brouzdám po všech možných stránkách. :D Teď nedávno jsem narazila na tenhle e-shop: https://stribro-levne.cz/k/levne-stribrne-retizky/. Už jsem nakoupila pro sebe, i pro ostatní k Vánocům. Zatím dorazil 1. řetízek a je nádherný!

  • Pokud byste chtěli při nakupování online ještě více ušetřit, můžete vyzkoušet slevové kupóny do e-shopů. I velké a známé e-shopy mají čas od času slevové akce, které se opravdu vyplatí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit